Leather sleeves

muoti
8 kommenttia

sheinside

studded boots zara

she inside coat leather sleeves

ida leopardihuivi

 ”Leather” sleeved coat – Sheinside (gift), skinny jeans – Gina Tricot, 

 scarf – flea market, studded boots – Zara 

 

Vaikka päätin etten anna takatalvien ja tyhmien viimojen enää haitata, on tämä kylmyys kyllä välillä aika ärsyttävää. Tuntuu että näihin muuttuviin säätiloihin on tosi hankala pukeutua mitenkään – tänäänkin oli ihan harmittoman oloinen aamu, mutta Akatemialta lähtiessä oli pakko käydä ostamassa sateenvarjo, kun tihkutti niin ikävästi (mulla ei ollut ennen tätä sateenvarjoa, en mä sitä muuten olis ostanut hehe). Aamulla villakangastakki tuntui liioittelulta, muttei enää iltapäivällä… Raah. Mulla on kevättakeiksi vaan tosi siisti trenssi jota käytän ainoastaan juhlatamineiden kanssa,  rupsu-parkatakki jota ei kyllä kauheesti tekis mieli käyttää festarialueiden ulkopuolella sekä tietty aina luotettava biker-nahkis. Nahkatakkikaan ei aivan kaiken kanssa sovi ja toisaalta vielä on pikkuisen liian kylmä sille. Lyhyiden hameiden kaveriksi kaipais jotain pyllyn peittävää takkia, mutta en tiedä millaista? Toivon että löytäisin jostain kirppikseltä jonkun nätin parkan tai trenssin, jonkun ajattoman. Ei mitään liian trendikästä tai skarppia.

Miten musta muuten tuntuu että näytän näissä kuvissa jotenkin tavattoman lyhyeltä? Tai siis ehkä kerrankin oikean pituiselta? :- D

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihan mielettömän kiva asu, oon kade noista kengistä ja takista!! Näytät upeelta nainen! ♥

  2. Joo sama painiskelu myös itselläni tuon sään ja pukeutumisen suhteen! Koskaan ei voi olla varma miten kannattas oikeasti pukeutua, ja tuntuu, että oikein ei voi pukeutuakaan… Mut nuo kengät heart heart heart!

    1. No älä:-s ärsyttävää. Mutta hih, kiitos! Noi on tosi kivat ja nyt kun on kadutkin lumettomia, voin jopa käyttää noita! Mokka ei oikein tykkää loskasta:-D