GIFTS

lifestyle
2 kommenttia

sunglasses – Choies (gifted), perfume – YSL manifesto 

Arkea ilahduttavia asioita: uudet aurinkolasit (tulivat kotelossa jossa oli liina lasien pyyhkimistä varten ja miniruuvimeisseli lasien ruuvien kiristämistä varten, fiksua! Kiristin sillä ruuvarilla mun laukun lukon samantien, tuli siis tarpeeseen haha) saavat vielä hetken odottaa ennen kuin pääsevät käyttöön. Ihan mahtavan jämäkät ja nätit, musta + kulta forever ~~~~

Joululahjaksi saatu YSL:n Manifesto on mun tän hetken lempituoksu! Mulla on tästä semmoinen minikokoinen puteli myös jonka myötä tähän tuoksuun alunperin ihastuinkin. Täydellinen talveksi. Ei ihmekään että pidän tästä, sillä muissakin hajuvesissäni on mm. santelipuuta, kieloa ja jasmiinia. Muita Manifestoon ihastuneita? Mulla ei aiemmin olekaan ollut muita tuoksuja YSL:ltä!

Ja katsokaas, tässä koolein juttu hetkeen! Taavi osti meille MUJI:sta savukoneen. Tai no savukoneen ja savukoneen, mutta höyryä se tupruttaa. Se on kai oikealta määritelmältään moderni suitsuke-juttu (todella virallisen kuuloinen määritelmä joo), sillä sisälle kaadetaan desi vettä ja seassa pari tippaa tuoksuöljyä, esim. laventelia tai mandariinia. Täällä tuoksuu niin ihanalta nykyisin, vaikkei tuoksu leviäkään koko kämppään ja on aika mieto (en esim. voi sietää liian voimakkaita tuoksukynttilöitä). Ja arvaatteko mitä – minä, joka aina pienenä ärsyynnyin kun pikkusisko matki minua, joudun nyt paljastamaan että Emmalla oli tämmöinen eka. Onneksi sisko on fiksumpi eikä ehkä hauku mua ”typeräksi halvaksi kopioksi” :DDDD I’m sou sorriiii…

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hih kävin tänään Jyväskylän keskustan punnitse & säästä -kaupassa, ostin mm. sitä valkosipulidippiä. Myyjä kysy ”luenko sen yhen Iidan blogia”, kuulemma menny hyvin dipit kaupaks täälläkin :–)

    1. Eikä, ihanaa!:–D Kiitos että kerroit tän, piristi iltaa ja oikeastaan nyt myös uudestaan tätä päivää :’-)