Ida ♥ Chanel & Monki

kauneus, muoti
30 kommenttia

Argghhh olen ollut ihan mielettömän kiireinen viime aikoina, tuntuu ekaa kertaa elämässä siltä, että vuorokaudessa on oikeasti ihan liian vähän tunteja. Lisäksi olen huomannut, että näköjään pärjään sittenkin kuuden tunnin yöunilla…….mutta kuinka kauan, en tiiä!!! Huhhu, onneksi asioihin on tulossa pikkuhiljaa muutosta :- )

Tänään olen vaan lukenut tenttiin ja hoitanut velvollisuuksia, mutta onneks illalla sain hetken hengähtää. Nyt vielä eilen kasatut kollaasit iloksenne ennen kuin sukellan uuden untuvatäkin alle nukkumaan!

Chanel Spring 2012 Ready to Wear Backstage2222 copy

kuvat: runwaym / livejournal

Chanelin kevätmallisto ilahdutti ihanilla yksityiskohdillaan. En voi olla miettimättä, miten kauniilta tuommoinen selkään liimattu helmipolku olisikaan näyttänyt esimerkiksi mun avoselkäisen vanhojentanssipuvun kanssa….

MONKI

kuvat: Monki.com & tausta

Ja toinen ilahduttava asia – Monki on avannut nettikaupan, JEEESSS!!! Monki on yksi mun lemppareistani, sillä olen löytänyt sieltä pari kivaa neuletta jotka ovat 100% puuvillaa. Hameet ja mekot ovat  pikkuisen normaalia pidempiä ja kaikki sieltä ostamani vaatteet ovat  kestäneet hyvin käytössä. Monkista ostettu läpikuultava pyykkilautapaita on yksi lempparipaidoistani :- ) Jeejee, onko kukaan vielä pistänyt tilausta menemään?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

Kesäkuulumisia

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mihin tenttiin sä luit? oletko jossain koulussa? miksi on mennyt koko juttu ihan ohi multa? :D

  1. Talouden abc:n, opiskelen joo! En mä sitä ole missään huudellut, mutta sitä on kysytty ja jotkut samassa koulussa opiskelevat ovat tulleet kommentoimaan jotain niin :- D

 2. Ei iske toi wetlook noissa hiuksissa :// Kuivan näköisenä paljon parempi.

  Mutta oi mitä, Monki webshop whata?!?!?! Pakko käydä kurkkaamassa :)

  1. No ei minuunkaan siis mutta poiminkin noista tuon helmi-idean, en kokonaisuutta :-) Ja kyllä ne kokonaisuudessakin toimivat, mutteivät minulla esim!

   JEPPPP!!!!

 3. voi sitä riemun määrää ku huomasin et monkin sivuilta voi tilata!(tätä ollaan ootettu siitä asti ku liike helsinkiin avattiin)
  et pakkohan se oli pistää heti tilaus menemään :3 ja eilen sit kotiutui paketillinen ihanuuksia! <3

 4. Oi ihanaa että monki on avannut verkkokaupan! Nyt täällä perämetsissä asuvatkin saavat niitä ihania vaatteita <3

 5. missä sä teet noita kollaaseja? ja vielä sitä, että sulla on niin rakastuttava blogi! noi värit ja kaunis sinä!

 6. nettikauppa jee, mastercard/visa BUU! ei luottokorttia mulle ikinä kiitos, mut hitto et välillä sellasta kyllä kaipaa, terveisin monkin sammarit.

  1. No ohhoh, kappas vain!:– O kokeilitko meneekö electronilla tilaus läpi? Useissa nettikaupoissa nimittäin menee, vaikkei sitä ilmoiteta vaihtoehtona :- D

 7. Ite oon nyt varmaan joka toinen päivä vieraillut noilla Monkin sivuilla sen jälkeen kun ilmotettiin, että ne avaa ton verkkokaupan… Ja kovastihan sitä tekisi mieli laittaa tilaus menemään! :D Valitettavasti juurikin kun löysin sieltä yhdet aivan täydelliset kengät, niin niistä oli juuri se oma koko mennyt loppumaan… Ja nyt kyllä ketuttaa, mutta ei kai auta muu kun seurailla jos niitä vaikka tulisi lisää :)
  Erityisen ihania tossa sun kollaasissa toi takki ja panta! :)

  1. :– D hahaa, en ihmettele!! Noo, nyt odottelet tuleeko niistä lisää kokoja :- ) Jep, niistä mäkin tykkään ja muistakin kyllä!

 8. haha, tulkitsin otsikon niin, et chanel ja monki on tehny jonku yhteismalliston…… meinas mennä teet väärään kurkkuun :D olis ollu nimittäin aika jännä, mut varmaan toimiva kombo :D

  1. :D:DDDDD APUA oliski!!!!!!! nojoo mietin kyllä hetken et tää on vähä outo mut sit se jotenki jäi…… whatever!!!!:D

   1. joo no, kyllähän mä tosta TAJUTTOMASTA järkytyksestä selvisin, eli nou hätä! ihan on kelpo otsikko.. :D

 9. Hei! Olin myös innoissani jo tilailemassa vaikka mitä, kunnes huomasin tuon mastercard/visa -jutun! Nata tuolla ylempänä jo kommentoikin asiaa, mutta kysyisinpä vielä, että visa electronilla ei siis ilmeisesti pysty tuolta tilaamaan? Olen ainakin ymmärtänyt, että kortin pitää olla nimenomaan luottokortti ja electronhan ei semmoinen ole.. Voih :/

  1. Voi kurjuuuus:-( Mä kokeilen kyllä tässä joku kerta, koska joskus tilaukset on menny ihan normaalisti läpi vaikka nettikauppa ilmoittaa että vain visa. :-/ muuten isin tai äidin korttia lainaksi ja maksua tilille sitten!

   1. Pitääpä koittaa, josko se huolisi tuon electroninkin! Kiitos vinkistä, saa nähdä, miten käy :)

 10. Haa, kerrankin lähes ekana tuosta kiljuin blogissani. Mutta joo, Visa Electronia eivät hyväksy (?) ja palautuspostikulut eivät ole ilmaiset -> saattaa hieman rajoittaa. Toimituskin ottaa sen kuutisen euron verran.

  1. Eihän useimmissa nettikaupoissa (tai ainakaan niissä, mitä minä olen käyttänyt :-o) ole ilmaiset palautukset? tai ehkä jossain nellyllä ja h&m:llä mutta se ei ainakaan minulla rajoita :-) tuo kylläkin rajoittaa, ettei electron käy :-s nooo äidin tai isin korttia lainaan ja maksaa sitten niille takaisin.

   1. No mä varmaan tilailen sit lähinnä niistä, joissa on :D On niitä tosi paljon kyllä. Mut onhan se ostaminen jotenkin vapaampaa, kun tietää että saa maksutta palautellakin, voi ostaa enemmän ihan ”kokeilun vuoksi”. Eikä tarvi stressata oikeesta koosta.

    Itelläkään ei oo ku Electron, joten vingutan sitten miehen korttia, kätsyä >:)

    1. Hahaa, mä taas en harrasta tuota just siks, että en halua ikinä tilata mitään mistä en oo TOSI varma!:–D oishan tuo tosiaan vaikka kenkien ja takkien suhteen tosi kätsy, kun niistä ei oikein voi aina tietää oikeaa kokoa. :-)

     Jep, kätevää todellakin!:–D

 11. hei! toivottavasti vastaat. Yritin tehdä tilausta monkin nettikauppaan, mutta en halua tilata luottokortilla ja maksu vaiheessa tuli vain tämä vaihtoehto. Pystyykö siis monkista tilaamaan soolo tunnuksilla ? kiitos

  1. öööh, mitenköhän ihmeessä minun pitäisi tämä asia tietää?:-D googlaa tai soita ja kysy, en minä tiedä!!