OLYMPUS STREET STYLE

muoti
12 kommenttia

Hihii, meitsi on taas mukana Indiedaysin & Olympuksen superissa katumuotikampanjassa! Olen viime viikot bongaillut kivoja tyylejä Tampereen kaduilta ja patistanut pari tyylikästä kaveriakin kameran eteen. Tässä eka satsi superkooleja tyylejä ;–)

ida Taavi_by ida365xxx

 Taavi, Tampere 

”Oon kovis.”

Valkkasin Taavin kuvattavakseni, koska hänellä on kool tyyli, joka erottuu Tampereella edukseen. Nuo neonkeltaiset lenkkarit tuovat särmää muuten mustanpuhuvaan asukokonaisuuteen.

Linda4-by ida365
 Linda, Tampere 

”Tyylini on suht tyttömäinen, mutta erityisen kotoisan oloisissa asukokonaisuuksissa on kuitenkin jotain särmikkäämpää ja boheemin rentoa – tässä tapauksessa se on farkkutakkini. Pidän kirppislöydöistä ja niiden yhdistämisestä uuteen. Eri vuosikymmenet inspiroivat, erityisesti vanhat muotikuvat!”

Lindan tyylissä viehättää taito yhdistellä erilaisia elementtejä toimiviksi kokonaisuuksiksi. Uuden ja vanhan yhdistely kiehtoo minua ja sen taidon Linda todella haltsaa! Tyttömäiset vaatteet saavat sopivasti särmää kirppislöydöistä; nilkkurit ja farkkurotsi viimeistelevät asukokonaisuuden.

Alisa2_byIda365

 Alisa, Tampere 

”Tyylini on muuttunut vuodessa super tyttömäiseksi, käytän nykyään hameita ja korkokenkiä vaikka vuosi sitten en edes meikannut. Tämä hame on luottovaatteeni ja ehdoton suosikkini, löysin sen viime kesänä alennusmyynneistä ja se on pelastanut monia asukriisejä. Toivoisin, että kehittyisin pukeutujana rohkeammaksi ja osaisin käyttää enemmän värejä.”

Alisan pukeutumisessa kiinnitän aina huomiota korkokenkiin ja erilaisten kuosien ja materiaalien yhdistelyyn. Alisa näyttää aina huolettoman tyylikkäältä. Vintage-laukku kruunaa tämän asukokonaisuuden.

Käykää kurkkaamassa nämä ja muut street style -bongaukset Olympuksen kampanjasivulta ja äänestäkää omia lemppareitanne, äänensä voi antaa useammalle kuvalle! Esim just Taaville, Lindalle ja Alisalle…. ;-) Kaikkien äänestysvaiheessa yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Olympuksen PEN mini E-PM2 -kamera, joka on myös ihanan pieni mutta superhyvä kamera –  kaikki nämä kuvat on otettu sillä! Joten kantsii koittaa onneaan. Kirjoittelin jokin aika sitten omasta Olympuksestani ja ymmärsin, että moni kaipaisi itselleen uutta kameraa – klikkailkaahan itsenne sitten vielä Olympuksen Facebookiin tuplaamaan voittomahdollisuutenne!

 Mitäs tuumitte näistä bongauksista? Toiset kolme street style -bongausta luvassa kevään mittaan! 

* translation: Indiedays + Olympus Street Style photo competition has begun! Please like your favourite ones here

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. tämmöi postaukset on aina niin superkivoja, varsinkin sillon kun on kyse omasta kotikaupungista ! hyvä Tampere jeejee !!