Ida ♥ FLOW

lifestyle, musiikki
18 kommenttia

_MG_6649_c_Jussi_Hellsten

_MG_6704_c_Jussi_Hellsten

_MG_6763_c_Jussi_Hellsten

_MG_6976_c_Jussi_Hellsten

_MG_7339_c_Jussi_Hellsten

_MG_7410_c_Jussi_Hellsten

IMG_9049_c_Sami Heiskanen

_MVV3041 (c) Vilhelm Sjöström

kuvat: (c) Jussi Hellsten + Sami Heiskanen + Vilhelm Sjöström / Flow Festival

Flow Festival 2011 official photostream.

HUHHHHUH mikä IHANA viikonloppu!!! Mä rakastan Flowta, miten ihmeessä skippasin sen viime vuonna?!?! Ihanaihanaihana Flow. Tosin en uskalla katsoa miltä tili näyttää, sen verran hintavia siiderit ja ruuat olivat, voiiieiiii. Niskat on vieläki ihan jumissa lauantain reivaamisesta, mutta ei se mitään koska huhhhu aiaiii oli niiiiin PARASTA! Oon vieläkin ihan fiiliksissä kaikesta hyvästä musiikista, kivasta seurasta ja kauniista festarialueesta!<3 Oliks muut yhtä innoissaan?!!? Mulla ei ollut mukana kuin lomokamera, joten kuvat on lainattu Flow’n photostreamista!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. rakastan sitä aluetta kun siellä on oikeesti jaksettu miettiä, miltä kaikki näyttää. pimeän aikaan ne valot on ihania! kai näit janelle monáen, ah <3

 2. Voii ihania kuvia. En malta oottaa miltä sun lomokuvat näyttää!
  Mun piti myös mennä tänä vuonna Flowiin kun vihdoinkin ikä salli sen mutta en tajunnut ostaa riittävän ajoissa 3 tai 2 päivän lippua ja yhden päivän lippu ei enää siinä vaiheessa houkutellut. Tästä viisastuneena täytyy varautua paremmin ensi vuoden Flowiin :–)

 3. mua lähinnä on ärsyttäny kaikkien blogeissa pyörivät flow-hehkutukset (okei ehkä ihan vähän kateuden takia kun en ite päässyt) mutta ARVASIN että tykkään sun flow-kuvista ja oikeassa olin!:3 kivasti välittyy tunnelma muttei oo mitään ”katsokaa olen muodikasta flow-väkeä” poseerauksia:—D oot parhain<3

  http://like-paper-cuts.blogspot.com

 4. IIH mä ainakin olin ja olen edelleen aivan innoissani ja fiiliksissä! Totuudenmukaisesti PARAS viikonloppu varmaan koko loppuvuonna!! Haluan takaisiiiiin! Tai no ootan jo nyt ens vuoden flowta, ihan sama mitä artisteja, niin nätti ihana mukava helppo ja loistava festari et i’ll be there anyway!

 5. Haha jengi ei näköjään hirveesti harrasta tekstien lukemista, saitpahan krediitit komeista kuvista :DD Hiiii kiitti kivasta viikonloppuseurasta <3

  1. NIIIN mietin juuri samaa, hahahahah!!!! No mut ihanaa jos meni täydestä läpi vaikka sieltä löytyy kaks linkkiä ja krediitit vie erikseenki…….hahahahahh! SAMOIN♥

 6. hehhee, pompin koko empire of the sunin keikan teiän vieressä! :D et terkkuja sun kaverille, jos se kerto jostai ärsyttävästä pätkästä joka pyys sitä rajottamaa reppunsa heiluttamista :D (mutku sattu.. oon tosi hyvä käymää keikoilla…. :D) nii ja en siin kesken keikkaa viittiny alkaa huutelee mitää ”omg mä tiiän sutt!!”, varsinki ku teil näytti olevan nii hauskaa haha.

  1. HAHA voi kauheeeee!!!! Oisinpa huomannu, olin niin fiiliksissä siellä etten tajunnu mistään mitään:D:D VOI itku, hahaa! Mulla on just tuon keikan takia niskat ihan jumissa ku hypin ja pompin ku hullu hahah! :- D

   1. joo teil oli maailman parhaat tanssimuuvit :DD ainoo mikä jäi häiritsee, etten oo ihan varma kumpi meist on lyhyempi, sä vai mä! tämmösii maailman suurimpia ongelmia nääs..

    1. HAhaha ihana:’—-D oli kyl varmaan joo ihan mahtavat, muistaakseni ainaki ostoskärrytanssia mentii jossai välis hehe….. taavi sano muistaneensa et joku sano jotai repusta! vai sanoiks sandralle? en muista oliko silläki reppu! nooo mähän oon huikasevat 159cm että…:D

     1. jep, ostoskärryä! :D ja joo oli taavi, mut ihan kiltisti se sit pyyteli välillä anteeks, nii ei kai saanu traumoja haha.. tän vähän pilaa se, etten oo satavarma miten pitkä oon! :D oon aina aatellu et ehkä jotain 158.. eli about sama :D

  1. Siis kirjotanks mä ihan turhaan?!?!?!:—D noi on flown photostreamista ja kuvaajien nimet näkyy kuvien alla, NI!

 7. Hahah ihmiset ei tosiaan vissii jaksaneet lukea tekstiä kunnolla :–D Oli aivan mahti festari taasen, paitsi viime vuosi voitti ehkä hiukalla. Mä voin sanoa, ettei ollut kiva tajuta eilen tuhlanneensa _110_eurosa flowssa suurimmaksi osin alkoholiin… Kirottu kallis Heineken! No minkäs teet, töitä on paiskittu kesä, jotta yhtenä kesän odotetuimpana viikonloppuna voi sitten tuhlailla :-)

 8. Nyyhk, vieläkin hiukan masentaa, etten paikalle päässyt. Argh ja olin vieläpä Helsingissä koko viikonlopun. Ihan pikkiriikkisen lohdutti, että Lykke olis jäänyt joka tapauksessa näkemättä, mutta olishan siellä ollut hitosti kaikkee näkemisen arvosta. Olispa rahatilanne vaan ollut vähän armollisempi :( Hah, ja ei vitsit noita sun kuvaustaitojen hehkutuksia, ei näköjään linkitykset auta, kaikki on vaan päättänyt sun olevan mahtava festarikuvaaja :D