RE:FASHION ♥ IDA365

lifestyle, muoti
16 kommenttia

Huh. Nyt voin viimein paljastaa mihin nämä kuvaukset liittyivät ja miksi olen vihjaillut muutoksen tuulista. Osa teistä on jo varmaan arvannutkin mistä on kyse. Blogini nimittäin muuttaa, enkä voisi olla huojentuneempi ja enempää innoissani! Musta tuntuu että nyt ollaan menossa oikeaan suuntaan, vähän niin kuin ”back to basics” ja takaisin sellaiseen tyyliin, mistä minä pidän. Hhuh miten kivaa kertoa tästä teille viimein! :’–)

Olen bloggaillut yli 6 vuotta, josta reilut 2,5 vuotta Indiedaysilla. Olen ollut erittäin tyytyväinen paikkaani Indiedaysin tiimissä. Olen tutustunut uusiin tyyppeihin, päässyt mukaan mielettömiin yhteistyökampanjoihin ja ollut hyvässä seurassa. Minua on kohdeltu reilusti ja otettu hyvin vastaan. Viimeisen vuoden aikana on vain alkanut tuntua siltä, että minä ja Indiedays ollaan kasvettu eri suuntiin, kun olo ei olekaan enää tuntunut niin omalta. Siispä oli aika ryhtyä suunnittelemaan tulevaisuutta ja blogin paikkaa uudelleen.

Refashion-logo

Olen ihan mielettömän iloinen, kun voin kertoa että siirryn bloggailemaan uuteen, ihanaan  Re:fashion-blogiportaaliin joka on täysin meidän mukana olevien bloggaajien hallinnoima. Minun lisäkseni portaalissa on mukana seitsemän upeaa ja suosittua bloggaajaa joiden kanssa päätämme yhdessä kaikesta. On helpottavaa olla portaalissa, jossa ei ole takana isoa organisaatiota ja päätösvalta kaikesta on bloggaajilla – näinhän sen kuuluisikin mennä. Mulla on niin hyvä fiilis tästä – vaikka portaalissa olevat bloggaajat ovat keskenään eri tyylisiä, ikäisiä ja näköisiä, on meillä samat mietteet siitä, millainen on kiva portaali. Ylimmäksi arvoksi nousee yhteisöllisyys, ja se on arvo jonka minäkin allekirjoitan täysin.

Konkreettinen blogimuutto ajoittuu tämän kuun loppuun, Re:fashion lanseerataan virallisesti syyskuun ensimmäinen päivä. Teidän, jotka seurailette blogiani kirjanmerkeistä, kannattaa tallentaa uusi osoitteeni ylös jo nyt, sillä Indiedays ei ohjaa vanhasta osoitteesta uuteen. Bloglovinin ja Blogilistan kautta seurailevien ei tarvitse tehdä mitään, sinne päivitän osoitteet itse, kun muutto on tehty. Tietysti varmimmin kuulumisiani voi seurata blogini facebook-sivuilta.

refashion bloggaajat

Tämän postauksen myötä lämpimät kiitokset Indiedaysille ja

tervetuloa Re:fashion! ♥

 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Uudet tuulet blogimaailmassa ovat ihanan raikkaita. Innosta piukeena olen minäkin, ihan vaan teidän upean joukosn puolesta. :)

  1. Ihanaa, kiitos kauniista sanoista! :’–) ja niin todellla ovat, kivaa että tapahtuu muutoksia välillä!

 2. oi kuulostaapa jännittävältä!!! Ja ihana toi graafinen toteutus uudella sivulla :) Peukutusta siis tältä suunnalta!!

 3. ooh onnea !! sitä kyselisin ( en itseasiassa ole varma lukiko se tuossa tekstissäkin jo, tässä kiireessä kun lukasin ) että näkyykö siellä vanhat postaukset sitten myös ? :- )

 4. mahtavaa, en malta odottaa että re:fashion aukeaa! :-) mä jo eilen illalla kävin kurkkimassa vauva.fi -keskusteluja :–DD

  1. JES, hihii ihanaa!:–D arvasin että joku varmasti innostuu googlaileen, mä ainakin innostuisin XD hahaha voi apuaaa mitä höpötyksiä siellä kans on

 5. oujee!!onnea :-) ja muuten eilen taisin nähdä sut kävelemässä toisen bloggaajan(jonka nimeä en nyt muista) niin siinä aleksin stokkan vieressä! meinasin tulla sanomaan jotain, mutt pupu meni pöksyyn enkä tienny mitä sanoa :D

  1. Hihii voi ei, joo, se oli Maj Magicpoks-blogista mun kanssani. :-) hih, ensi kerralla sitten tuut moikkaan!