Ida ♥ huuto.net

muoti
16 kommenttia

HUUTONET

No nyt olis tavaraa huuto.netissä! Menkäähän huutelemaan!:- )
(Lisäilen tuotteita kunhan kerkeän, tämä kuvien muokkaaminen, tinypiciin lataaminen, tuotetietojen kirjoittaminen ja kaikki muu on melkoisen raskasta :-D)

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. tuo two in one mekko on kauhean suloinen, hitsi kun en tekniikan ihmelapsena ole oikein ikinä tajunnut tuota huuto.nettiä :- (

  1. No höh!:-O Jos se ei menekään, niin pidän sut mielessä, mutta muutoin kyllä suosittelen huuto.netiin rekisteröitymistä!:-) Ei sen pitäisi mahdotonta olla!

 2. Oisin huutanu noita molempia kenkiä ihan heti ellei mulla olis tällänen 39 jalka :(

 3. hei käykö sulle semmonen maksutapa et lähetän kirjekuoressa rahat ja sit sä saatuasi rahat lähetät minulle vaatteen (jos voitan huudon:-D) ?

  1. Ei oikein :-D Ymmärtääkseni postissa ei saa lähettää rahaa ja muutenkin se on paljon riskaabelimpaa kuin nettipankin kautta maksaminen. Jos sulla ei ole omia nettipankkitunnuksia,niin voisko äiti tai isä avittaa?:-)

 4. Voi ei kun olet niin pieni, rakastan tyyliäsi ja vaatteitasi ja huolisin vaikka kaikki ja vaikka heti mutta 38-40 kokoisena naisena nuo ei taida oikein mahtua päälle millään ilveellä.:C

  1. No voi höh! On nuo vaatteet kyllä aika pieniä, harmillista. Onneks uutena kaupasta löytyy kumminkin samantyylisiä!:-)

 5. Moi, toi GT:n liivi on ihana! Mites, onko toi materiaali kuinka kiiltävää? Entäs noi kirjailut, onko ne kimaltelevia? Väri ilmeisesti tumma sininen? Kirjailut hopeita tai valkoisia?

  1. Jep, se on!:-) Se on takaa vain kiiltävää satiinia, edestä kovaa puuvillaa – ei kiillä :-) Kirjailut on hopealankaa, kiiltäviä, muttei kimaltavia.