LANVIN ♥ H&M

lifestyle
17 kommenttia

Hahaa, eipä mennyt kauaa, arvoitus ratkesi jo nyt! Suora lainaus H&M:n lehdistötiedotteesta, joka tuli aamulla sähköpostiini:

”H&M ilmoittaa ylpeänä seuraavaksi vierailevaksi designerikseen Lanvinin, yhden 2000-luvun vaikuttavimmista muotitaloista. Lanvinin taiteellisen johtajan Alber Elbazin ja miestenvaatteiden designerin Lucas Ossendrijverin suunnittelema mallisto tulee myyntiin 23. marraskuuta noin 200 H&M-myymälään kautta maailman. Naisten- ja miestenvaatteita sisältävän malliston maailman ensi-ilta on 2. marraskuuta, vain kolme viikkoa ennen malliston saapumista myymälöihin. Lanvin for H&M -malliston lanseerauksesta tulee yksi vuoden odotetuimmista muotitapahtumista.”

Image and video hosting by TinyPic

En tiedä teistä, mutta meitsi on enemmän kuin innoissaan!!!! Lanvinia parempaa yhteistyökumppania en olisi voinut toivoakaan, ihan uskomattoman siistiä! En tiedä onko sanomattakin selvää, mutta Lanvin on ehdottomasti yks mun lemppari designmerkeistä ja Alber Elbaz sitä myötä yksi lempparisuunnittelijoista. Rakastan Lanvinin vaatteiden ja asusteiden eleganttia ylellisyyttä ja sitä, että ne näyttävät mielettömän huolitelluilta. Kokosin kollaasiin lemppareitani – jos jotain tuon tapaistakaan tullaan näkemään yhteistyömallistossa niin HUH HUH, I’m in hiiven eli heaven u know.

Image and video hosting by TinyPic

polyvore

Image and video hosting by TinyPic
Lanvin Fall 2010 RTW & Lanvin Spring 2010 RTW, kuvat runwaym

Ah, toivon todella, että yhteistyömallisto tulee olemaan yhtä elegantti ja materiaalit yhtä kauniita kuin Lanvinilla yleensä. Rakastuin palavasti Lanvinin viime kevään Ready To Wear-mallistoon, enkä oikeastaan ole kyllästynyt siihen vieläkään, joten mun puolesta H&M + Lanvin -mallisto vois olla samantapainen ;–) Mitäs mieltä te olette, pettyneitä vai innoissaan?!

translation: I’m so excited, Lanvin for H&M Autumn Collaboration Confirmed ♥!

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. OIOIOIOI, en millään malta uskoa! Tää on liian hyvää ollakseen totta, kiitos kun kerroit tästä:D

 2. om! meinasi mennä maitorahkat väärään kurkkuun kun luin tätä !! kuin siistiä,mahtavaa ja upeata. ite diggaan kanssa ihan hulluna lanvinista, joten mallisto toivottavasti tulee olemaan upea. ja sitä toivottavasti myydään esim. tampereella !

  cant wait

 3. noi on kyllä aika sun tyylisiä juttuja mitä tossa kollaasissa on!

  -eve

 4. Anonyymi, hihii!:-D en mäkään!

  hennay, eikö!

  Elina, hahaha:D Oon niin innoissani, aaahhh! Tosiaan, ois kiva jos tulis tre, tai sitten että netti pelais:D

  eve, haha, eikö olekin!:-D onko kirje jo tullut?:-D jos ei, niin tulee varmaan huomenna, laitoin eilen postiin!:>

 5. jeeeee!! en oo lämmenny noille edellisille vieraileville suunnittelijoille sen kummemmin, mutta nyt sitte senki edestä :-D en edes omista mitään vaatetta tm. niistä :) mutta voi ahhh lanvin <3<3

 6. Aija, no äläpä, mulla ihan sama juttu!:—D Viktor&Rolfin yhteistyömallistosta pidin, mutta olin sillon niin junnu ettei se kiinnostanu :-D tästä mallistosta oon NIIIIN innoissani, hihii!

 7. Mitäää, vähän siistiä!! :-)

  ps. Et oo ainut kuka rakastui Lanvinin viime kevään mallistoon ♥

 8. omg omg omg ihanaa kiitos tästä ♥
  ihania asusteita valitsit kollaasiin!

 9. AnsQ, haha, varmasti:D

  Mariia, no niiinpä, en varmasti oo:D oispa jotain ton tyylistä tiedossa, huhh<3

  Anonyymi, hihii kiitos!;-D ja ole hyvä!

 10. INNOISSANI!! of course ;) aiiiivan mahatavaa, nyt saa lanvinia omaan kappiiin!! :))

 11. mistä vetoa, että jos mallisto tulee nettikauppaan, se päätyy lopulta 80% alennuksilla varustettuna sale-osastolle :'D niinhän noille muillekin ah-niin-upeille yhteistyösuunnittelijoille on käynyt henkan kanssa.

 12. Anonyymi, toi on niin paikkansapitävä kyllä aiempien suunnittelijoiden kohdalla, mä niiiin toivonkin ettei tästä tuu samanlaista fiaskoa!:-/ lanvinilta VOIS odottaa aika paljonkin……;-)