herkkusieni-prosciutto-tomaatti-rucola -pasta

lifestyle, ruoka
15 kommenttia

mm1

mm

mm2

mm3

Huh, oon syönyt viime päivinä niin herkullisia ruokia, että! Johtuiskohan se siitä, että en oo juuri ollut kotona ruoka-aikaan, vaan muun muassa kotikotona ja serkuilla… Ylläolevissa kuvissa näkyy herkullinen herkkusieni-prosciutto-tomaatti-rucola -pasta. Kastike syntyi äidin näppärissä käsissä sipulista, valkosipulista, tuoreista herkkusienistä, kermasta, valkoviinistä, basilikasta, tillistä sekä suolasta ja pippurista. Tuoreet kirsikkatomaatit ja villirucola lisättiin kastikkeeseen vasta pöydässä, kuten myös ilmakuivattu kinkku ja parmesaani. Vitsit oli hyvää ja kuiva valkkari sekä yrttivoipatonki kruunasivat aterian. MMMh!

En oo maininnut aiemmin, mutta mulla on uusi objektiivi, nimittäin Canonin 50mm f/1.8! Parin viikon testauksen jälkeen olen erittäin tyytyväinen, kuvien laatu on ihan eri luokkaa hämärässä kittiputkella otettuihin kuviin verrattuna ja kuvat ovat paljon tarkempia. On tähän ollut totuttelemistakin, kun pitää peruutella tavallista kauemmaksi kuvatessa. :-D Kiitos teille jotka suosittelitte mulle tätä objektiivia, on ollut kaikkien kehujen (ja sen reilun satasen) arvoinen, eikä tunnu yhtään niin muoviselta, mitä pelkäsin. Jee!

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi nam! Näyttää herkulliselta :-)

  Mulla on ollut toi samainen putki joulusta asti, mutta käyttökerrat on jääny hävettävän vähälle…. tosin oon koko kameraa roudannu ja käyttänyt hälyttävän vähän :/ Täytyy tehdä parannus, sen verta kiva kamera ja objektiivi on!

  1. Ja se oli!

   Ohhoh, voihan nenä! Ala ehdottomasti kuvailla, kun pääset juoneen mukaan, et enää muilla haluakaan kuvata ;-)

 2. voi tsiisus et näyttää hyvältä toi pasta! siinä on kaikki mun lempiainekset (joo lähdin viime kesänä roomaaa vain syömään). ja mielettömän hyvännäkösii kuvii! vois itekki sijoittaa vastaavanlaiseen putkee, tuntuu ettei tää nykyine oikei riitä..

  1. se oli, suosittelen testaamaan, ei oo mikään supervaikee!
   ja jep, putkeekin suosittelen, etenkin jos ei huvita maksaa montaa sataa, mutta haluaa silti perushyvän putken:-)

 3. OI! Ruoka on vaan niin ihana asia, välillä tuntuu että elän vaan syödäkseni.. Tehtiin veljen kanssa viime viikolla ihan mielettömän hyviä ruokia. Vaikken ihan niin hirveesti välitä tulisesta ruuasta, niin käytettiin veljen omakasvattamia chilejä. Ja siis ne oikeesti toi muutakin makua siihen ruokaan kun sitä tulisuutta! Harmi vaan etten sitte yhtään kuvaa ottanu kuitenkaa.

  Yks mun lemppari pasta on kuitenki herkkusienipekonipasta. Eli kermaa, herkkusieniä ja pekonia. Muy bueno!

  1. Hahaa, samma här!:–D itsekasvatettu chili kuulostaa kivalta! Jep, tuommoinen pasta on varmasti ihan suuuperhyvää!

 4. näyttää hyvälle :) Miten päädyit tuohon f1.8? Itselläni on 50mm mielessä joko juuri f1.8 tai f1.4, hintaeroa on kyllä huimasti.. tekisi mieli myös uutta linssiä mutta kumpaan panostaisi, sitä en tiedä :)

  1. se oli, nam!

   ihan hinnan takia, ja siksi että sain tietää valokuvaajakaverin olevan tyytyväinen siihen (hänellä on siis toki muitakin putkia kuin tuo 50mm ja muutenkin kokemusta asiasta) :-) lisäksi olin testannut f1.4:sta eikä ero siihen ollut NIIIIN huikaiseva, mitä muistelin :- )

   1. Kiitos vastauksesta! Eiköhän tuo ole ihan riittävä peruskuvaukseen, sen verran halvempikin että taidan kääntyä tuohon f1.8 ostoon :)

 5. Nää kuvat näyttää kyl tosi kivoilta (otettu vissiin uudella putkella?) ja pasta näyttää herkulliselta ;-)

 6. mistä oot ostanu/tilannu ton uuden objektiivin ? :) itekkin ajattelin tilata uuden, ja oon kans kuullu kehuja tosta f1.8, eikä oo kuulemma mitenkään kovin kalliskaan :-)

  1. kävin ostamassa pirkkalan verkkokauppa.com:sta, mutta ne toimittaa tuota nettikaupastaaan myös!:-) tuo maksoi n. 110e, eli ei laisinkaan paha hinta objektiivista!