Saana ja Olli

muoti, sisustus, vastuullinen muoti
Jätä kommentti

Mietin, että hitsit, tänään ei kyllä voi postata ihan mitä tahansa, kun nyt on kuitenkin Suomen 100-vuotissynttärit. Niinpä mietin että nyt jos koskaan on hyvä hetki elvyttää vanha tapa esitellä suomalaisia suosikkisuunnittelijoitani!

Saana ja Olli ovat turkulainen suunnittelijapariskunta. Tapasin heidät ekaa kertaa Sugarin Amsterdamin pop upin tiimoilta (hehee, tässä kuvatodiste!) reissun päällä ja vitsit, nyt brändi tuntuu entistä ihanemmalta. Saana ja Olli ja koko pieni tiimi brändin takana on just niin lämminhenkinen kuin kuvitella saattaa. 

Olen seuraillut merkkiä pitkään mutta pakko sanoa, että uusin Onnenmaa-mallisto sykähdytti todella kovasti, enemmän kuin aikaisemmat mallistot. Siksipä nappasin tähän kuvitukseksi lähinnä tuota kyseistä mallistoa. Katsokaa nyt miten kaunis: 

Onnenmaa-malliston aamutakki (dressing gown tosin kuulostaa niin paljon eteerisemmältä) 

Onnenmaa-malliston tyynyjä

Finarten kanssa yhteistyössä tehdyt matot

Ikiaika-malliston keittiöliinat


Juliste

Kuvat: Suvi Kesäläinen / Saana ja Olli 

Saana ja Olli -tuotteet valmistetaan Suomessa Aitoossa (painatus) ja Keikyässä (ompelu) sekä suunnitellaan ja viimeistellään Turussa. Kaikki tuotteet valmistetaan 100% eurooppalaisesta hampusta, joka on paitsi ekologinen, myös kestävä ja laadukas materiaali. Valmistusprosessi on avattu tarkoin täällä ja lisätietoa hampusta löydät täältä. Tiesitkö, että sen kasvatukseen ei tarvita mitään tuholaistorjunta-aineita tai lannotteita? Hamppu tuntuu iholla ihanalta ja kangaskassin materiaalina toiminut moitteetta. 

Saana ja Olli ovat pokanneet merkilleen monta palkintoa (ja ovat silti äärimmäisen nöyriä, en kestä!) ja tuotteita myydään useissa muissakin maissa kuin vain Suomessa. Toivon kyllä sydämestäni menestystä tälle brändille ja odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, sillä uusin mallisto on  niin ihana. Kuulostaa turhalta jorinalta, mutta ei ole sitä: malliston tuotteet ovat livenä vielä ihanampia kuin kuvissa. 

Saana ja Olli -tuotteita myy mm. Finnish Design Shop, Weecos ja TRE – kantsii pitää mielessä joululahjojen suhteenkin. 

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

Ida Hanhiniemi Iittala

Iittalan kierrätyskokoelma meillä kotona

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.