Terkkuja Amsterdamista

lifestyle
Jätä kommentti

Sugar Helsinki tiimi työntekijät

Terkkuja Amsterdamista! 

Mikäli seuraatte mua Instagramissa (tai lähetitte mulle työmailia tällä viikolla ja saitte automaattivastauksena pahoitteluni siitä, että en vastaa maileihin samalla tahdilla mitä yleensä) saatoitte huomata, että olin alkuviikon Amsterdamissa. Meillä on vielä sunnuntaihin (12.11.) asti Sugarin NORDIC POP UP STORE osoitteessa Prinsengracht 715. Käykää ihmeessä kurkkaamassa jos satutte olemaan reissussa – tai varsinkin, jos asutte Amsterdamissa. Paikallisten lisäksi viikon aikana useampi suomalainen kävi kaupalla hypistelemässä kotimaisia tuotteita, ihan super! 

Pop up -kaupassa on mukana Arela, Saana ja Olli, Lumi, NORDIQ Nutrition, Melli EcoDesign ja Secto Design sekä osa Sugarin omista tuotteista. Lauantaina ja sunnuntaina kauppa on auki klo 10-18.

Tämä oli tosiaan puhdas työreissu, joten ehdin seikkailla ympäri Amsterdamia vain pidennetyn lounastauon ajan. Onneksi se oli ihan älyttömällä tuurilla varustettu lounastauko; löysin nimittäin Levikset, sellaiset, joita olen etsinyt ties kuinka monta vuotta. Ja kalenterin, jota olin katsellut pitkään mutta joka on myyty netissä loppuun. Mutta hei, pari raflavinkkiä mulla kyllä olis! Jos vegaaninen pizza kiinnostaa, kurkkaa Mastino. Ai että, ihan hullun hyvää! En oikeasti uskonut että tulisin hehkuttamaan vegaanista juustoa, sillä tähän mennessä yksikään ei ole vakuuttanut, mutta huh, jouduin syömään sanani. Lämmin suositus New Vegan -pizzalle. Ja jos natural-viinit ja rento baarimeininki kiinnostaa, suuntaa Bar Centraaliin

Amsterdam oli kiva, tuntui vähän sekoitukselta Köpistä ja Berliiniä. Nyt näin niin pienen vilauksen, että on pakko päästä seikkailemaan toiste kunnolla. 

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.