Ida ♡ Super Mukava & Vintage Garden

muoti, vastuullinen muoti
13 kommenttia

Nämä kuvat on otettu nelisen kuukautta sitten, marraskuussa. Teimme tuolloin pienen yhteistyön Vintage Gardenin & Super Mukavan kanssa. Kuvien julkaisu on kuitenkin siirtynyt ja siirtynyt, sillä alunperin yhteistyön idea oli pikkuisen eri verrattuna toteutuneeseen ;-) Joku pidempiaikainen lukija saattaakin muistaa, että minulla on aivan erityinen suhden Super Mukavaan. Olen ollut kyseisessä putiikissa tetissä silloin, kun putiikki sijaitsi vielä Näsilinnankadulla. Sain tuolloin suunnitella pikkuisen pussukan ja toteuttaa niitä pari, sekä ommella jotain yksityiskohtia vaatteisiin. Parasta taisi olla kaupan puolella hääriminen ja vaatteiden järjestely. Aloinkohan haaveilla omasta vaatekaupasta juuri tuolloin, vai jo aiemmin? Tuon tet-jakson aikana opin myös juomaan kahvia. Marianne-karkeista ja tummapaahtoisesta kahvista tulee aina mieleen Super Mukava, hih!

ida88

ida7

Alun alkaen muutaman bloggaajan oli tarkoitus stailata asukokonaisuus näiden putiikkien valikoimasta ja lukijat olisivat myöhemmin saaneet äänestää onnistuneinta asukokonaisuutta. Kiireisen aikataulun takia olin lopulta ainoa kisaan osallistunut tyyppi, mutta se ei paljoa haitannut, Super Mukava ja Vintage Garden kun ovat niin lemppareita, että heille tekee mielellään pieniä palveluksia. Kaiken sählingin takia nuo ihanat putiikinpitäjät Anna ja Leena Otavalankadulta halusivat muistaa minua ja sain kuvien takin, laukun ja korvikset omikseni. Maailman onnellisin tyttö täällä moi….. mulla ei varmasti olisi ollut varaa tuohon kauniiseen MUKA VAn Vilja-takkiin, huih! <3 Musta mekko alla on Camilla Mikaman ja nyttemin saaneen omista vaatteistani lähes identtisen asun aikaiseksi! Söpö tuubihuivi on sekin MUKA VAn.

ida5

idaa

Super  Mukavan ja Vintage Gardenin muutto samoihin tiloihin oli minusta ihan loistava ratkaisu! Kaksi visuaalisesti näyttävää putiikkia samassa tilassa täydentää toinen toistaan. Vintage Gardenin puolelta löytyy kauneimmat vintagemekot, korut ja asusteet kun taas Super Mukavan puolelta löytää upeita nuorten suomalaisten designereiden luomuksia kengistä ja asusteista vaatteisiin.

ida3

ida1

Suurkiitos vielä ihanat Anna ja Leena! <3 Minä en ole koskaan kuulunut niihin tyttöihin jotka haaveilisivat punapohjaisista Louboutineista, vaan minun haaveeni on keräillä vaatekaappiini persoonallisia ja laadukkaita vaatteita. Tietysti tiedostan tekeväni tyhmiäkin ja turhiakin ratkaisuja, mutta tällä opiskelijabudjetilla ei useinkaan ole varaa valita parasta. Onneksi tavoitteita kohti voi edetä myös hitaasti, mutta varmasti. ;-)

Super Mukava & Vintage Garden löytyvät siis nykyisin Otavalankadulta, Koskarin pääsisäänkäyntiä vastapäätä olevalta poikkikadulta. Käykäähän tekemässä löytöjä!

 Putiikki on auki: 
 ma-pe 11-18 la 11-16 
 Otavalankatu 3 
 Tampere 

Pakko udella; mitä tykkäätte stailaamastani asukokonaisuudesta? ;–)

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ihana tuo takki !! en ole ikinä oikein uskaltanut edes katsella supermukavan juttuja, sen verran kalliita kun ovat, mutta ne turbaanipipot on supersuloisia :- )
  ja Vintage Gardenin Leena on ihana ! pitäisikin käydä kurkkimassa valmistujaisiin koruja vgstä :- )

  1. Hihi, no eikö! Ja siis kyllä tuolta löytyy kaikkea opiskelija-ystävällistäkin ja onhan tietty fiksua panostaa laatuun :-) takit ja sellaiset on loogisesti kalliimpia.

   Hihii jep, niin on! Käy ihmeessä katsomassa, sieltä löydät jotain uniikkia!

  1. Hih, niin minäkin! Tuo on ihanaa materiaalia ja oikeasti kulkee nimellä ”Vilja Cardigan”, mutta mulle ihan selvä takki, hihii.

 2. Hihi, hauskaa, että juuri tuossa muutama tunti aiemmin korjasin suuren vääryyden ja pistäydyin ekaa kertaa kyseisessä liikkeessä! Täytyy kyllä käydä uudestaankin paremman ajan (ja rahatilanteen..) puitteissa.

  Niin ja asu on ihan näköisesi! :-)

  1. Voi että, hyvä juttu! :-D eikös ollutkin hurmaava putiikki?

   Hih, kiitos, tuo on kiva kuulla :–)

 3. Moi! Bongasin sun yhdestä dreamdo:n facebook kuvasta. Olin ihan et hetkinen missä oon nähny ton tytön. :) Oli pakko tulla kertoo… hihii

  1. Hihii eikä!:-D oli pakko mennä selaileen Dreamdon kuvat, en tienny että sinne oli päätynyt Doday-kuvia! Hauska vinkkaus hahaa!

 4. Mikä tuon takin OVH on? Aivan mielettömän upea :—-) Tykkään kokonaisuudesta muutenkin hirmuisesti! :-)

  1. Iiks nyt en aivan muista, taisi alkaa kakkosella ja olla kolminumeroinen luku. Toivottavasti en oo ihan väärässä, mutta 210€ tulee mieleeni.

   Kiitos kilteistä sanoista, hiih!!