365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

24

helmikuu 2011

30

COMMENTS

hattu-video

Written by , Posted in Lifestyle

ida365 from ida365 on Vimeo.

Music: Lykke Li – Let it fall

Hups, on tullut pantattua tätä filminpätkää jo jonkin aikaa, mutta tässäpä tämä siis tulisi! En ole ihan varma että oliko tämä kovin tarpeellinen video, mutta uusi hattuni tässä oli tarkoituksena esitellä. Canonin PowerShot S95 oli mulla tuolloin vikaa päivää lainassa, joten pitihän se video-ominaisuus hyödyntää -näköjään sitten vähän turhempaakin pätkää varten. Löysin tuon hatun ebaysta melkoisen soppeliin hintaan, postikuluineen tuo maksoi n. 11e ja veikkaan, että samanlaista ei löydy kovin monelta muulta. Lisäksi se oli uusi, laput ja vanha hinta (n. £ 40) paikoillaan! Se on pikkuisen iso, mutta sitä ei taida huomata kukaan muu minun lisäkseni, sillä videolla se näyttää ihan oikean kokoiselta :- )

Lisää luettavaa:

30 Comments

  1. Iina-Maria
  2. Tanssijatyttö
  3. jenni
  4. random
  5. tintui
  6. Lenni
  7. marrrsu
  8. paula
  9. Salla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.