LACE & DENIM

muoti
13 kommenttia

ida365 re

pitsipusero sheinside

ida farkkuliivi

 Lace blouse – gift from SheInside, Denim vest – 2nd hand, Jeans – Gina Tricot 

Päivän asu alkuviikolta, denimiä ja pitsiä. Vitsit mä olen alkanut pohtia että oisko semmoinen hihaton farkkupaita kiva. Tuo farkkuliivi on ihan jees, mutta se on tosi kippana – tähänkin asuun olis mun mielestä sopinut aavistuksen pidempi farkkuliivi tai ehkä juuri hihaton farkkupaita. Denim + pitsi on kyllä kiva kombo, tuo rouheampi farkkuliivi tasapainottaa muuten tosi romanttista yläosaa. Jotenkin hauskan vintage-henkinen tuo yläosa ja vaikka se onkin tyttömäinen, saa sen yhdistettyä niin, ettei kokonaisuus ole super girly.

Untitled

Ja hei katsokaas!! Olympuksella oltiin noteerattu mun filmikamerainnostus, sain nimittäin testattavakseni Olympus PEN-D:n vuodelta 1962!!! Ai vitsit miten jännää! Tämä on puolikinoformaatin kamera, eli siis tällä saa otettua ”half frame” -kuvia. Niin siistiä, en oo aikoihin käyttänyt sellaista filmikameraa, jossa saisi itse säätää aukon koon ja valotusajan, iiks, osaankohan mä enää yhtään?! Laitoin kameraan kokeeksi Lomographyn Black&White ISO400 -filmiä, katsotaas onko puoletkaan kuvista oikein valottuneita…. Ehkä mun pitää pyytää eräältä valokuvaaja-kamulta tukiopetusta tässä kesän aikana, hahaa! Ja mustavalkoisella filmillä voi kyllä tulla aika siistejä kuvia, vaikka kaikki eivät ihan täydellisesti valottuisikaan.

Filmiä on vielä aika hyvin jäljellä (half frame -modella kun saa otettua 72 kuvaa jos filmi on 36:n kuvan filmiä) joten menee varmaan alkusyksyyn, että saan teille kuvia nähtäväksi. En malta odottaa! :-D Onhan tässä paljon enemmän tekemistä mitä meidän Plastic Camerasin helpoissa kameroissa, mutta tää onkin nyt sitten mun tän kesän taideharrastus eikä rymyfestarikamera, hih.

Ps. Kurkkaa alta Daniel Wellington -arvonta!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. no eikö! jotain samaa on myös näissä digitaalisissa pen-kameroissa, hih! Ja oi kiitos :-D olen kerrankin onnistunut väsäämään KAMPAUKSIA hahaa!

 1. Oi kun siulla on aina niin huolettoman nätisti tukka! Oon miettinyt, että näyttääköhän denim hyvältä melkein kaiken kanssa, koska tuntuu, että farkkuliivi, -takki tai -paita pelastaa asun kuin asun.

  1. Hihii kiitos!! Ihan hassua miten helposti ihmiset huomaa, jos kerrankin onnistuu laittamaan hiuksensa jotenkin :–D Tämä hän on kannustavaa, haha!

   Ja hei totta, enpä ees aatellut mutta noin se kyllä on…. nyt siis vaan farkkupaitaa etsimään, ja oikeastaan mulla olis takkikin hakusessa!

 2. Toi farkkuliivi on just sopivan mallinen sulle! Jää tosi hyvin vyötärön korkeudelle ja luo kurvia :)

  1. Aa no totta, noin ajateltuna se kyllä toimii! Mulla oli ehkä vähän epämukava olo vaan tässä yhdistelmässä, tai siis ei paljoa, mutta vähän. :- ) tuo liivi on niin kippana!

 3. kivasti hiukset sul näis!! ja täytyy kyl sanoo et oot ainaki mun mielest tosi ystävälline ku jaksat vastata lähes kaikkii kommentteihi, ja vieläpä pidemmillä vastauksilla ku ”kiitos”. joilleki ne kommentit on päivänselvii, mut onneks jaksat vastata koska niinki harva sitä tekee :-)

  1. Voi ihana, kiitos! :-D ja kiitos tuostakin :-) Minusta kommentit ovat parasta bloggailussa, tai siis tämä yleinen vuorovaikutus! Siksi musta on tärkeää vastata kaikille, kun kerran ovat viitsineet kommentoidakin :-) niin pieni osa lukijoista kommentoi, että vitsit miten sitä osaa arvostaa jokaista kommenttia.

 4. Huomenta söpöliini! Mun aamurutiineihin kuuluu hesarin sijaan sun blogin lukeminen. Tää on parasta ajanvietettä. Kiitos<3

 5. Voi PAJU! <3 tää on pikkuisen hämmentävää; en oo ikinä tavannut sua mutta mulla on sellainen fiilis että oisit mulle kaveri jota en oo vaan nähny aikoihin! :——D hitto kun sulla olis aikaa päivitellä useemmin, luen aina innolla kaikki sun tekstit myöskin. Oot paras!!! <3

  1. Mä oon miettiny ihan samaa!! Hihii :–* Ja joo se blogin päivittäminen… Huoh :–D