Helsinki-seikkailu

muoti, musiikki
10 kommenttia

Eilen oli ihana perjantai, sen kunniaksi kuuntelutan teillä Roosan blogista bongatun Regina-yhtyeen Iisan ensimmäisen soolokipaleen. Odotan innolla tätä soolouraa, Iisa on mun lemppari! Perjantai on mielestäni tuttua Iisaa, mutta uudella twistillä. Raikas ja ah-niin-suloinen musiikkivideo.

Olin eilen Helsingissä puolittain työ- ja puolittain huvireissulla. Maj:n kanssa vietetty kiireinen päivä ei kaikesta aikatauluttamisesta huolimatta tuntunut raskaalta, vaan meillä oli ihana minireissu. Helsingissä ollessaan tamperelainen tuntee olevansa ulkomailla, hahaa! Nappailtiin kuvat juuri ennen kuin päästiin syömään ekaa kertaa eilisen aikana, joten kuvissa on pikkuisen nuutunut bloggaaja. Vein Maj:n Fafa’siin joka sattui olemaan aivan palaveripaikan lähellä  – siinä vasta oiva paikka testata herkullinen halloumfalafel mikäli ei pelkää sotkua :-D Oli pikkuisen eläväinen tuo meidän ruokailuhetkemme, salaatti lenteli ja falafelpyörykät tippuilivat…….

ida maastokuosinen mekko

helsingin reissulla

camodress

365 days with ida

Oltiin Tampereella vasta yhdentoista jälkeen illalla, mutta jotenkin ihmeessä piristyin kotona käydessäni sen verran, että jaksoin vielä lähteä Telakalle moikkailemaan Roosaa ja muita ystäviä. Ihania tyyppejä, kaikki uudetkin joiden kanssa vaihdettiin parit sanat. Pus! :-*

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. toi mekko on ihana, sopii sulle loistavasti ! laukku on myös kiva, koristejutskat tekee siitä ihanan erillaisen nahkalaukkumeren keskellä :D

  2. voooi iisa on niin ihana :) toi biisi ja video on ihan rakkautta<3 sä oot näis kuvis myös tosi sulonen ja aivan ihana asu!

  3. Oi Iisa on ihana! tää biisi iski heti ekalla kerralla ja paranee vaa <3 hihi ja oot sääki Ida ihana ja tosi söpö! :-***

  4. Jou jou! Siisti mekkonen, toi maastokuvio jotenki toimii (yleensä se ei toimi, miun silmissä :–() ja toi kuva mis valo peittää puolet siun naamasta on amazing.

    ALL TALK NO SENSE

    1. YO MAAN oon samaa mieltä, maastokuosi ei yleisesti ottaen iske, mutta never say never näköjään, tästä minäkin pidän! hehee kiitza, maj otti kelpo otoksen!

      1. Tästä alkaa meikän ura muotikuvaajana. Eiks nii? EIKS NII? mitä? EIKS NII?