LivBox: Kuukauden bloggaaja

/// kauneusTags: , ,

Kääks, olen niin otettu ettei tosikaan. Syynä siihen on se, että LivBoxilta kysyttiin, haluaisinko olla heidän kesäkuun kuukauden bloggaaja. No siis todellakin, oli vastaukseni. Yhteistyö Muotikirppiksen aikoihin sujui LivBoxin kanssa niin mutkattomasti että minulla ei ollut epäilystäkään että kannattaisiko tähän juttuu lähteä mukaan vai ei. Olen tutustunut LivBoxiin parin boksillisen verran aiemmin, mutta tilausta minulla ei (ainakaan vielä) ole ollut vetämässä, joten odotin innolla kesäkuun pakettia saapuvaksi. Ja kaiken kukkuraksi LivBoxin tytöt ovat ihan mahtavia tyyppejä, joten tämä tuntuu tosi upealta jutulta.

liv

LIV BOX KESÄKUU ida365

En malttanut odottaa kotiin asti, vaan avasin paketin jo hississä :- D Arvuuttelin etukäteen että minkähän värinen nauha ja paperi koristaisi boksia tällä kertaa, sillä viime boksi jonka sain, oli sävymaailmaltaan punainen. Nyt siis oli vuorossa raikasta oranssia, jee! Pikkujutuilla on todellakin väliä.

Livbox siis ilmestyy kerran kuussa ja sen voi tilata suoraan kotiinsa LivBoxin sivuilta. LivBox sisältää joka kerta 4-6 eri kauneustuotetta, joista osa on uutuuksia ja osa luotettavia klassikoita. LivBoxin idea on mielestäni loistava, sillä tällä tavoin on helppo testailla kosmetiikkatuotteita edullisesti. Yhden paketin hinta on 15,90€, joka on mielestäni myös opiskelijaystävällinen hinta. Minusta on superkutkuttavaa saada postitse paketti, jonka sisältöä en tiedä, mutta jonka tiedän olevan laadukas ja toimiva. Tälläkin kertaa yllätys oli mieluinen. Kurkataanpas boksiin:

vihdoin kesä -livbox

Uu, aurinkotuotteita! Ja jotain varsin tuttua…

mschic

mschic hattaraa

Nimittäin MSCHIC:n poskipuna! Jotkut teistä varmasti muistavatkin että oon aiemminkin testaillut MSCHIC:n tuotteita ja tykännyt niistä kovasti. Olen tykännyt kovasti mm. kulmaväristä, huulipunista ja meikkipohjista. Ja on mulla käytössä tuollainen poskipunakin, mutta en kai vaan ole koskaan esitellyt sitä täällä. Onnekseni tämä uutukainen on eri sävyä mitä vanha, mutta silti juuri oikean värinen mulle, vähän tuommoinen kylmään taittuva pinkki. Kivaa testailla eri sävyä tällä kertaa. Boksista tulleen sävyn nimi on hattaraa.

livbox kesäkuu mschic poskipuna

Vanhempi poskipuna alkaakin olla ihan finaalissa, joten tämä tuli hyvään saumaan :-D MSCHIC:n poskipunat (ja huulipunat myös!) ovat todella riittoisia, tämä poskipuna on kestänyt päivittäisessä käytössä jo vuoden päivät, eikä se vieläkään ole ihan loppu.

LIVBOX kesäkuu

Ilahduin kesäkuun LivBoxin aurinkotuotteista kovasti, sillä näitä tulen tarvitsemaan Barcelonassa! After sunit ovat minulle tuttuja kaikilta lomilta lapsuudesta ja niistä tuleekin lomafiilis. Tuo Clarinsin bb-voide oli harmikseni ihan liian tumma minulle. Se taitaa päätyä äidin meikkipussiin, joka ruskettuu – toisin kuin tyttärensä.

olay ja piz buin

Olayn kosteusvoiteessa on suojakerroin 15 mikä on tosi hyvä, sillä mun mineraalimeikkeihin ei moista ole lisätty. Piz Buin aurinkosuojavoide on älyttömän kätevän kokoinen sekin, tuo on helppo heittää laukkuun niinä päivinä kun kiertelee vain kaupungilla, eikä suojaa tarvita niin paljon mitä rannalla. Aurinkovoidetta pitää muistaa lisäillä päivän mittaan, joten on kätevää käyttää tuo putilo reissussa. Vaikka palan suhteellisen herkästi, en käytä ihan hirveästi aurinkovoiteita koska niistä liikkuu niin ristiriitaista tietoa. Kasvot ovat ne, jotka saattavat alkaa punoittaa herkimmiten, joten olen kesäisin käyttänyt tuommoisia kosteusvoiteita joissa tosiaan on jo suojakerroin. Öisin käytän luonnonkosmetiikkaa, mutta en ole vieläkään (!!!) löytänyt meikin alle sopivaa luonnonkosmetiikkavoidetta, joten näillä synteettisillä sisarilla mennään toistaiseksi. :-)

Dependin mintunvihreä kynsilakka livbox

Hihii, myös tästä Dependin lakasta tuli ihanan nostalginen olo! Käytin 2007 vuonna pelkästään Dependin pinkkiä, neonkeltaista ja mustaa kynsilakkaa :-D Dependit ovat hintalaatu-suhteeltaan hyviä ja tuo mintunvihreä väri oli nappiosuma mulle. Oon instagrammista huomannut että tyypit ovat saaneet myös persikkaista ja lilaa lakkaa…?

 + GIVE AWAY 

Hih, ja jottei kuukauden bloggaaja -tittelistä olisi iloa vain minulle, saan arpoa kolmelle teistä ensi kuun LivBoxin testiin! Kilpailuaikaa on 18.6. asti ja koetan tavoittaa voittajat jo reissuni aikana, jotta ehdin toimittaa voittajille koodit, jotka oikeuttavat ilmaiseen tilaukseen. :-) Laittakaa siis tietoihin sähköpostiosoitteet, joita oikeasti tarkkailette, jotta en joudu lomalla turhautumaan siihen, etten saa voittajaa kiinni. ;–)

Osallistu kilpailuun kertomalla minulle kommenttiboksissa paras tuote, jonka olet LivBoxista saanut! Jos et vielä ole testannut LivBox-konseptia, kerro miksi juuri sinun pitäisi saada tutustumiskoodi käyttöösi ;-)

Lycka till!

156 kommenttia

 1. Avatar Katri /// 14/06/2013 / 12:06:05

  Ihan ehdottomasti toukokuun boksista saadut Eyluren ripsitupsut! Oon haaveillu ostavani niitä jo monta kertaa kauppareissuilla, mutta oon jättäny ne hyllyyn koska luulin että pienet kätöseni ei siihen näpertämiseen sovellu – mutta kas kummaa, otin boxista käyttöön nämä tupsut ja ai että nyt kelpaa räpsytellä eikä varailla aina ripsihuoltoon aikaan. Rahaakin säästyy!:)

  Vastaa
 2. Avatar Aino S /// 14/06/2013 / 12:08:44

  En ole aiemmin tilannut LivBoxia, mutta se kuulostaisi täydelliseltä ratkaisulta mulle, joka tykkää kosmetiikasta, mutta ei jaksa lähteä kauppoihin pyörimään purnukoiden sekaan. Muutenkin boxin kautta tulisi varmasti testattua tuotteita, joita ei tulisi muuten hankittua. Olen esim täysin noob aurinkopuutereiden ja muiden varjostustuotteiden kanssa.

  Vastaa
 3. Avatar Kerttuli /// 14/06/2013 / 12:18:46

  Parhain tuote, mitä Liv Boxista olen saanut oli irtoripsipakkaus! En ole niitä vielä aiemmin hoksannut testata, mutta nyt se mahdollisuus tuli eteeni! :)

  Vastaa
 4. Avatar *Kirsikka* /// 14/06/2013 / 12:21:03

  Laveran silmänrajauskynä oli huippu!

  Vastaa
 5. Avatar Henna /// 14/06/2013 / 12:23:39

  Paras livbox tuote on ehdottomasti ollut morraccan oil näyte. Minulla on on pitkät ja paksut hiukset, ja aiemmin olin hieman epäröivä miten hiusöljyt kuontalossani toimisivat. No toimivathan ne ! t. koukussa

  Vastaa
 6. Avatar millaaa /// 14/06/2013 / 12:25:51

  En oo vielä koskaan tilannut livboxia koska ihan vakavasti mulla ei oo varaa vaikka hinta noin halpa onkin :c kosmetiikkaan menevät rahat menevät pakollisiin tuotteisiin esim. Pesuaineisiin eikä tollasiin hienouksiin jää rahaa :c

  Vastaa
 7. Avatar Miniananas /// 14/06/2013 / 12:29:15

  Ihan mahtava kilpailu! Siisitä että olet kuukauden bloggaaja. :)

  En itse ole tilannut LivBoxia itselleni ja ehdottomasti tarvitsisin (paino sanalla tarvita) sen, koska KADUTTAA etten silloin siellä muotikirppiksellä tilannut sitä itselleni kun olisi saanut sen edellisenkin kuun paketin kaupan päälle! Ei sillä että minulla olis ollutkaan kauheasti ylimääräistä tililläni näin kesän kynnyksellä.. mutta silti, halkeaisin innosta, jos saisin postista mysteeripaketin! LivBox on niin älyttömän kiva :D ystäväni tilaa sitä ja saan aina kateellisena kuulla mitä kaikkea jännää paketista on paljastunut..

  Vastaa
 8. Avatar maria /// 14/06/2013 / 12:30:24

  mulla ei oo ikinä rahaa ostaa mitään kosmetiikkaa tai siis lähinnä ostaa vaan testikäyttöön ilman tietoo jääkö tuote vakkariksi vai ei. siks mun pitäisi ehdottomasti saada livbox josta on kuulunu nii paljon hyvää ;–)

  Vastaa
 9. Avatar Paju /// 14/06/2013 / 12:31:27

  Me me meee! En oo koskaan koklannu, mutta toi olis ihan mahti juttu koska uskallan harvoin poiketa tutuilta poluilta ja kokeilla uusia kosmetiikkatuotteita ja -merkkejä! :–)

  Vastaa
 10. Avatar Laurspa /// 14/06/2013 / 12:32:51

  Livboxia minulle ei ole ikinä tullut, mutta kovin mielelläni sellaisen ottaisin! Yleensä kosmetiikassa luotan tuttuun ja turvalliseen ja harvoin kokeilen mitään uutta peläten että rahat menee hukkaan. Tämän boksin avulla ois siis parempi kuin hyvä tutustua uusiin kosmetiikkatuotteisiin ja ehkäpä löytää uusia lemppareita. :-)

  Vastaa
 11. Avatar Katri /// 14/06/2013 / 12:39:46

  Ne avaruushenkiset kynsitarrat oli kyllä ihan superpäheet! Ja iiiiihana toi kynsilakka, apua :O

  Vastaa
 12. Avatar yosefina /// 14/06/2013 / 12:39:49

  Tilasin LivBoxia ensimmäisten kolmen boksin verran ja silloin mukana olleista tuotteista mieleisin oli Dermalogican Daily Microfoliant-kuorintajauhe kokeilukoossa, sillä tuote on hyvin arvokas varsinkin Suomen hinnoilla ja kuitenkin erittäin riittoisa, joten tästä kokeilupakkauksesta on ollut riemua pitkäksi aikaa :-)

  Vastaa
 13. Avatar Paula /// 14/06/2013 / 12:47:26

  En ole ennen kuullutkaan tällaisesta Livboxista, mutta kuulostaa niin mahtavalta idealta, että jos arpaonni ei suosi tällä kertaa, varmasti tilaan itselleni moisen!

  Vastaa
 14. Avatar Sarak /// 14/06/2013 / 12:55:29

  Ois kiva saada boksi, koska oon muuten niin huono testaileen uusia tuotteita :) en uskalla investoida uusiin juttuihin ku pelkään et en pian tykkäiskään

  Vastaa
 15. Avatar Liisa /// 14/06/2013 / 12:57:37

  Mä olen ajatellut tilata tuota LivBoxia jo pitkän aikaa, mutta en oo vielä saanut aikaseksi! Nyt tulis kyllä kivana piristyksenä, jos pääsis kokeilemaan tuota :-)

  [email protected]

  Vastaa
 16. Avatar Anna /// 14/06/2013 / 13:05:09

  Budjetti ei ole antanut itselleni lupaa lähteä tlaamaan LivBoxia, vaikka kovasti on houkuttanut. Siksi olisikin aika huippua päästä kokeilemaan, olisiko sen arvoista! Aina vähän haikeudella katselen, kun jengi päivittelee mitä kaikkea sieltä paketista on kuoriutunut. Sen verran kosmetiikkahirmu oon, että mäkin haluan!

  Vastaa
 17. Avatar nooora /// 14/06/2013 / 13:14:20

  En ole aikaisemmin testannut LivBoxia, mutta olen kosmetiikankäyttäjänä niin tapoihini kangistunut, että tällainen ihana ylläriboksi voisi tuoda tällekin tylsimykselle joitain uusia rutiineja. Tai ainakin ideoita. :)

  Vastaa
 18. Avatar lavvra /// 14/06/2013 / 13:14:43

  Mun pitäisi saada tutustumiskoodi käyttööni, sillä jumahdan helposti tiettyihin kosmetiikkatuotteisiin. Tällä hetkellä käytössäni on siis vain luottokosmetiikkaa eli niitä tuotteita, jotka olen havainnut hyväksi jo vuosia sitten. Tylsää! Livboxin avulla voisin ehkä päästä kokeilemaan uusia tuulia kosmetiikan saralla ;)

  Vastaa
 19. Avatar katariina /// 14/06/2013 / 13:20:27

  Jee kilpailu! Mun pitäisi saada LivBox testiin, koska haluaisin opetella ja totuttautua meikkaamaan ja ylipäätään huolehtimaan ulkonäöstäni enemmän. Kuitenkin kosmetiikkatuotteet on yleensä niin hintavia, etten viitsi ostaa mitään uutta testiin kun pelkään, että en sitten osaakaan käyttää sitä tai se ei vaan toimi mulla. Eli meikkivoide+puuteri+poskipuna+ripsari on mun koko meikkiarsenaali, jota haluaisin ehdottomasti laajentaa, ja LivBox kuulostaa siihen tarkoitukseen varsin sopivalta!

  Vastaa
 20. Avatar Jenni /// 14/06/2013 / 13:23:22

  No tämäpä on helppo perustella! Minun pitäisi saada LivBoxin tutustumiskoodi ihan jo siitä syystä, että vuosien blogikilpailuihin osallistuminen ei ole edelleenkään tuottanut hedelmää. Olen tosin aika luottavainen, että onni joskus osuu kohdalle. Ja jos LivBoxista tulisi minullekin uusi poskipuna, olisi se enemmän kuin tervetullut nykyisen tunkkaisen sävyisen tilalle (jota en tietenkään raski vain heittää nurkkaan, kun olen niin saamarin pihi). Mulle mulle mulle!

  Vastaa
 21. Avatar Nymfimaatti /// 14/06/2013 / 13:24:55

  Paras livbox-tuote on ollut Toukokuun livboxista tullut Móan The Green Balsam. Todellinen ihmebalsami, joka auttaa kaikkiin vaivoihin (ainakin melkein)! Kuivat kynsinauhat, ötökänpistot sekä rohtuneet huulet saavat tehohoidon tällä :)

  Vastaa
 22. Avatar marjohei /// 14/06/2013 / 13:30:23

  Empä ole vielä ainakaan päässyt boxeja kokeilemaan, kun kukkaro ei anna periksi.. Mutta se olis aika kiva, vaikka ”myöhäisenä synttärilahjana”.. ;)

  Vastaa
 23. Avatar Anniina /// 14/06/2013 / 13:30:37

  Oon niin kauan kuolannut livboxeja, joka kuukausi on niitä postauksia oon katellut! Eikä tulottomalla opiskelijalla oo oikeen varaa lähtee ostelemaan joka kuukausi livboxeja, niin tässä oisi hieno mahdollisuus saada sellanen testaukseen!

  Vastaa
 24. Avatar Kati /// 14/06/2013 / 13:37:13

  En ole vielä testannut livboxia, joten jo ihan siitä syystä miun pitäis saada tutustumiskoodi :D

  Vastaa
 25. Avatar Tiina /// 14/06/2013 / 13:43:38

  Cliniquen High Impact -maskara on kyllä ollut henkilökohtainen suosikki. Harmi vaan kun se on niin kallista että en oo voinut kokeiluerän jälkeen ostaa täysikokoisena. Samoin tykkäsin ihan sikana tuosta uusimman boxin MSCHIC:in poskipunasta. (Sain muuten täsmälleen samanlaisen boxin kuin sinä :))

  Vastaa
 26. Avatar R /// 14/06/2013 / 13:48:38

  En ole vielä päässyt koittamaan LivBoxia, mutta minun pitäisi päästä kokeilemaan sitä koska olen niin jumittunut samoihin tuotteisiin, eikä uusia tule juuri koskaan kokeiltua – tuolta voisi löytää uusia luottotuotteita niin että saisi ensin testata niitä vähän pienemmissä paketeissa :) ja tietysti haluaisin testata LivBoxia myös siksi, että rakastan yllätyksiä!

  Vastaa
 27. Avatar Lyyti /// 14/06/2013 / 13:50:46

  En ole koskaan saanut tai tilannut LivBoxia, mutta RAKASTAN yllätyksiä, postin löytymistä postilaatikosta töistä kotiin tullessa ja kosmetiikkaa. Tässä yhdistyy ne kaikki! :D

  Vastaa
 28. Avatar Jenna /// 14/06/2013 / 14:01:00

  En oo vielä kokeillutkaan LivBoxia ja haluaisin sen koska kokeilen aina innolla uusia tuotteita! :)

  Vastaa
 29. Avatar Nel /// 14/06/2013 / 14:02:59

  Olen kauhean laiska ostamaan kosmetiikkaa sillä pelkään että ne jää käyttämättä, eli rahaa menee hukkaan joten tämähän olisi erittäin hyvä keino tutustua uusiin tuotteisiin ja ehkä jopa löytää jotain huipputuotteita joita osaa sitten myöhemmin ostaa! Ja yllärithän on aina kivoja joten senkin puolesta kiva konsepti! :>

  Vastaa
 30. Avatar reetta /// 14/06/2013 / 14:05:39

  En ole Boxia ikinä tilannut, mutta kokeileminen houkuttelee aivan valtavasti! Mun meikkilaatikko on testituotteiden luvattu maa – oikeastaan tilaan naisten lehtiäkin osittain siitä syystä, että nautin niin suuresti välistä löytyvistä testereistä (ja oon viime aikoina joutunut usein pettymään, koska testerit on huomattavasti vähentyneet: viime Trendissäkään ei ollut YHTÄÄN!) :–D uusiin tuotteisiin tutustuminen on valtavan hauskaa, varsinkin sellaisten tuotteiden joita ei itse ajattelisi oikeastaan edes tarvitsevansa – tai jonka merkin mieltää jotenkin kaukaiseksi kalliin hinnan tms takia. Tahdon siis boxin! Pliiiiis!

  Vastaa
 31. Avatar Lea /// 14/06/2013 / 14:09:53

  En oo ikinä LovBoxia testannu ja oon tässä miettiny et pitäiskö tilata se mut en oo viä varma, olis kiva testata tollasta. Niin vois sitten kokeilun jälkeen tilata :)

  [email protected]

  Vastaa
 32. Avatar pauliina k. /// 14/06/2013 / 14:16:06

  En oo päässyt testailemaan vielä, vaikka pari kertaa oon meinannut jo tilata. LivBoxi varmaan piristäisi kivasti kun välillä tuntuu että postissa saapuu pelkästään laskuja ;-D

  Vastaa
 33. Avatar Hilla /// 14/06/2013 / 14:54:05

  oi, kuulostaa ehdottomasti testaamisen arvoiselta jutulta. oon aika jumahtanu kiinni tiettyihin kosmetiikkatuotteisiin eikä uusien löytöjen tekeminen ois varmaan huonokaan juttu :–) lisäks tollanen paketti jonka sisällöstä ei tiedä ennen avaamista juuri mitään ois just mun juttu! oispa kiva saada tuollainen, vaikkei nyt onni osuis kiohdalle niin saatanpa paremmassa taloudellisessa tilanteessa innostua tilaamaankin tuollaisen, kiva idea!

  Vastaa
 34. Avatar ElinaH /// 14/06/2013 / 14:56:50

  En ole koskaan LivBoxia käsiini saanut, mutta kuullut toki olen ja tykästynyt ideaan. Ongelmani on se, että käytän vuodesta toiseen samoja meikkejä ja muita kauneudenhoitotuotteita, sillä pelkään, että rahani menevät hukkaan jos päätän kokeilla jotain muuta. Siinäpä siis syy, miksi minun pitäisi saada boxi itselleni; ehkä on minunkin vihdoin aika kokeilla jotain uutta ja löytää parempia ja sopivampia tuotteita itselleni!:)

  Vastaa
 35. Avatar ainojohanna /// 14/06/2013 / 15:01:25

  En oo Livboxia koskaan vielä tilannut vaikka kutkuttaisi paljon koittaa! Muuten olisin varmaan jo tilannut, mutta mielestäni on viisasta saada ensin juuri tälläinen ”testikappale” ennen varsinaista tilausta :D Myöskin lukio-opiskelijan budjetti vähän rajoittaa tilaamista.. :D

  Vastaa
 36. Avatar Laura KKK /// 14/06/2013 / 15:04:16

  Onnea kuukauden bloggaaja tittelistä :–)

  Ehdottomasti paras liv box tuotekokemus on Simplen maailman parhaat meikinpuhdistusliinat!! Kiljuin riemusta kun näin kyseisiä sokoksella myynnissä sillä olen käyttänyt niitä todella säästeliäästi ettei lopu, ovat niin parhaita ja jättävän ihon ihanan pehmeeksi <33 Vannon todellakin pupulandian jenninkin suosimaan vain meikinpuhdistusliinojen käyttöön on meinaa iho paljon pehmeempi kun ei vesi kuivata hih :)) Simplen on mun luksusliinoja :D

  Vastaa
 37. Avatar tannttu /// 14/06/2013 / 15:07:41

  En ole vielä raaskinut tilata boksia, vaikka houkuttelisi kovasti. En osta uusia kosmetiikkatuotteita juuri koskaan, paitsi jos omien suosikkien tuotanto lopetetaan :D Tällainen boksi olisi siis mahtava tapa löytää ehkä uusia lemppareita!

  Vastaa
 38. Avatar fiona /// 14/06/2013 / 15:18:12

  En ole vielä Livboxia testaillut, mutta haluaisin kyllä! Olisi kiva päästä kokeilemaan uusia kosmetiikkoja, kun olen aika jämähtänyt omiin kestosuosikkeihin :)

  Vastaa
 39. Avatar Sara /// 14/06/2013 / 15:49:46

  Mää en oo vielä päässy kokeileen LivBoxia, oon kyllä monesti pohtinu että pitäis ehkä tilata kokeiluun :-) mutta en oo vaan ikinä muistanut… Musta LivBoxin idea on ihan huippu, koska mulla on ainaki semmonen tapa, että ostan aina ne samat tuotteet mitä mulla on ennenki ollut ja oon aika arka ostamaan uusia juttuja, koska voi sitä harmituksen määrää jos tuote ei sovikaan mulle/en muutenvaan tykkää siitä :-( joten joo minulle livbox, se varmaan piristäis myös kivasti, koska yllätyksethän on tunnetusti elämän suola!

  Vastaa
 40. Avatar Isla /// 14/06/2013 / 16:02:30

  Paras tuote Livboxilta on ollut Essien vaaleanpunainen kynsilakka, joka ei kylläkään ole tullut minulle kotiin tuollaisessa ihanassa unelma-lahjapaketissa, vaan muotikirppikseltä Livbox-standiltä. Siellä sai pienen mukavan pussukan, jos julkaisi instagram-kuvan kirppislöydöistä.

  En ollut muotikirppistä ennen kuullutkaan Livboxista ja ihastuin heti silloin ideaan. Minun on vaikea ostaa kokeilumielessä kosmetiikkaa, koska en ole kovin rikas, enkä halua ostaa mitään sellaista, josta en ole täysin varma, joten kokeiluni jäävät hyvin vähäisiksi.
  Tämän takia olisi todella mukavaa saada kokeilukoodi ja ihastua Livboxin ideaan vielä konkreettisemminkin! Jee… siinä syitä! :)

  Vastaa
 41. Avatar ansu /// 14/06/2013 / 16:03:51

  en ole ikinä tilannut LivBoxia, mutta ilmainen tutustuminen kelpaisi koska olen vielä hieman epävarma olisiko tilauksesta mitään iloa minulle.

  Vastaa
 42. Avatar Milena /// 14/06/2013 / 16:06:40

  En oo ees ikinä kuullu tuosta LivBoxista mitään (missä kuplassa oikeen oon elänyt), mutta innostuin nyt ihan älyttömästi! Rakastan kosmetiikkaa ja tuo olis mulle just täydellinen tapa tutustua eri merkkien tuotteisiin edulliseen hintaan. Joskus on pistänyt harmittamaan oikeen olan takaa, kun oon ostanut jonkun tuotteen ja sitten en ookkaan tykännyt siitä. Esimerkiksi tuli mieleen kun näin tuon Clarinsin BB-voiteen tuossa kuvassa, että merkkinähän se on melko kallis (ainakin opiskelija budjetille) enkä luultavasti tulis ikinä ostaamaan kyseistä tuotetta ihan vaan kokeilumielessä. Mahtavaa, että tuosta boksista kans löytyy keskimääräistä hintavampienkin merkkien tuotteita. :)

  Vastaa
 43. Avatar erika /// 14/06/2013 / 16:06:53

  En oo ikinä kokeillut tuollaista LivBoxia, mutta se kuulostaa juuri sopivalta minulle, koska kauppojen meikkihyllyt tuntuvat olevan yhtä utopiaa ja aina mukaan sattuu vääränlainen tuote.. Ja sitten eikun uudestaan etsimään:D LivBox voisi olla todella helppo ja hyvä vaihtoehto kokeilla uusia tuotteita!

  Vastaa
 44. Avatar sannero /// 14/06/2013 / 16:10:57

  hei ihan sikakivan kuuloinen konsepti, en oo ennen moisesta edes kuullutkaan! mutta aion nyt vakuuttaa sut ida siitä, että olisin juuri oikea livboxia testailemaan, sillä juuri omilleen muuttaneena opiskelijana rahaa ei ylimääräisiin kosmetiikkakokeiluihin juuri ole. Eikä mulle ei tuu koskaan postia ja postin saaminen on yksi hauskimpia asioita, joita maailmassa tiedän :D

  Vastaa
 45. Avatar Mymmeli /// 14/06/2013 / 16:19:57

  En ole tilannut koskaan LivBoxia, mutta tahtoisin kyllä. Syy on hyvin yksinkertainen; työrintamalla on hiljaista ja kaikki tulot ja menot pitää tällä hetkellä laskea melkein kympilleen tasan. Joten ei anna budjetti tässä vaiheessa periksi, niin siksi olisi kiva saada kokeilla tuota :)

  Vastaa
 46. Avatar Johanna /// 14/06/2013 / 16:35:36

  En ole vielä itse tilannut livboxia, vaikka sitä olen monesti kuolannut ja harkinnut tilaavani… Syy, miksi mun pitäis voittaa livbox on että mulla on vajaan viikon päästä synttärit joten ois aivan ihanaa saada synttärilahja tollasessa muodossa :D ja lisäks vaan sen takii et oon sitä niin kauan halunnu tilata, nii jos nyt voittais nii varmaan ois sit pakko tilata jatkossakin :D

  Vastaa
 47. Avatar oona /// 14/06/2013 / 16:42:38

  En oo raaskinut vielä tilata LivBoxia, mutta koko ajan alkaa enemmän ja enemmän houkuttaa… Ois ihan huippua saada testiin, koska oon tosi laiska tutustuun erilaisiin kauneustuotteisiin, vaikka niitä ahkerasti käytänkin! Tuppaan aina jämähtään vanhoihin tuttuihin juttuihin, enkä saa aikaseks päiviteltyä varastojani :–D Ja ois huikeeta saada kunnon postia vaihteeks, koska pakettien avaaminen on ehkä parasta hupia!

  Vastaa
 48. Avatar zelda /// 14/06/2013 / 16:44:07

  en ole aiemmin testannu mutta oon reissussa ja alkaa olla huutava tarve uusille jutuille kun vanhat on loppumas!!

  Vastaa
 49. Avatar Jonny /// 14/06/2013 / 16:47:11

  Livbox olis mulle hyvä, koska oon laiska ostamaan kosmetiikkaa. Ja jos mulle annettais 15,90 euroa kuussa kosmetiikkaan, ostasin varmaan jotain täysin epäinspiroivaa tai sellasta, mihin oon tottunu. Tollanen boksi olis siis hyvä siinä mielessä, että se ”pakottais” mut kokeilemaan uutta ja panostamaan kosmetiikkaan.

  Vastaa
 50. Avatar Katri /// 14/06/2013 / 16:52:05

  En ole koskaan kokeillut LivBoxia, mutta kämppiksen bokseja olen ihaillut kateellisena.. Itsellä kun ei ole edes tuon vertaa laittaa nyt ylimääräiseen, niin olen vain sivusta seurannut. Siksi olisi ihana saada tuollainen tutustumisboksi, saisi jotain tyttömäistä kivaa, kun sellaiseen ei ole itsellä varaa!

  Vastaa
 51. Avatar Mayu /// 14/06/2013 / 16:55:29

  En ole boksia vielä kokeillut! Opiskelija olen ja pienellä budjetillä tässä mennään niin itsensä hemmotteluun ei paljoakaan jää rahaa. Meikkaamisenkin olen melkein kokonaan joutunut lopettamaan, sillä parempiakin rahanreikiä löytyy :D Olisi ihanaa avata paketti ja tutustua kaikkiin ihaniin tuotteisiin! :)

  Vastaa
 52. Avatar Hemppe /// 14/06/2013 / 17:06:22

  En ole vielä päässyt kokeilemaan LivBoxia, mutta olen jo moneen kertaan harkinnut, sillä se vaikuttaa todella kivalta ja hauskalta idealta ! Kukkaronnyörit eivät vaan ikinä valitettavasti ole antaneet periksi tälle hankinnalle. Tykkään paljon erilaisista kosmetiikkatuotteista, ni toi olis ihan unelma. :) Musta on lisäksi ihanaa saada postipaketteja (vaikka saan niitä hyvin harvoin, ikävä kyllä), oon varmaan omituinen mut tulee semmonen fiilis että joulu tulee aikaisin tyyliin ! :DD

  Vastaa
 53. Avatar Jenna /// 14/06/2013 / 17:09:35

  Haluaisin tuon livboxin, koska oon tätä blgia lukiessani jo aiemmin kiinnostunut siitä, mutta ehdin jo unohtaa koko jutun olemassaolon !Tämän postauksen jälkeen kiinnostus taas kasvoi ja kun saisi tuollaisen ns. kokeilupakkauksen, voisi tilata itsekin sellaisen:–)

  Vastaa
 54. Avatar wuuh /// 14/06/2013 / 17:24:04

  Pari kertaa olen jo melkein tilannut tuollaisen boxin itselleni, mutta aina se on jäänyt.. Olen hieman huono löytämään uutuksia itsekseni, joten tämmöinen boxi toimisi loistavasti! :)

  Vastaa
 55. Avatar moi /// 14/06/2013 / 17:29:40

  Ei ole tullut testattua vielä noita elämälaatikoita, mutta mielenkiinto kohoaa aina, kun noista kuulen puhuttavan!

  Ihmettelen itsekin sitä, että vaatteiden ja pukeutumisen suhteen olen välillä naurettavankin tarkka ja fanaattinen, mutta naama-iho-hiukset-osasto jää sitten vähemmälle huomiolle. Läträän vartaloni kasvoista kynsinauhoihin ja sääristä jalkapohjiin jollain perus aqualan ällällä.. Ripsarini on ollut samaa merkkiä lukioajoista asti (viitisen vuotta) ja kulmakynää opettelin käyttämään viime vuonna.

  Ehkä tuon ihmeloodan tilaaminen suoraan kotiin voisi kylvää innostuksen siemenentä näihin kosmetiikka-asioihinkin.

  Vastaa
 56. Avatar Siiru /// 14/06/2013 / 17:39:52

  En ole viitsinyt tilata livboxia, koska paketin tuotteet voivat olla pettymys. Olisi kuitenkin kiva testata olenko vain pessimistinen ;-)

  Vastaa
 57. Avatar tuhatjuttua /// 14/06/2013 / 17:57:31

  LivBoxin tutustumiskoodi olis mulle aika passeli, koska käytän lähes aina vaan niitä samoja kosmetiikkatuotteita, en jotenkin saa aikaiseksi kokeiltua mitään muuta, vaan päädyn aina valitsemaan sen saman mineraalimeikkipuuterin, saman poskipunan, samat kosteusvoiteet. En tiedä mistä se johtuu. Ehkä LivBoxin kokeilu saisi innostumaan vieraista ja yllätyksellisistä kosmetiikoista ja ehkä voisin löytää sen kautta innon astua siltä kosmetiikkamukavuusalueelta ulos. :-)

  Vastaa
 58. Avatar Nini /// 14/06/2013 / 18:07:48

  Mulla ei tuota vielä ole ollut, mutta monesti olen käynyt niitten sivuilla ihastelemassa edellisten kuukausien tuotteita! Kosmetiikka tuotteet on vasta hiljattain alkanu kiinnostamaan mua enemmän, joten tää olis mainio!

  Vastaa
 59. Avatar Maiai /// 14/06/2013 / 18:41:19

  Kesätöitä ei ole ahkerasta työnhausta huolimatta löytynyt. Harmituksen keskelle olisi kiva saada jokin tuollainen piristys :)

  Vastaa
 60. Avatar Marja /// 14/06/2013 / 18:42:30

  Kukapa ei pientä piristystä kaipaisi! Tännekin kelpaisi ;-)

  Vastaa
 61. Avatar Ansu /// 14/06/2013 / 18:45:20

  Kaipaan yllätyksiä!

  Vastaa
 62. Avatar Kati L. /// 14/06/2013 / 19:02:39

  En ole vielä kokeillut, mutta lukenut kyllä muutamista blogeista. Tällainen ”yllätys”paketti olisi kyllä niin kiva piristys kotiäidin arkeen.

  Vastaa
 63. Avatar noora /// 14/06/2013 / 19:07:42

  Rakastan yllätyksiä, sitä tunnetta kun on avaamassa lahjaa ja sitä riemua, kun lahja on mieleinen. Aivan ihana idea siis tuo koko LivBox ja toimisi varmasti pienenä piristysruiskeena tämän työkesän keskellä. :)

  Vastaa
 64. Avatar miina /// 14/06/2013 / 19:13:13

  Olen tiiraillut LivBoxia jo pidemmän aikaa ja konsepti on mielestäni aivan mainio. :-) Mutta koska olen köyhä opiskelija, pihistelen helposti asioista, jotka eivät ole aivan välttämättömiä – kuten kauneustuotteet. Olispa mahtavaa siis päästä kokeilemaan ihan ilmaiseksi!

  Vastaa
 65. Avatar Tuuuuulia /// 14/06/2013 / 19:22:32

  En ole koskaan livboxia kokeillut mutta juuri tuo yllätyksellisyys on se, minkä vuoksi livbox olisi ihana saada piristämään arkipäiviä!

  Vastaa
 66. Avatar Linda /// 14/06/2013 / 19:26:06

  Äää miksi ei tule mieleen mitään oikeesti hyvää syytä saada livbox?! Lyhyesti siis koska mä haluan päästä testaamaan tuota meikkiaarretta ja yllättymään ja testaamaan uusia juttuja ja ja no kukapa ei haluaisi päästä livboxeiluun mukaan! :D

  Vastaa
 67. Avatar Nnu /// 14/06/2013 / 19:43:50

  En ole vielä kokeillut LivBoxia, mutta sellainen tulisi todella tarpeeseen. Olen vauvan kanssa kotona, enkä voi olla yli kahta tuntia poissa kotoa. Eli en pääse meikkiostoksille, vaikka meikkipussini ammottaa tyhjyyttä. Livbox myös piristäisi vauva-arkeani ja olisi ihanaa päästä kokeilemaan uusia meikkejä. (tai edes ylipäätään meikkaamaan :D)

  Vastaa
 68. Avatar Mium /// 14/06/2013 / 20:05:09

  Maaliskuun boksissa tullut Laveran rajauskynä.

  Vastaa
 69. Avatar Mirka /// 14/06/2013 / 20:19:45

  Minun täytyis saaha tutustumiskoodi, koska opiskelijana ei ole varaa testata liv boxia, jos se ei olekaan hyvä. Olen ollut jo aiemmin kiinnostunut tästä ja voisin tilata tämän eräälle ystävälle syntymäpäivälahjaksi. Synttärilahjanhan kuuluu olla yllätys ;) Ensin olisi kuitenkin hyvä testata itse tuotteen laatu ;)

  Vastaa
 70. Avatar sanni /// 14/06/2013 / 20:38:46

  Jahas, no kyllähän tuommoinen boksi kelpais. Koska olen tyttö ja pidän tälläisistä tyttöhommista.

  Vastaa
 71. Avatar noppa /// 14/06/2013 / 20:45:16

  Olin livboxin alkuaikoina pariin kertaan jo tilaamassa pakettia kotiin, mutta tajusin aina viime hetkellä, että ’niin tosiaan olen muuttamassa parin kuukauden päästä niin ehkä sitten uuteen osoitteeseen on parempi tilata boksi suoraan’. Tietysti koko homma on unohtunut muuton jälkeen. Olisihan se kiva kokeilla boxia ensimmäisen kerran näin! :)

  Vastaa
 72. Avatar Herttax /// 14/06/2013 / 20:58:52

  Paras ja tarpeellisin tuote on ollut ehdottomasti puuteripaperi, oi tuo kiiltonaaman pelastaja!

  Vastaa
 73. Avatar LAVJUUEVERYBODY! /// 14/06/2013 / 21:07:56

  Ehdottomasti paras tuote Livboxista tulleista on Dr. Hauschkan huulipuna! En olisi ikinä löytänyt kyseistä tuotetta, jos en olisi Livboxin onnellinen tilaaja. Harmikseni tosin huulipunani katkesi, tällä hetkelläkin se on JÄÄKAAPISSA, jos ”jäätyisi” takaisin kasaan, mutta ei toimi kikka, valitettavasti. Huulipuna katkeaa aina uudelleen :-D En tiedä onko kyseisen merkin huulipuna sitten jotenkin heppoisempi? Mutta muutoin koostumus ja sävy on täydellinen :>

  Vastaa
 74. Avatar ikuus /// 14/06/2013 / 21:14:34

  Dermalogican mikrokuorinta on ollut kyllä hyvä! Sain sen joskus tammi-helmikuussa ja kestää vieläkin! Hullun riittoisa ollut, vaikka pieni puteli onkin :)

  Vastaa
 75. Avatar hh /// 14/06/2013 / 21:53:20

  aina kovasti himottaa, mutta vielä en ole moista uskaltanut tilata. hyvän oloinen konsepti! :)

  Vastaa
 76. Avatar Caroliina /// 14/06/2013 / 22:55:04

  Kokeilin Livboxia tammikuusta maaliskuuhun ja olin todella tyytyväinen siihen! Sitten oli pakko lopettaa tilaus, kun ei ollut enää rahaa uusia. :—D Paras tuote, jonka olen Livboxista saanut on ehdottomasti ollut Laveran eyeliner, loistavin eyeliner jota on tullut kokeiltua.

  Vastaa
 77. Avatar Riikka /// 14/06/2013 / 22:58:00

  Vitsi haluaisin niin kovasti livboxin itselleni, koska sieltä näkyy löytyvän aina kaikkea tarpeellista, mutta hinta on aika suolainen opiskelijalle :/

  Vastaa
 78. Avatar hennadma /// 14/06/2013 / 23:16:26

  en oo ees tienny koko boxin olemassaolosta! tää ois ihan mahtava mulle, koska mulla on aina kaikki meikit loppu ja niiden ostaminen tuntuu ihan mahdottomalta :-D olisi siis ihan täydellistä (ja jännittävää) saada postista tällanen paketti! oon myös tosi arka ostelemaan ja kokeilemaan uusia meikkejä, niin nyt vois tehdä muutoksen asiaan.

  Vastaa
 79. Avatar lotta /// 14/06/2013 / 23:26:08

  Olen täysin tumpelo kosmetiikan kanssa ja ostelen kaikenlaisia puteleita mainosten uhrina ajatuksella, että jos tämä olisikin hyvä tuote. Hvin harvoin onnistun valinnoissa :D joten olisi mukava kokeilla tuota LivBoxia.

  Vastaa
 80. Avatar lauray /// 14/06/2013 / 23:43:36

  En oo ennen testannut LivBoxia, mutta ois niin ihana palata töistä kotiin, kun luukussa odottaa paketti, jossa odottaa ylläri, jolla mahdollisesti voi piristää omaa nassua ja fiilistä illan pippaloihin tai seuraavana aamuna!

  Vastaa
 81. Avatar MMii /// 15/06/2013 / 00:02:44

  Monta kertaa olen meinannut tilata, mutta en kuitenkaan ole viitsinyt siinä pelossa, että tuotteista jokin menisi hukkaan. Siksipä olisi mahtavaa saada boxi testiin, jotta näkee kannattaako sitä ruveta tilaamaan :)

  Vastaa
 82. Avatar Norway /// 15/06/2013 / 00:09:37

  Mun pitäisi saada tutustumiskoodi käyttööni, koska en ollut koskaan ikinä kuullutkaan koko konseptista ja kiinnostus pääsi nyt vähän heräämään.

  Vastaa
 83. Avatar Sandy /// 15/06/2013 / 00:10:06

  Moroccanoil hiusöljy! :-)

  Vastaa
 84. Avatar Leena /// 15/06/2013 / 00:16:24

  Parasta on se kun saa postista kortin että paketti odottaa postissa, sormet syyhyää jo matkalla ja ensin suunnittelen avaavani paketin vasta kotona mutta avaankin sen jo ensimmäisissä liikennevaloissa kun en kestä jännitystä :) Viime paketissa tullut huulikiilto oli hieman pettymys kun suuaukko on niin tiukka että siveltimen pehmuste repeytyi heti toisen kokeilu kerran jälkeen. Tähän mennessä ihan paras on ollut huhtikuun paketissa tullut käsivoide, se kun tuli niin tarpeeseen kevättalven runtelemille kätösille.

  Vastaa
 85. Avatar noraa /// 15/06/2013 / 00:41:48

  Kerran olen saanut nauttia LivBoxin ihanuudesta ja sieltä paljastui tosi hyviä silkkitippoja! Merkkiä en muista tällä hetkellä :( mut käytössä on!

  Vastaa
 86. Avatar Veeerulih /// 15/06/2013 / 01:14:24

  Oi, olisi kiva päästä testaamaan moista boksia! Idea on mielenkiintoinen ja tällaiselle kaavoihin kangistuneelle kotiäipälle tuo olisi ihana ylläripylläri ja inspiraation sytyttelijä! Toisipa se myös ripauksen ylellisyyden tuntua, kun on niin kaunis tuo laatikkokin. :)

  Vastaa
 87. Avatar Henna73 /// 15/06/2013 / 01:24:33

  Kaksi boxia tullut ja suosikki on ollut: https://www.livbox.fi/boksit/2012/Toukokuu/tuote/67/K%C3%A4sivoide

  Vastaa
 88. Avatar jenna /// 15/06/2013 / 02:02:22

  Pari LivBoxia on aikaisemmin tullut ja suosikki on Cliniquen silmänympärysvoide!

  Vastaa
 89. Avatar Essi /// 15/06/2013 / 02:53:02

  olen ajatellut tilata livboxin siskolleni, mutta itseeni en ole voinut niin paljon panostaa. Olisi ihana saada jotain ihanaa itsellekin! :)

  Vastaa
 90. Avatar Napsu /// 15/06/2013 / 08:22:42

  Mun pitäis saada kokeilla tuota boxia, koska melkein jo kerran kiikutin tuon kassalle asti. Kiinnostava ja ihana idea :)

  Vastaa
 91. Avatar Vilma /// 15/06/2013 / 09:17:34

  Oi vitsi ois kiva saada tollanen testiin! En ole siis koskaan aikaisemmin vielä tutustunut näihin paketteihin mutta kuulostaa huippukivalta. Ja ois super kiva just mun saada paketti, koska mun pitäisi opetella itteäni poistumaan mukavuusalueeltani ja testata uusia juttuja, jolloin saattais löytyä parempia ja toimivampiakin vaihtoehtoja!! Niin kauneudenhoitotuotteissa kun elämässä yleensäkin…

  Vastaa
 92. Avatar roosali /// 15/06/2013 / 09:23:08

  oooo en ollu ikinä ennen kuullu tällasesta! kuulostaa ihan mielettömän siistiltä :D olis tosi mahtavaa saada tollanen boksi kokeiluun! en ikinä uskalla kokeilla mitään uusia meikkijuttuja joten toi vois olla aika bueno siihen tarkotukseen :)

  Vastaa
 93. Avatar Ouimi /// 15/06/2013 / 10:03:47

  En ole testannut livboksia, vaikka kerran jo meinasin, mutta sitten iski saituus, entä jos rahani menisivätkin hukkaan, ja ei minulla nyt juuri olisi laittaa rahaa kosmetiikkaan, vaan paljon käytönnnöllisimpiin ja pakollisiin menoihin. Mutta haluaisinkllä päästä testaamaan livboksia, jos se innostaisi myös jatkamaan tilausta, kun on ensin säästänyt yhden llivboksin rahat. Ainakin toukkuun ja huhtikuun livboksit vaikuttivat upeilta, mitä olen nähnyt. Jokin ihana, ylellinen ihonhoitotuote olisi piristävä, samoin kuin kivan värinen kynsilakka.

  Vastaa
 94. Avatar beekoo /// 15/06/2013 / 10:56:23

  Lempituotteet, joita on hankala laittaa paremmuusjärjestykseen, tulivat toukokuun boksissa. Mutta tämä voide on ollut aivan huippu nyt kesällä. Sillä olen hoitanut rakkoa kantapäässä, hyttysenpistot, kynsinauhat ja auringonpolttaman nenän. Eli: https://www.livbox.fi/boksit/2012/Toukokuu/tuote/68/M%C3%B3a+The+Green+Balm+-balsami

  Vastaa
 95. Avatar lottttie /// 15/06/2013 / 11:22:48

  En ole vielä kokeillut LivBoxia, mutta yllätyksellisyyden vuoksi sellainen olisi mahtava saada :-).

  Vastaa
 96. Avatar Nennnna /// 15/06/2013 / 11:50:48

  Oon aika onneton mun meikki- ja kosmetiikkakokeilujen suhteen, tuntuu olevan todella vaikeaa löytää ne aarteet suuren valikoiman joukosta. Tää boxi ois kiva päästä testaileen, ois hauska löytää sitä kautta uudet lempparit! :)

  Vastaa
 97. Avatar Jenni /// 15/06/2013 / 13:09:41

  kaikkein paras livboxista ilmestynyt tuote on ihan varmasti sellainen pieni pullo, josta pirskahtaa lähdevettä! nopea tapa vähän viilentää kasvoja treenauksen välissä :)

  Vastaa
 98. Avatar Tarja /// 15/06/2013 / 13:18:25

  Hei!
  Haluaisin aina ostella uusia kosmetiikkatuotteita, mutten raski, koska olen monesti pettynyt uusiin ostoksiini. Joten turvaudun aina samaan vanhaan, vaikka haluaisinkin kokeilla jotain uusia tuotteita ja merkkejä.
  Livbox vaikuttaa erittäin hyvältä tavalta kokeilla uusia tuotteita. En kuitenkaan raski vieläkään tilata sitä ilman kokeilua, joten ilmaiskokeilu olisi huikea tapa varmistaa, etten tuhlaa 15e turhaan! ;) TACK.

  Vastaa
 99. Avatar Julia /// 15/06/2013 / 15:45:56

  Moi! En oo vielä testannut tätä konseptia, mutta kovasti se houkuttelisi, koska oon semmonen suosikkituotteisiin jämähtäjä…kun löydän jotakin oikeasti toimivaa, en helposti rupea enää testailemaan uutta ja ihmeellistä. Arjessa se on ihan kivaa, mutta myönnettäköön, että melkoisen tylsää! :D

  Vastaa
 100. Avatar ullakko /// 15/06/2013 / 16:33:01

  livboksia ei minulle tule, mutta se kiinnostaisi tosi paljon!
  tällä hetkellä rahatilanteeni ei salli tuota, kun pitää olla tarkka ja oikeasti tarvita sitä mitä haluaa. kuitenkin olisi kiva kokeilla uusia juttuja, mutta ei virheostoksien pelossa kehtaa kauheasti.

  kesätyöttömälle opiskelijalle jotain piristystä!

  Vastaa
 101. Avatar pihwa /// 15/06/2013 / 17:38:40

  En ole aiemmin ostanut LivBoksia, mutta olen muutamasta blogista siitä aiemmin lukenut positiivista palautetta ja olisihan sellainen kiva saada itselle ns. syntymäpäivälahjana, kun ensiviikolla tulee taas vuosi lisää mittariin.
  Olen myös uskomattoman huono ostamaan mitään kosmetiikkaa, joten tämä valmis paketti olisi aika ihanteellinen ja tulisi tarpeeseen.

  Kerrankin ehdin mukaan johonkin arvontaan, hehs.

  Vastaa
 102. Avatar Taika /// 15/06/2013 / 17:42:41

  Paras on ollut Cliniquen silmänympärysvoide jota ei tulisi muuten ikuna ostettua!

  Vastaa
 103. Avatar annika /// 15/06/2013 / 17:46:37

  Paras tuote Livboxista tähän asti on ollut Cliniquen All about eyes rich- silmänymärysvoide! Olisi kiva saada boxi taas tauon jälkeen testiin :)

  Vastaa
 104. Avatar Eerika /// 15/06/2013 / 17:53:12

  En ole Livboxia vielä koskaan tilannut, mutta juuri mietin tilauksen tekoa! Jos saisin ilmaisen boksin, antaisin sen siskolleni synttärilahjaksi :)

  Vastaa
 105. Avatar feraa /// 15/06/2013 / 18:01:16

  Minulle ei tule livboxia, mutta olisi kyllä mahtavaa jos tuollainen postiluukusta kolahtaisi! Tämänhetkinen tilanteeni on nimittäin seuraava: ei rahaa, ei kesätöitä, kaikki meikit lopussa. Sen verran virheostoksia olen elämäni aikana tehnyt, että en enää oikein uskalla kokeilla mitään uutta…

  Vastaa
 106. Avatar shu /// 15/06/2013 / 18:38:15

  Ihan paras oli juuri tuossa kesäkuun boksissa saamani Clarinsin huulivoide! En juurikaan osta selektiivisiä meikkejä ilman kunnon kokeilua, koska pelkään pettyväni ja haaskaavani rahani, joten oli ihan mahtavaa päästä kokeilemaan tuota ja todeta että pitääpä käydä kotiuttamassa ehkä joku toinenkin sävy ;). Nyt on itellä Livboxin tilaus toistaseks loppunut, joten ois ihan huippua jos arpaonni suosisi..

  Vastaa
 107. Avatar lotta /// 15/06/2013 / 19:18:24

  en oo tutustunu livboxiin aiemmin mutta must ois niin kiva testailla noita tuotteita! : ) oon varsinkin innoissani eri väreistä..

  Vastaa
 108. Avatar Vea /// 15/06/2013 / 19:28:53

  En oo koskaan vielä LivBoxia hommannut, tosin en tiedä miksi. Hyvin voisin joskus tilata. Olisi kiva saada sellainen, tulisi kerrankin kokeiltua uusia tuotteita. Samat vanhat pyörii kosmetiikka- ja meikkilaukussa vuodesta toiseen.

  Vastaa
 109. Avatar Nina /// 15/06/2013 / 20:02:15

  Minulle ei ole vielä kertaakaan boksia tullut mutta monta kertaa olen sen tilaamista suunnitellut. Nyt olisikin ihanaa saada yksi kokeiluun ja josko sitten tilaisi sen toistekin :)

  Vastaa
 110. Avatar Katjuska /// 15/06/2013 / 20:12:18

  Äiti-ihminen ilmoittautuu! Oishan tuollainen kotipaketti niin näppärä, kun sisältää vähän kaikkea munlaiselle, joka ei ehdi kaupasta kuin ruuat hakea. :)

  Vastaa
 111. Avatar nq /// 15/06/2013 / 20:15:26

  Mun olis aivan pakko saada tällänen boxi koska en oo vieläkään niitä meikäläisen vakkarituotteita kauneusrintamalta (tai miltään muultakaan) löytänyt.. :p

  Pitäitköhän tilata tollanen paketti.. XD

  Vastaa
 112. Avatar Neela /// 15/06/2013 / 20:41:59

  Mulle ei ole Livboxia ikinä tullut, mutta sopisin boksinsaajaksi ehdottomasti, koska olen ihan älytön kosmetiikkatestaaja. Tykkään uutuustuotteista ja ostan niitä aika usein. Livbox saattaisi siis myös totamansa ilon lisäksi säästää rahojani.

  Vastaa
 113. Avatar Roosa /// 16/06/2013 / 00:18:30

  Oih mikä juttu ! Tosi mahtava paketti systeemi,ennen en oo tuommosesta kuullukkaan ! Ois mahtavaa saada tuollainen ylläri paketti ! :)

  Vastaa
 114. Avatar Sini /// 16/06/2013 / 01:28:41

  Mä ja mun kaverit annettiin yhdelle kaverille talvella liv boxi synttärilahjaksi, on muuten aika hyvä lahjaidea jos kerää porukan kokoon ja jakaa maksun sitten, niin himotti itekkin tilata senmonen mutta oon niin raaskimaton etten sit kehdannu:-) mutta voi miten piristävä ilo yllätys oliskaan saada se edes kerran testiin, tiedä vaikka tilaiski uudestaan…:-) aina noi tuotteet on aika kivoja siellä! Onnea kuukauden bloggaajuudesta;)

  Vastaa
 115. Avatar Sunflower /// 16/06/2013 / 03:35:14

  Voiii, olisi niin upeeta voittaa tuollainen boxi :D Livboxiin en ole vielä päässyt kuvia lähemmin tutustumaan. Voitto piristäisi ihanasti! Jos palkinto tulee minulle, lupaan antaa siitä osan pikkusiskolleni <3

  Vastaa
 116. Avatar hennn4 /// 16/06/2013 / 10:44:00

  oi mä oon miettiny vaikka kuinka pitkään että tilaisin tuollasen boxin, mutta vaikka hinta opiskelijaystävällien onkin, ei kahden ihmisen elättäjälle jää niin ylimääräistä rahaa että uskaltaa tilata, tuo on kuitenkin muutamanpäivän ruokaraha tuo hinta! mä rakastan kosmetiikkaa ja kaikkea uutta, mutta valitettavan harvoin pääsee oikeasti ostamaan, koska uusi ostetaan vasta sitten kun edellinen on loppu, muuten minulla lähtisi homma aivan käsistä… mutta olisin hyvin onnellinen boxista, kuulostaa ihanalle piristykselle tähän muuten harmaaseen arkeen!

  Vastaa
 117. Avatar Hanna /// 16/06/2013 / 11:23:22

  Hei, mulla on todella hyvä luonnonkosmetiikan kosteusvoide päiväkäytössä, se sopii loistavasti meikin alle! http://www.efrosiina.fi/besave-suojaava-kasvovoide-p-1016.html Suosittelen :) Omani ostin Ruohonjuuresta mutta nyt en ainakaan löytänyt sitä verkkokaupan valikoimista.

  Vastaa
 118. Avatar Lii /// 16/06/2013 / 11:39:31

  En ole vielä kokeillut Livboxia, ja vasta muutama viikko sitten kuulinkin siitä ekan kerran ja mielenkiinto heräsi heti! Perusmeikit ja ihonhoitotuotteet (=luottotuotteet) löytyy kotoa kyllä, mutta olisi kivaa jos tuollainen laatikko tipahtaisi postilaatikkoon, niin saisi hieman uusia tuotteita kokeiltavaksi. Oioi, kunpa voittaisin! :D

  Vastaa
 119. Avatar Jossu /// 16/06/2013 / 12:34:01

  Osallistn ehdottomasti kilpailuun ja pidänkin peukkuja että onni suosisi. En ole nimittäin koskaan tuota pakettia tilannut, joten olisikin kiva kokeilla. Olen jämähtänyt vakiotuotteisiin meikeissä, hyväksi todetut tuotteet vaan pompsahtelevat ostoskoriin kerta toisensa jälkeen.. ennen hamstrasin eri merkeiltä tuotteita, mutta niin suuri osa jäi käyttämättä. Ehkä tämän paketin myötä taas innostuisin antamaan mahdollisuuksia taas muillekin tuotteille ;) kenties ne löytyisvätkin tuon Livboxin kautta. Hyvä idea ja postinkin mukana tulisi muutakin kuin laskuja ;)

  Vastaa
 120. Avatar Eliisa /// 16/06/2013 / 12:43:14

  Hieno idea tuollainen boksi. En ole aiemmin siitä kuullut enkä tilannut, joten pieni kesäylläri olisi kiva. Rakastan kirjeiden kirjoittamista ja saamista ja paketit tietysti ovat vielä mukavampia. Kosmetiikan käyttäjänä tietämykseni on melko vähäinen, joten paketin saaminen voisi kannustaa ja auttaa kokeilemaan ja löytämään sopia tuotteita itselleni :) Ja jos tuotteet eivät itselle sovi, voisin yllättää äidin tai ystävänkin iloisesti :)

  Vastaa
 121. Avatar Miia /// 16/06/2013 / 12:49:06

  Olen seuraillut kuukausittain uusien livboxien sisältöjä. Joka kuukauden jälkeen olen joutunut pettymään itseeni, kun boxi sisälsi taas mahtavia tuotteita, mutten ollut taaskaan saanut aikaiseksi tilattua sitä! Tämän postauksen aikana mielessäni pyöri taas sama saarna. Nyt oikeasti menen ja tilaan sen ensi kuuksi!! … Mutta sitten huomasin tämän arvonnan, joten kokeillaampa tätä nyt sitten kuitenkin ensin! :)

  Vastaa
 122. Avatar Elisa /// 16/06/2013 / 13:10:38

  En vielä ole päässyt testailemaan LivBoxin tuotteita, vaikka niiiin monta kertaa olen päättänyt, että nyt sen tilaan! Aina kateudesta vihreänä luen kuukauden ylläreistä ja voi että kuinka kiva olisi, kun itsellekkin tuollainen paketti kotiovelle kolahtaisi. Toivottavasti arpaonni suosisi ja jos vaikka ensi kuussa minäkin.. :)

  Vastaa
 123. Avatar Sofia /// 16/06/2013 / 14:11:59

  En ole ikinä testannut Livboxia, mutta sillä saisi varmasti loihdittua kesäisiä värejä kasvoille ja kynsille! Tulisi kyllä kipeästi tarpeeseen :)

  Vastaa
 124. Avatar Tiuski /// 16/06/2013 / 15:56:49

  Paras tuote on ollut MSCHICin huulikiilto! Ensimmäinen vastaantullut huulikiilto josta olen tykännyt!

  Vastaa
 125. Avatar veerav /// 16/06/2013 / 16:42:08

  En ole vielä testannut Livboxia, mutta paketti tulisi ehdottomasti tarpeeseen! Minulla tulee harvemmin ostettua mitään ns. erikoisempia kosmetiikkatuotteita, sillä en oikein tiedä mitä testata. Paketti tekisi sen minulle huomattavasti helpommaksi!

  Vastaa
 126. Avatar Merja /// 16/06/2013 / 18:34:41

  Sain toukokuun LivBoxin ja paras tuote siinä oli ihanan punainen kynsilakka. Olin toisaalta pettynyt paketin sisältöön, sillä olin nähnyt kuvia edellisistä paketeista ja ne vaikuttivat paljon mielekkäämmiltä. Haluisin silti vielä saada tuollaisen Boxin ja päästä sitä hypistelemään :)

  Vastaa
 127. Avatar Jasmi /// 16/06/2013 / 22:08:24

  En ole tilannut, mutta mielenkiintoa on kyllä! Kokeilen harvoin uusia kosmetiikkajuttuja, kun olen vanhat todennut hyviksi, mutta jos voittaisin niin saisin uusia juttuja testiin riskittä hohoho! :-D

  Vastaa
 128. Avatar Nanna /// 16/06/2013 / 22:34:25

  Livboxia en ole saanut testata, mutta haluaisi kyllä päästä testaamaan. Olen maaseudulla asustava kotiäiti, joka harvoin pääsee kaupoille niin olisi tosi kiva saada suoraan kotiin kokeiluun erilaista kosmetiikka.

  Vastaa
 129. Avatar mp /// 16/06/2013 / 22:46:44

  Oon eri blogeista parin kk ajan seuraillu ja hotsittaisi tutustua.. Äääk ku harmittaa etten tajunnu tilata nyt jo, toi Dependin minttu lakka <3 <3 <3
  Ouh i envy you, marssin heti suomeen päästyäni Cubukselle!

  Vastaa
 130. Avatar riina /// 16/06/2013 / 23:27:05

  En oo päässyt vielä testaamaan livboxia, mutta ois kivaa päästä sillä ostan todella harvoin mitään kosmetiikkajuttuja. Mua pelottaa aina ostaa uusia tuotteita, sillä jos se ei olekaan hyvä niin harmittaa. Tässä on vielä plussaa se, että noi jutut tulee täysin yllärinä. Yllärit on ihania.

  Vastaa
 131. Avatar heidi /// 16/06/2013 / 23:48:54

  se olisi yksinkertaisesti upeaa ja päivän yllätys!!rakastan purnukoita!ü

  Vastaa
 132. Avatar Kipa /// 16/06/2013 / 23:56:14

  Koskaan en ole vielä livboxia tilannut, mutta joka kerta sitä pohtinut. Olisi mahtavaa päästä testailemaan uusia tuotteita, ja jos sieltä jotain ihanaa sattuisi tulemaan niin ehkä uskaltautuisin tilaamaan jatkossa sellaisen ihan itsekin. :)

  Vastaa
 133. Avatar hennaja /// 16/06/2013 / 23:57:45

  en oo vielä koskaan boxia tilannut, mutta kiinnostaa kyllä paljon! tällä hetkellä opiskelijan budejtilla ei oo ollu vielä mahista, mutta ois huippua saada kosmetiikkavarastoihin täydennystä! hauskaa reissua! :)

  Vastaa
 134. Avatar Monsku /// 17/06/2013 / 09:02:59

  On tullut tähän ikään mennessä tehtyä kymmeniä, ellei satoja kosmetiikkavirheostoksia, eikä nykyisellä budjetilla todellakaan ole semmoisiin varaa. Varsinaisia luottotuotteita vain ei tahdo löytyä. Olisi mahtavaa, kun voisi testata tuotteita ennen ostopäätöstä, ettei enää kertyisi niitä turhia purkkeja ja purnukoita kaappeihin pölyttymään. Livbox varmaan saattaisi olla ratkaisu tällaisiin pulmiin. :-)

  Vastaa
 135. Avatar essu /// 17/06/2013 / 11:33:45

  tää mun on voitettava!! =) kaverit on hehkuttaneet tota livboxia jo sen verran pitkään ja ahkerasti, että monesti oon ollut enää klikkauksen päässä sen tilaamisesta..en oo kuitenkaan ollut täysin vakuuttunut, että olisko se kuitenkaan opiskelibudjetille ihan välttämätönpakkosaada-kulu..mutta jos saisin yhden boksin kokeiluun, niin oon aika varma että koukuttuisin samantien;) wii

  Vastaa
 136. Avatar enni /// 17/06/2013 / 11:49:29

  Heippa! Mä en oo koskaan testannut livboxia, mutta mielelläni testaisin, kosmetiikkaa ei opiskelijabudjeteilla kauheesti pysty ostelemaan. Mutta kosmetiikkaa ei voi olla liikaa, ainakaan ihan tavallisella tallaajalla :)

  Vastaa
 137. Avatar pihla /// 17/06/2013 / 12:36:21

  Paras tuote on ollut Cliniquen silmänympärysvoide, jota en itse olisi koskaan tajunnut tulla ostaneeksi, mutta jota ilman on nykyään mahdoton elää!

  Vastaa
 138. Avatar Henna /// 17/06/2013 / 13:58:28

  Kaverini tilaa livboxia ja itsekin olen monta kertaa tilausta harkinnut. Nyt olisi mahtava sauma saada paketti testiin, ja mahdollisesti myös tilaukseen! :-))

  Vastaa
 139. Avatar eltsu /// 17/06/2013 / 14:04:51

  Olisi ihana päästä kokeilemaan erilaisia tuotteita, kun nyt tulee valitettavan usein turvauduttua niihin tuttuihin ja turvallisiin – etenkin kun opiskelijabudjetilla ei uskalla ottaa riskiä!

  Vastaa
 140. Avatar indieda /// 17/06/2013 / 14:35:30

  En ole ikinä LivBoxia tilannut, mutta juuri siksi olisi tosi kiva voittaa tuollainen ylläripaketti! Se olisi hyvä tapa tutustua konseptiin ja ehkäpä intoutuisin tilaamaan LivBoxin jatkossakin! :-)

  Vastaa
 141. Avatar tanja /// 17/06/2013 / 16:11:54

  Minun lempparini on Móa The Green Balm -balsami. Todella monikäyttöinen balsami! Tykkään..

  Vastaa
 142. Avatar anu /// 17/06/2013 / 17:11:52

  Paras tuote on ollut puuteripaperit. Olen käyttänyt niitä aiemminkin kesäidin, mutta olin jotenkin unohtanut miten hyvi ne on. Ne ovat nyt taas mukana käsilaukussa, kiitosLivboxin.

  Vastaa
 143. Avatar Aino /// 17/06/2013 / 17:26:18

  En oo ikinä tommosta boxia tilannu, mutta kuulostaa ihan mahtavalta! Ja kaikista parasta ois jos sieltä paljastus Kate Mossin huulipuna ku niitä ei meinaa norm. kaupoista löytyä!! :)

  Vastaa
 144. Avatar Aino /// 17/06/2013 / 17:30:32

  En ikinä ite oo tilannu tollasta boxia, mutta kuullu kavereilta pelkkää hyvää! Niin että nyt ois hauska kokeilla ;) Kaikista ihaninta ois jos sieltä paketista putkahtais Kate Moss huulipuna, koska sellaista en ole vielä täältä meiltäpäin löytänyt! :)

  Vastaa
 145. Avatar Jenni /// 17/06/2013 / 18:42:39

  En ole vielä tilannut LivBoxia, sillä olen epäilevä ns. ostamaan sikaa säkissä. Tosin jälkeenpäin tuntuu, että se sika olisi ollut oikein hyvä. Nytkin sait tuotteita, millaisia olen menossa itse ostamaan ja mieluummin sen 15,90 € olisin maksanut :) Olisi ihanaa saada heinäkuun boksi yllätyksenä ja löytää ehkäpä uusi lempituote!

  [email protected]

  Vastaa
 146. Avatar matilda /// 17/06/2013 / 18:45:03

  paras oli pieni pullo Lancomen la vie est belle -hajuvettä :)

  Vastaa
 147. Avatar KuusenAlla /// 17/06/2013 / 22:04:25

  Onneksi olkoon! Kiva tietää LivBoxista. Kosmetiikkaa tulee hamstrattua lähinnä parista vakinettipaikasta, joten jotain muutakin voisi joskus kokeilla. Hinta vaikuttaa kelvolta. Ja, täytyy myöntää, tuo paketti ihanalta luksukselta ja ylläriltä.

  Vastaa
 148. Avatar Hippe /// 18/06/2013 / 00:02:55

  Meikkituotteet ovat olleet mieluisimpia, esimerkiksi Estée Lauderin ripsari!

  Vastaa
 149. Avatar Nora /// 18/06/2013 / 06:04:52

  Mielestäni LivBoxin idea on mahtava. Se on kuin synttärit tai joulu kerran kuussa. Hintakaan ei ole paha, kun ottaa huomioon, että sillä saat paketillisen monipuolista kosmetiikkaa. Olen haikaillut oman LivBoxin perään jo pari kuukautta, mutta juuri nyt rahatilanne ei ole sallinut yhtään ylimääräisiä kuluja. Olisi siis tosi huikeaa saada LivBox kokeiluun! Jos ei nyt, niin sitten rahatilanteen palattua normaaliksi. Ylläripaketti piristää kyllä pahimmankin stressin edessä. :)

  Vastaa
 150. Avatar HannaB /// 18/06/2013 / 06:58:02

  Minulle ei ole koskaan tullut boxia, mutta seurailen joka kk mitä ihanaa ne ovat sisältäneet!
  Suosikkejani ovat olleet Moroccanoil hiusöljy, ripsivärit, bb-voiteet, Dermalogica kuorinta.. Ehkä olisi tosiaan aika tilata oma boxi! ;)

  Vastaa
 151. Avatar Sinzu /// 18/06/2013 / 07:48:32

  Ihastuin Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectoriin(no olipas pitkänimi :D) <3
  Minulla on juuri kolmen kuulauden tilaus (kesä-elokuu), joten jos onni suosii minua, niin annan koodin kaverilleni lahjaksi. Hän haluisi niin kovasti kokeilla LivBoxia, muttei ole varma, onko se kannattavaa.

  P.s Onnea tittelistä :)

  Vastaa
 152. Avatar raek /// 18/06/2013 / 08:11:35

  En ole vielä koskaan tilannut LivBoxia, enkä oikeestaan edes kuullut koko konseptista ja kiinnostuin sen takia tästä nyt tosi paljon! Vaikuttaa ihan superkivalta idealta, ihana piristys arkeen kun kolahtais tollanen paketti postista :) varsinkin kun elää tällasella opiskelija-budjetilla hehe…

  Vastaa
 153. Avatar Julia C /// 18/06/2013 / 20:12:06

  En ole koskaan tilannut, mutta eräs kaverini on puhunut siitä minulle jo tosi pitkään ja ehdottanut että alkaisin itsekin tilaamaan sitä. Olen miettinyt sitä pitkään, mutta koska itselläni on melko vaativasti hoidettava iho,ja koska livboxista tulee aina sekalaisia tuotteita, niin en oikein tiedä vielä kuinka hyödyllisesti tulen käyttämään tuotteita. Siksi haluaisin kokeilla edes kerran ennen varsinaista tilausta niin saan sitten sen perusteella edes jonkinlaisen kuvan siitä kuinka hyödylliseksi koen livboxin :)

  Vastaa
 154. Avatar Henna Silokangas /// 18/06/2013 / 20:31:18

  Itseasiassa mä en oo ennen tätä edes kuullut koko jutusta… Pakko koittaa!

  Vastaa
 155. Avatar Maira /// 18/06/2013 / 21:13:14

  LivBox voisi olla ihanteellinen tapa päästä tutustumaan (itselle) uusiin tuotteisiin, kun muuten olen kovin arka kokeilemaan mitään ennestään tuntematonta kosmetiikkatuotetta. Ehkä vähän liiankin kanssa tulee pysyttyä siinä tutussa ja turvallisessa, vaikka ihania vaihtoehtoja löytyisi vaikka millä mitalla!

  Vastaa
 156. Avatar Hanna /// 19/06/2013 / 00:00:07

  Kääks kääks minuutti aikaa osallistua! Paras livbox-tuote on ehdottomasti ollut Dr.Hauschkan ruusuvoide, joka on jäänyt mulla vakiotuotteeksi peilikaappiin :)

  Toivottavasti hitaat syövät nopeat tällä kertaa, ehheh.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.