Sunnuntain musakorneri: GOLDROOM

lifestyle
15 kommenttia

kuva: x 

Miten ihmeessä Goldroomkin on mulle ihan uus tuttavuus?! :-D Pitäis varmaan useemmin stalkata facebookista kavereiden musiikkitykkäyksiä, tästäkin nimittäin tykkää kaks kamua. Goldroom on Los Angelsista lähtöisin oleva artisti joka kuvailee oman musiikkinsa kuuluvan ”Shufflin feet and melting souls” -genreen, haha. 

Goldroom – Sweetness Alive

Tästä biisistä tulee sellainen olo että on ulkomailla, kävelemässä jossain rannalla tai ajamassa ilta-auringon laskiessa auton ikkunat auki.

Goldroom – Embrace

Ihanan kepeää, kevätmusiikkia! Ja kesäistä pyöräilymusaa! En varmaan jaksais putkeen hirveen monta samantyylistä kappaletta, mutta nää on just hyviä kepeisiin soittolistoihin. 

  ♩ ♪ ♫ ♬

Ja jos ihan totta puhutaan, en oo kyllä parin viime päivänä kuunnellut mitään muuta kuin Iisan uutta levyä. Tuntuu että se aukeaa jokaisella soitolla enemmän ja tykkään siitä koko ajan enemmän ja enemmän. Uus smg sen sijaan ei nappaa y h t ä ä n. what?!?!? 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mullekaan se uusin smg ei juurikaan auennut. helena on hyvä biisi, sitä oon kuunnellut nyt pariin otteeseen. muut ei jääneet yhtään mieleen. meinasin ostaa liput tavastian keikalle mutta saa nyt nähdä. tän uuden levyn perusteella ei enää houkutakaan :-D
  mikä on sun lempparibiisi tolta iisan uusimmalta?! sata toista ja perjantai on mun suosikkeja!

  1. helena ja nuoruokainen on joo ainoot jotka tolta jäi mieleen, en kestä sitä yhden kipaleen autotunea :D mitääää tapahtuuuu.

   mutta IISA, ahhh! tykkään eniten kirjeestä ja noista sinkkulohkaisuista. :– )

 2. Goldroom on ihana! Kerran Fifteen biisin soidessa mun kamu sanoi siitä samaa, että tulee ihan mielikuva kuin ajaisi autolla auringon laskiessa. :-D hauskaa!

  1. Aaaah ihana!:—D toi on NIIIIN selkeä mielleyhtymä, en siis ihmettele, hihii!

 3. Mulla tuli tosta ekasta biisistä mieleen jostain syystä Delorean (tosin siinä laulaa mies :D), oot ehkä kuullukin? Subiza-albumi on ihanan kesäinen. Ja noilta on näköjää tullu viime vuonna uus albumi.
  Ja ootko Disclosurea kuunnellu? Vaikka en ite niin poppi-garagee yleensä kuuntele, niin vetivät huipusti viime Flow’ssa! Tuli sheikattuu kunnolla.
  Iisan levy on mussa taas aiheuttanu vähän myötähäpeän tunteita… :D Jotenkin piinaavaa kuunnella, vaikka oon suuri Regina-fani! Vähän liikaa laulumaneereja ja tönkköjä sanoituksia… Tosin, Perjantai ja Syntymäpäivä toimii kyllä :) Ehkä en oo vielä vaan kuunnellu tarpeeksi :p

  1. Delorean, hmmmm! pitääpä laittaa spotifyhin, nimi ei kuulosta tutulta. Mut Disclosure on erittäin tuttu, joo! :–) Ihan kaikesta en niiltä syty, mut moni innostaa.

   Ja voi ei:—-D onks Iisan biisit jotenkin liian suoria tai jotain? :D mulla taas tuli siitä smg:n uudesta las vegas-mikälie biisistä myötähäpeä….. haheheh :D kirje on musta aivan ihana kappale Iisalta.

 4. oi, goldroom on ihana, hyvä että löysit! iisa täälläkin soitossa koko ajan, mut samaa ihmettelin smg:n uudesta, ehkä se vaatii kuuntelua että avautuis… onko nämä tuttuja: postiljonen ja st. lucia? samantyylistä kepeää kevätmusaa kuin goldroom. :—)

  1. jep, niin on!! :—) jooo, smg ei kyllä heti aukee. en tiiä,välillä musta myös tuntuu että oon kasvanu koko bändin ohi, vaikken haluis! :—-I

   st. luciaa mulla on joku biisi soittolistalla ja postiljonen on nimenä tuttu mutten oo jaksanut perehtyä siihen enempää, eli kiitos kivoista musavinkeistä!! ^___^laitan soittolistalle heti, hiiiih!

 5. goldroom oli mullekin pitkään tuttu lähinnä remixeistä, mutta jonkin verran olen kuunnellut näitä niiden omiakin biisejä viime aikoina !

  täällä on sama, smg ei aukea ?! muutamista biiseistä tykkään, mutta iso osa on jäänyt lähinnä sellaiseksi taustahälyksi jota ei oikein edes jaksa kuunnella. vähän semmoi ultrabra fiilarit ?

  1. tottatotta, joku goldroomin remix mullakin oli soittolistalla kauan ennen näiden omien biisien löytämistä! :—) mahetsuu, onneks ollaan löydetty tää!

   no huh, en oo ainoa!? mitä ihmettä oikeasti, se tuntuu niin kummallisen vaikealta se uus levy. Hhuhuhu, entiiiä. Ultra Brakin on mun mielestä samaistuttavampaa tai jotain :- D en tiiä, en yhtään pääse sisään tohon!

 6. Tää sun musakorneri on hyvä idis! ^^ Meillä on osittain samanlainen musamaku, niin ehkä minäkin voin sitten laajentaa omaa musakulttuuriani uusilla musilla!

  Iisan uus levy on ihana <3__<3, odotinki sitä ihan sikana. Vaan kaks biisii mist en tykkää; Brooklynin kellot ja se missä joku kundikin laulelee. Muuten kaikki biisit on kultaa! Kiinostais tietää mikä sun lemppari on siitä levyltä? :—)

  1. KIITOS, ihana kuulla!! tulee itsekin etsittyä aktiivisemmin uutta musaa kun tietää että voi niitä jakaa täällä >:– ) ja loistavaa, mullekin saa aina suositella omia löytöjä!!

   aaaaa, mä taas tykkään noista molemmista! se puutarhajuhla taitaa olla se missä on miesääni myös. aloin tykkää siitä vasta parin kuuntelun jälkeen, mutta sanat koskettaa jotenkin. oma ykkössuosikki on just nyt kirje ja perjantai on tietty hyvä, vaikkakin tosi kuunneltu jo. Sata toista on kans hyvä, oikeestaan miltei kaikki. :-D

 7. rakastan goldroomin fifteeniä, se oli yksi mun viime kesän biiseistä :—) olinkin suunnitellut kuuntelevani noita uusia kappaleita, mutten ole vielä saanut aikaiseksi. ja aika hauskaa, mulla iisa ja smg menee ihan toistepäin, smg:tä rakastin ensisoitosta lähtien mutta iisaan en vieläkään ole ihan täysillä päässyt sisälle. siinä on jokin pieni ärsytys-aspekti, josta en tiedä mistä se tulee ja ähhh. no, on siellä pari biisiä joista tykkään lähes varauksetta. ja ehkä smg upposi senkin takia kun se on mulle sellaista suomi-ikävöinti-musiikkia niin esim helenaa kuunnellessa kyyneleet alkoi valua samatien :’—)

  1. oooh siistiä!:-D mä löysin tän vasta nyt, en tiiä miten oli mennyt näin ohi!

   tosi hassua, mulla taas tulee smg:stä ärsytys – ehkä siks että se ei vastannut mun odotuksia, mutta se las vegas biisi tai se toka vika kuulostaa kyllä ihan kamalalta D–: helena on ainoo kiva nuorukaisen lisäks oikeestaan! ehkä toi levy tarvii nyt vaan lisää kuuntelua ja sun kohdalla iisan levy?! hiih saas nähdä!

 8. jesjesjes uutta musaa jes! oon vähä jäljessä kuunnellu kaikkii sun viimeaikasii musasuosituksii, mut ooh mitä täält löytyykään! ainaki pikasel kuuntelul goldroom kuulostaa hyvältä, samaten childish gambino (jota en oo koskaan kuunnellu, vaik oon tienny tyypin olemassaolosta vaikka kuinka kauan, kattonu commityä jne, miks en oo kuunnellu??). ja laurel, uuu!

  nyt alkaa skarppaus musarintamalla, oon viimeset viikot kuunnellu vaa arctic monkeysiä tai beyoncen uusinta :D hyvä kontrasti.. mut smg:n uus levy kiinnostaa, varsinki koska viime levyt ei oo ollu nii sykähdyttävii mun mielestä, mut missä olet laila on ihana, ja nyt:ssä oltii sanottu et terminal 2 on paras sitte lailan! eli korkeet odotukset, ei tosin liian korkeet jos ei sua täysin vakuuttanu.. mut siis niin, jeee musiikki! ja kai sä oot jo beyoncen pauloissa?? yllätyin itekki, ku tajusin et daaamn täähä on hyvä levy :’D