SILVER SKIRT

muoti
14 kommenttia

silver skirt2

silver linings

silver draped skirt

ida365_ silver skirt

silver skirt choies

skirt is a gift from Choies

Vaikka metallisävyt tuntuvat olevan jokakeväinen muotitrendi, en ole aiemmin jaksanut innostua niistä pieniä yksityiskohtia enempää. Kulta taitaa olla mun suurin suosikki, mutta hopea näyttää ihan superraikkaalta vaaleaa ihoa vasten! Muistan ihastelleeni Jennin hopeista Halston Heritagen maxia viime vuonna ja vaikka tämä hame onkin väriltään kirkkaampi, on näissä silti jotain samaa, hih.

Mä olen niin inspiroitunut keväisemmästä kelistä ja parista uudesta vaatekappaleesta! Jotenkin tuntuu että pitkästä aikaa vaatekaappi tuntuu kivalta. En todellakaan anna ton ärsyttävän lumen haitata enää yhtään, kun ulkona kuitenkin tarkenee jo pikkuisen ohuemmilla sukkikskerroksilla ja muillakin kengillä kuin maihareilla.

Mitäs te sanotte hopeahameesta? Olette olleet viime aikoina jokseenkin selkeästi juu/ei -kannalla, joten jännityksellä odotan mitä tästä sanotte :-D

* translation: I love my new silver skirt! I got it from Choies. 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. :–* tuiii!! musta toi on megakool ja näyttää arkenakin hyvältä, jos ei pue muuten liian juhlavia/siistejä vaatteita.

 1. Tosi kivalta näyttää! Itelleni en oo osannu vielä mitään esim. kimaltavaa hametta ostaa :–D Jotenkin vähä epäilyttää…. Sulle kyllä sopii :)

  1. Hihii, kohta alkaa tehdä mieli, uskon niiin ;—) Näitä varmaan näkyy tänä keväänä kovasti!

 2. Jos olisin yhtään enemmän rahoissani, menisin saman tien hankkimaan samanlaisen :D ihan täydellinen hame!

  Tulen ehdottomasti ihastelemaan, jos tepastelet tuo ylläsi joskus Tampereella :D

  1. Haha eikä:-D hyvä! Voit alkaa tässä talvitakkien vaihtuessa keväisemmiks bongaileen kimaltavaa helmaa….. :D

 3. Tää on ehdoton kyllä, näyttää superhyvältä sun päällä! Omalle kropalle moinen hame ei ehkä ois mikään imartelevin, mutta ehkä mä saan sen viime kesän yhden heräteostoksen, eli hopeisen kauluspaidan, viimein taas päälle :)

 4. Huhhu! En edes tiedä millä sanalla tuota hametta kuvaisi; on sen verran huikea, vaikkei omaan tyylini istukkaan ollenkaan! Arvostan silti kovasti! 8)

 5. Moi! Pitääkö Choiesin tilauksesta maksaa tullit ja alvit, ilmeisesti toimittavat Kiinasta eli rajalle jää jos yli 20,00€ arvoinen tilaus on kyseessä? En löydä tuosta sivustosta oikein mitään infoa muualta ja epäilyttää kyllä pahasti :/

  1. Höh, ainahan se on niin, että jos tilaa eu:n ulkopuolelta, voi tavara jäädä tulliin ja silloin pitää maksaa tullit ja alvit. Ei se ole sivun asia ilmoittaa :–) eli voi jäädä joo. Mulla ei koskaan ole tosin, hyvä tuuri.