VIDEO: kesäseikkailu

lifestyle
38 kommenttia

legria mini canon

canon legria mini

seikkailuvideo2 from ida365 on Vimeo.

music: Youth Lagoon

Ihan mahtava vekotin tämä Canon LEGRIA mini, kulkee helposti mukana ja mahtuu oikeasti esim. nahkatakin taskuun, eli isosta laitteesta ei ole kysymys. Kuten näette, niin myös pyöräillessä ja rullaillessa pystyy kuvailemaan ilman sen suurempia ongelmia – kamera on kevyt ja tuo linssi mahdollistaa jänskän laajakulmakuvailun. Mun täytyis opetella käyttämään kätevältä kuulostavaa Wifi-ominaisuutta, jonka avulla kuvia voi siirtää esim. iPhoneen suoraan kamerasta ilman tietokoneen kanssa kikkailua. 

Liitin erinäisiä seikkailupätkiä yhteen fiilisvideoksi, hih, toivottavasti tykkäätte! Taustalla soivat musat katkeaa parissa kohtaa ärsyttävästi, mutta minkäs teet, kun 30sek on maksimi, mitä musiikkia saa videoihinsa yhtä biisiä kohden liittää. Hölmö systeemi, olisihan siitä paljon hyötyä artistille, kun hyvät biisit pääsisivät jakoon monessa kanavassa ilmaiseksi. Hmpph!! 

Eniveis, tuo laite on tulossa myyntiin syyskuun puolessa välissä Stockmannille sekä Stockan verkkokauppaan myyntiin. Heiii, mitäs sanotte tämmöisistä fiilisvideoista? Oliko ainakin inhimillisemmän pituinen, mitä meikkivideo? >:- D 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. näyttää kyllä ihan hirmunäppärältä laitteelta! sellaiselta jota kukaan ei tarvitse mutta joka on kuitenkin superhauska omistaa :–D

  vähän vaan naurattaa kun on nähnyt muiden bloggaajien/vloggaajien kuvailuja tuolla ja moni tuijottaa koko ajan tuohon pikkunäyttöön kuvatessaan! näyttää hassulle, ihan kuin puhuisi päälaelleni.

  ps kommentoin ensimmäistä kertaa re:fashioniin ja onpa tämä jotenkin kiva tämä kommenttiboksikin, tuo harmaa alue jotenkin helpottaa visuaalisesti

  1. Hihi, no siltäpä juuri! :-D tosin bloggaajana arvostan tän näppäryyttä suuresti, nyt kun vielä keksin miten kaikilla mahdollisilla tavoilla voisin tätä hyödyntää! Saa blogin sisältöön vähän monipuolisuutta, jee!

   Hahaa voi ei, en tiiä muuten yhtään mihin itse katselin tässä ja meikkivideossa xD ehkä just päälaellenne…………..

   Hei jes, ihanaa! :-D mäkin tykkään. Vielä kun saisin kaikki pikkujutut kondikseen ulkoasun suhteen niin oisin tyytyväinen!

 2. ihana ihana ihana! mä tykkään tällaisista videoista, lisää vaan :-)

 3. Ei vitja ihana fiilisvideo, näistä tykkään _paljon_!! Hahah they see me rollin’, they hatin’.

  Vaikuttaapa aika kätevältä kapistukselta toi ja vielä kivannäköinenkin hah!

  1. KIITOS, ihana kuulla oikeasti!! :-* hihii ja toi kyllä on, vitsit miten kiva ikuistaa arkisia juttuja tällä.

 4. ohhoh, en ees tienny mistää 30 sekan säännöstä (laista..?)!! tai tietty aattelin et siinä joku säädös on miten musiikkia saa käyttää videoissa mutta muttaa… kääks

  1. jep…… indiedaysillä osasivat kertoa silloin nuo tarkemmin, mua kehotettiin joskus aika vikkelään poistaan joku video jossa oli minuutin verran musaa putkeen :-D ääh ihan typerää, kun tämmöisistä videoista on varmasti vaan hyötyä artistillekin musan levittämisen suhteen. PÖH sanon määäää!!

 5. voi että ootte sulonen pari ja näytät niin onnelliselta, aivan ihana! ja juu lisää näitä toki, tulee hyvä fiilis :D

 6. Hmm, jännä nähdä Tamperetta tälleen videolla. Näyttää jotenkin ihan erilaiselta! Siis sitä katsoo ihan eri silmin, tiedätkö? :-D

  1. Ai niinkö! :–D hauska kuulla, hihii. Tuossa mentiin semmoisia mulle tuttuja reittejä!

 7. siis apua toi oli aivan ihana! meni ihan kylmät väreet! ihan ku joku pieni leffa:D ja oot mahdottoman kaunis ja ihana ida! ja näytätte hyviltä yhdessä::)

 8. Oiii! Hymyilin suunpielet korvissa koko videon ajan, niin suloinen ja hyväntuulinen ja ÄÄÄ kesä tule takaisin!

 9. olipa kiva video! paitsi että… tuli kauhee kesäkaipuu eihh :D ja kuvittelenko vaan, vai havaitsinko pientä pelokkuuta sun ilmeestä ku olitte katolla :D haha!

  1. hahaa no ET KUVITELLUT :-D taavi ehdottaa tos yhdes pois leikatussa pätkässä et ”tonne pääsis kiipeen” ja puhuu jostain hulluista ja vaarallisista korkeuksista. Pikkasen jännitti juuh vaikka toi on tommoin soma pieni tasanne. Hihii!