Converse-tytön paluu?

muoti
10 kommenttia

laiturilla

converse-tytön paluu

choies skirt selected femme knitted blouse

 Skirt – Choies (saatu blogin kautta), Knitted jumper – Selected Femme, Converse – Asos, 

 Leather bag – Asos, Watch – Daniel Wellington (saatu blogin kautta) 

Uusi neule pääsi heti illalla päälle, kun suunnattiin Lapinniemeen iltauinnille. Mä en tällä kertaa pulahtanut – kastoin talviturkin pari kolme päivää sitten ja hyissssssss että oli kylmää!! Höpöhöpöä kaikki muiden puheet lämpimistä vesistä. Heitin illaksi nahkatakin neuleen päälle eikä se ollut yhtään liioiteltua. Suomen kesä, heh hhe. Onneksi päivisin pärjää paljain säärin ja kevyemmällä vaatetuksella.

converset asos

daniel wellington

Mutta mitäs mitäs, Converset jalassa!? Ennenkuulumatonta! En muista koska olisin viimeksi käyttänyt näitä, käytinköhän kertaakaan viime kesänäkään? Nyt en keksinyt tähän asuun muita kenkiä ja yllätyin miten kivalta nuo oikeastaan pitkän tauon jälkeen näyttävätkään. Vai mitäs te sanotte? Tuntuu vähän hassulta kun multa ei löydy mitään mustia avokkaita tai kesäkenkiä, kaikki kengät ovat nyt jonkun värisiä mun kenkätelineessä. Sekin on ennenkuulumatonta, yleensä mulla on vain mustia kenkiä….

obey lippis

leather jacket ida

Tsihihi, tosi tarpeellisia nämä kaksi vikaa kuvaa. Limua juon megaharvoin, mutta maustettuja kivennäisvesiä voisin juoda koska vain. Tämä on niistä lähimpänä sitä limua, kun tässä on vissiin sokeriakin pikkuisen. Muistan että mulla oli joskus sellainen vaihe, että ostin tätä jatkuvasti……. :-D Olikohan se Olvin Mansikka-raparperi mikä on myös superhyvä, eikä se tainnut olla sokerilla makeutettu vaan ihan vaan aromeilla.

Loppuun vielä Jay-Z featuring Justin Timberlake, Holy Grail! Tykkääään, huhhh huh! Vitsit mikä levy tulossa, kantsii kuunnella muitakin biisejä.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hirmukiva asu taas !! :–) Ja mullakin on tuota aprikoosi-jasmiininkukkavettä ja bonaquan mansikka-kiiviä mennyt jonkun verran, on hyviä !

  2. Toi on ihan parasta juomaa! Parempaa ku limu! :D Ps. tykkään noista sun musalinkeistä mitä tänne aina toisinaan pistät.

    1. Niin on >:–) Ja hei hyvä!! musta on kätsyy laittaa joku yks biisi loppuun, sen kuuntelee ehkä helpommin kuin koko postauksen verran uutta musiikkia. :-)

    1. Se on Asokselta! :—) ja se on kyllä täydellinen, joten suosittelen kurkkaan niiden valikoiman.