I ♥ RIGHT NOW

muoti
35 kommenttia

Huomenta!
Tajusin eilen, että mun blogissa ei ole pitkiin aikoihin ollut mulle ah-niin-yleisiä kollaaseja! Siksipä väkersinkin yhden melko keväisen:

inspiration copy

zara, we ♥ it, net-a-porter, urbanoutfitters, topshop

1. Samantyylisesti tai yhtenäisesti pukeutuvat parit, oooo, voiko olla söpömpää?! Kun kadulla tulee vastaan suloinen pari, alkaa itseäkin hymyilyttää. Liikamätsäily ja täysin samanlaisiin asuihin pukeutuvat ovat tietty asia erikseen,  mutta samantyylisyys on ainoastaan plussaa.

2. HALUAN LEOPARDITAKIN! Muut bloggaajat söpöine leoparditakkeineen ovat kerrankin aivopesseet minut haluamaan jotain – usein käy nimittäin niin, että kun jokin vaate näkyy useissa blogeissa tarpeeksi monta kertaa, alan välttää sitä kuin ruttoa :- D Leoparditakin kanssa näin ei ole kuitenkaan käynyt, päinvastoin!

3. Usamimit eli söpöt törörusettipannat ovat rantautuneet Suomeen! Mun pikkusiskoni höpisi näistä jo viime kesänä tai keväänä, ja nyt kun bongasin noita Urban Outfittersiltä ja H&M:ltä, mua huvitti hieman, sillä usein mä olen ollut meistä se, joka tietää jotain tulevista trendeistä, haha:D Siskoni on sittenkin tullut minuun, hehehehe ;–)

4. Mummokukkakuosit houkuttelevat, erityisesti laukuissa! Tuommoinen kukkakuosinen lääkärilaukku olisi ihan mahtava, kurjaa, että tuommoisten bongaaminen kirppiksiltä on nykyisin paljon vaikeampaa, kuin vaikkapa kolme vuotta sitten. Twin Peaks on sarjana inspiroiva, vaikka sen katsominen jäikin kakkostuottarin alkuun – joskus vaan tietää, milloin kannattaa lopettaa.

5. Uh, jos minä jotkut kevätkengät haluan, niin tuollaiset Miu Miun överit, paksulla korolla varustetut sandaletit! Vitsi miten söpöt tuollaiset olisivatkaan trenssitakin tai kellohelmaisen hameen kanssa, aiiiai. Ikävä kyllä mulla ei ole varaa maksaa reilua kolmeasataa korkokengistä, plää….

6. Koetan inspiroitua punahiuksista tytöistä, jotta omani eivät tuntuisi niin kovin kirkkailta…

Inspiroiko samat jutut, vai onko mielessä jotain ihan muuta?

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. noi miumiut on vaan niin maailman ihanimmat :< <3
  ja sit noista pannoista: nähtiin viime keväänä ainakin japanin katukuvassa. kai muuallakin mutta itse ekan kerran bongasin ne japanilaisista lehdistä. :)

  1. niin on!!!:-( ja jep, emmakin on ne just japanista / japanilaisista muotiblogeista bongannut:-)

  1. se on topshopin, ja mäki!!!:-( mut en uskalla tilata sovittamatta, plöö

 2. aww mieki haluun tollasen kolmoskuvan törörusettipannan! (-: pitää vissii lähtee kalastelee h&m:stä.

 3. hei , mä ostin just tänä talvena kierrätyskeskuksesta tommosen mummokukka laukun , se on aika samantyylinen kun tossa kuvassa. Mut en oo kertaakaan pitäny ja jotenki ei se ookkaan ollu mun tyylinen :D Voin lähettää siitä vaikka kuvan jos kiinnostaa ? :)

  1. oho, hei laita ihmeessä!:-D saatan olla aika valikoiva, sillä en osta mitään ihan kivaa, että älä pety jos se ei olekaan mun toiveiden mukainen! haluan kuitenkin ehdottomasti nähdä sen!:—)

   [email protected] ! kiitti hirmusti :–)

 4. Mä en saa millään punasia hiuksia mielestä! Kuumottelis tosi paljon värjätä mutta pelkään näyttäväni joltain tomaatilta kun tuol pakkasis alkaa posket punottaa :D Mutta onhan ne nyt ihan pirun siistej kuitenki. Mulla oli muuten viime vuonna halloweenina tollanen usamimi päässä kun esitin jotai kawaii japsi tyttöö :-D

  1. Hahaa, voi että! :- D sun halloween-pukeutuminen oli tosi ok selvästikin, ja olit siis edelläkävijä;-) nyt voit ottaa sen rusettipannan käyttöön for real, haha!

 5. Mitä oon muiden blogimerkinnöistä nähny tulevan kevään H&Mn mallistoo niin siellähän näytti olevan juurikin tommosia Miumiu-henkisiä korkkareita, ehkä sieltä löytyykin halvemmalla kun se 300 erkkiä ;)
  Tommonen kukkakuosinen laukku ois kyl söpö!

  1. True, muttei ne niin hienoja olleet, NYYH! Tosin onneksi, mun kokoa ei oo H&M:n mallistoissa – jos kengät ois upeet, sortuisin ostaan ne varmaan liian isoinakin,hehe:D

 6. Mä näin sut eilen stockan herkussa ! Äly ihanat hiukset sulla ja muutenkin söpö olit. En vaa kehdannu tulla sanoo moi kun olin omenaostoksilla :( ihana sun blogi !

  1. Hahaa, arvaa mitä, arvasin että tiiät mut jostain kun katsoit sen verran pitkään :- D sulla oli söpö kangaskassi ja iso huivi vissiinkin? itsekin olit söpö!

   1. Joo ! : D anteeks kun tuijotin : < ja noi on ihanat noi kengät oh kelpais :3

    1. Hahha, ei se mitään! :–D on vaan aika helppoa huomata, jos joku katsoo pikkuisenkin normaalia pidempään ;- )

 7. Sun uus tukan väri on just ihana! Jos tää mun blondaus-yritys ei tuu toimimaan, niin värjään ehottomasti samantyylisellä kirkkaan oranssinpunaisella pääni (värikin on jo valmiiksi kaapissa odottamassa!) :) Ja sit vielä jos kantti riittää, piirrän itelleni pisamia! <3

  1. Hih, ihana kuulla!:- D Tee ihmeessä niin, mäkin voisin piirtää pisamia, oon katkera kun mulla on pisamia vaan käsivarsissa!!!!

 8. Hei villinä ideana olisi blogisi pienimuotoinen uudistaminen. En tiedä muista, mutta tuo otsikkosi ”356 days with ida” tyyli on ainakin mua ottanut päähän :D Lisäksi voisi jotain uutta keksiä sisältöön, normi arkipäiväisten juttujen/asukokonaisuuksien ja kollaasien joukkoon. En tiedä mitä tämä konkreettisesti voisi olla, siitähän voisi vaikka järkätä kyselyn? Ja näiden on tarkoitus olla ihan kannustavia ideoita, ei mitään pahansuopaa kritiikkiä :)

  1. Öööh, en oikein tajua, miksi ihmeessä vaihtaisin blogini fonttia, banneria, kuvia tai mitään muutakaan, jos sinä , tai joku muu ei niistä välitä? :- D Jos teen muutoksia, teen ne siksi, että haluan itse, tai koska kaipaan vaihtelua. Tämä on mun blogi, enkä todellakaan aio järjestää ÄÄNESTYKSIÄ sen sisällöstä, miten hölmö idea! Ymmärrän kyllä, ettei tarkoituksenasi ole esittää ilkeää kritiikkiä, mutta en todellakaan tajua, miksi koet, että voit esittää jotain ihme sisältö- ja ulkoasumuutostoiveita…..

   1. nyt taisin erehtyä, kun luulin että täällä saa esittää toiveita. pahoitteluni.

 9. Siis noi kengät! ♥___♥ Toivottavasti jostain löytäis vastaavia vähän halvemmalla, ei tosiaan oo satoja euroja varaa laittaa kenkiin. :<

  1. ÄLÄPÄ! kyllä niitä löytyy, mutta en uskalla tilata 36 mistään, pelkään että ne ois isot:-(

 10. Aivan ihana kollaasi mut mä en voinut mitään että mulle tuli ykköskohdasta ensimmäisenä mieleen vain yhtenäisesti pukeutuvat tuulipukupariskunnat!! XD

  1. Voi ei, ei se ollut sen tarkoitus ollenkaan, kuten tuossa yritinkin kirjoittaa.

 11. ooij ihanuuksia :) tuommoisen mummolaukun mustilla nahkaisilla tereillä löysin talvella kirppikseltä, sitä onkin sitten tullut käytettyä on daily bases :)
  leoparditakki olis ollu talveks kiva, kevääks vaikka sifonkihuivi tai pikkuinen laukku leopardikuosilla..

  1. Kiitos, eikös ookin;–)

   Oioi, minäkin haluisin löytää tuommoisen laukun!:-(