Mummolassa Rovaniemellä

lifestyle, matkailu
6 kommenttia

Kuvia viikonlopun pikavisiitiltä Rovaniemelle tämmöisessä matkapäiväkirja-muodossa! :–) 

17,70€

Heheh, tiedän kyllä että lentokentillä on kallista, mutta järkytyn silti joka kertaa. Tämä setti x2 maksoi 17,70€. YHYY?!?!

matkaan mars!!

JEEEE!!! Meidän perheellä on tapana lähettää whatzzappissa kuva toisillemme, jos olemme matkustamassa jonnekin. Nyt oli Emman vuoro vastaanottaa upea lentokone-selfie meiltä muilta :’-D Ja oikealla kaks matkaavaa junioria, ens vuonna onkin aika päivittää passi!

finnair

Mentiin lentäen, sillä meidän reissu kesti vain yhden yön. Noin lyhyeksi ajaksi ei oo järkeä lähteä autolla, kun matkoihin menee helposti 8h/suunta. 

mummolassa

Saatiin nukkua kellarissa isoäidin työhuoneessa. Siellä oli ihanan viileää eikä lämpimien untuvatäkkien alla tullut kylmä. Vitsit että nukuin makeasti! Nuo R.O.C.S:n hammasharjat ovat muuten tyylikkäimmät hammasharjat mitä oon onnistunut löytämään. 

kipsipäät

Kipsipäitä isoäidin työhuoneessa. Vasemmalla mama nuorena. Onko huulissa jotain samaa kuin mulla?? Hmm… 

vintage garden juhlamekko

Ja mun juhlamekko! Silitin tuon kyllä aamulla, mutta sitten istuin tuolilla ja se siitä silityksestä :-D Noh, ei se oo niin vakavaa! Kuvat eivät imartele tätä kaunista vintagemekkoa, mutta minkäs teet. Olettehan te tämän jo ainakin kerran nähneetkin kyllä. Äiti teki mekkoon sopivan sitriinihelminauhan. 

katsu ja ida

ida katsuuuu

Minä ja superkaunis Katariina-serkku<3 ! Kai meidät sukulaisiksi tunnistaa, vaikka ollaankin ihan eri värisiä :-D

lunta

JOO, siellä oli lunta!!!!! Sunnuntaiaamuna satoi vettä, joten en tiedä onko enää? Mutta aikas maagista, kun saavuttiin kentälle, tuli jotenkin tosi kiva olo lumesta ja valosta. 

rovaniemellä mummolassa

Mummolassa on mitä söpöin lavuaari! :’-) 

Untitled

Kauppayhtiö oli superkiva, pikkuisen boheemi, erittäin rento, jännällä tapaa tyylikäs ja kaikin puolin kiva. Portsarikaan ei pyytänyt sisäänpääsymaksua uusiksi kun tultiin tänne takaisin käytyämme pyörähtämässä puolityhjässä Tivolissa. Nimen perusteella pelkäsin Sedulaa, mutta siitä ei onneksi ollut kyse! 

rollobeibe

Hmm, joku oli liimaillut Plastic Cameras -tarroja baarien vessoihin……… HMM……. Mulla ei ollut mitään ”baarivaatteita” mukana, ainoastaan matkustusvaatteet, juhlavermeet ja vaihtopaita. Onneksi tuo juhlamekon kaverina tyhmältä näyttänyt bleiseri osoittautui kivan skarpiksi ratkaisuksi mustan leopardipintaisen topin kanssa. 

Semmoinen Rovaniemi-reissu! Ensi kerralla toivottavasti viivytään vähän pidempään, mutta olipa kiva näyttää Taaville mummola ja käydä pitkästä aikaa itsekin pohjoisessa. Ehkä ens kesänä vois lifatata mennä yöjunalla Rovaniemelle?! 

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Kiitos ihana Annie<3 ! Ja älä muuta sano, harmaa joulu ois niin masentava…