Madara 24h ale 26.9.

kauneus, luonnonkosmetiikka
2 kommenttia

* Kaupallinen yhteistyö, Madara & Asennemedia

Kalenterit esiin, legendaarinen Madara 24h -ale on täällä taas!

Tämän syksyn Madara 24h -ale alkaa maanantain ja tiistain välisenä yönä 25.9.-26.9. välisenä yönä klo 00:00 ja jatkuu 24 tuntia, eli koko tiistain ajan. 24h alen ajan KAIKKI Madara-tuotteet ovat -40% alennuksessa ja yli 50 euron tilauksiin tulee ilmaiset toimitukset. Jos ostoksia kertyy yli 70 euron arvosta, saa kaupan päälle SMART ANTIOXIDANTS-silmänympärysvoiteen (arvo 31 €). 

Madara 24h ale

Mun ehdottomia Madara-suosikkeja on vuodesta toiseen Superseed-öljyt, kasvonaamiot ja kasvovedet. Nyt ajattelin vinkata kolmesta timanttisesta tuotteesta, joita kantsii harkita, jos kaipaa kylppärin kaappiin uutta kuorintaa, kasvovettä tai kaunista käsisaippuaa. 

Jos oma kylppärinkaappi ei kaipaa täydennystä niin tämänhän voi hyödyntää joululahjoja miettien? Öljyt ja seerumit ovat takuulla tykättyjä lahjoja saajasta riippumatta ja ilman alennusta sen hintaisia, ettei niitä välttämättä raaski ostaa itselle.

Madara 24h ale syksy 2017

Heti kun ilmat viilenee, alkaa kasvojen ihoa kiristää. Huomasin tämän ekan kerran viime viikolla ja otin samantien käyttööni joka syksyisen rutiinin – kasvonaamiopaperit! Niitä voi ostaa esim. Mujista ja kasvopaperinaamioon voi imeyttä haluamaansa kasvovettä. Esim. Madaran rauhoittava Comforting Toner toimii mulla tehokosteutukseen hyvin. Balancing Toner on muuten sekin hyvä. Käytän sitä jos iho tuntuu olevan erityisen epäpuhdas mutta ei lainkaan pintakuiva, tätä käytän kun iho on kuivan oloinen ja kaipaa enemmän kosteutusta. Comforting Toner maksaa 15 € ilman alennusta, eli -40% alennuksessa 9 €. Erittäin ok. 

Madara 24h blogi

Madara oil to milk scrub

Madaran Oil-to-milk -kuorinta on koostumukseltaan tosi miellyttävä; se muuttuu veden kanssa maitomaiseksi, vaikka on aluksi öljyinen kuorinta. Tykkään tästä kovasti! Levitän kuorinnan kasvojen puhdistuksen jälkeen kostealle tai märälle iholle ja sitten pyörittelen kostein sormin kuorinnan iholle, jolloin se ”sulaa” maitomaiseksi. Vaikka kuorinnan rakeet tuntee kyllä, ei tämä tunnu missään nimessä raastavalta. Tuoksu on miellyttävän ylellinen, pehmeä ja vähän makea. 

Madaran tuotteet näyttävät kerta kerralta paremmilta, tässä putelissa ei esim. ole mitään liikaa. Yksinkertaisen kaunis. Tämä maksaa normaalisti 24,95 €, eli alennuksessa 14,97 €. Alehintaan budjettilöytö, vaikkakin koen, että hinta on laatuun nähden normaalistikin relevantti. 

Madara Infusion Blanc -saippua

Ja älkääs aliarvioiko viimeistä vinkkiäni! Madaran Infusion Blanc -vartalo- ja käsisaippua tuoksuu jasmiinille ja mesiangervolle mutta ennen kaikkea se on yksi kauneimmista käsisaippuoista, joka mulla on koskaan kylppärissäni ollut. Jasmiini ja mesiangervo tuoksuvat kesäöille ja no, joskus on kyllä kiva panostaa ihan vaan kauniin purkin takia. Infusion Blanc -vartalo- ja käsisaippua on normihinnaltaan 10,50 €, alessa 6,3 €. Jos kukkaisat tuoksut eivät ole sun juttu, niin kantsii harkita raikasta ja yrttistä Infusion Vertiä (peltokorte, timjami, sitruunamelissa) tai mentholista Mint Absinthea (nimensä mukaisesti minttu & absintti). 

Madara kokemuksia

Madara 24h ale

/////////
alkaa 25.-26.9. välisenä yönä, kestää 24h 

Kaikki tuotteet -40% 
////////////

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.