Printic ♡ iPhone photos

lifestyle
21 kommenttia

Teille on ehkä päivänselvää rakkauteni paperikuvia ja filmikuvia kohtaan. Siksi ei varmaan yllätä, että minusta on siistiä tulostaa myös digikuvia ja puhelimella napattuja kuvia paperisiksi. Vaikka filmikuvissa on ihan oma jännityksensä ja fiiliksensä, on kivaa laittaa myös puhelimella napattuja kuvia valokuva-albumiin.

Sain Printiciltä tilaisuuden kokeilla Printiciä ilmaiseksi sitä vastaan että kertoisin teille fiiliksiäni. Mun kohdalleni sattui huono onni, ensimmäinen Printic-tilaukseni nimittäin katosi kokonaan, eikä koskaan saapunut perille. Onneksi Printicin ystävälliset tyypit laittoivat uuden tulemaan tuota pikaa ja harmittelivat kovasti, että kohdallani kävi näin. En kyllä ole varma missä päässä vika oli, sillä multa on hukkunut marraskuun jälkeen jo kolme postilähetystä!! Uskomatonta. Tarvii varmaan olla yhteydessä Itellaan jos tämmöisiä vielä tulee kohdalle. Jotenkin ne joulun alla hukkuneet paketit voin ajatella hukkuneen jouluruuhkan takia tms, mutta on silti outoa ettei saapumisilmoitukset ole koskaan tulleet perille asti ja että nyt hukkui tuo eka Printic-tilaukseni vaikka osoitetiedot eivät millään kertaa ole olleet puutteelliset.

Eniveis, toka tilaukseni tuli perille neljässä päivässä – opiskelukaverini oli saanut omansa perille peräti kahdessa päivässä! Kuvat on pakattu tunnistettavaan oranssiin kirjekuoreen ja yllätyksekseni Instagram-kokoiset ja muokatut puhelinkuvat olivat todella laadukkaita! Pari kuvaa päätyi jääkaapin oveen ja osan pistän valokuva-albumiin. Vitsit miten söpöjä ja miten kiva idis olis lähettää tämmöisiä suoraan lahjaksi jollekin kamulle ^__^ Ootteko te testanneet Printiciä? Veikkaan ettei tää ollut mun vika tilaus, heheee. 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kantsii kyl tosissaan laittaa Itellaan jonkinlaista valitusta, voi olla et on vaan jakajas vikaa.. Monet laittaa paperiset saapumisilmotukset klemmarilla kii esim johonki lehteen nii ei hukkaannu niin helposti :) Ton takia sähköset saapumisilmot on niiin kätsyjä, niis ei paperit mee hukkaan :D Sit jos paljon käyttää tiettyä postia nii voi ihan käydä kysymäs et onko tullu pakettia, varsinki jos on pienempi posti nii usein käyvät kyl tunnistetaan ja saatetaan ihmetellä jos ei ookkaan hakenu pakettia :D Periaattees mistään ei kyl nää pelkän nimen perusteella et onko tullu pakettia mut jotku nimet vaan jää mieleen T: Itellassa töissä :-D

  1. Hahah no tätä mäkin oon kyllä miettinyt, tiiän että osa mun postin tyypeistä tunnistaa mut ja luulee että oon joku himonettishoppailija kun raahaan kotiin blogin kautta tulevia paketteja :’-DD mutta siis mun posti on Tampereen pääposti, joten siellä ei ihan helposti varmaan jää mieleen missä kenenkin paketit on :-( tarvii laittaa kyllä Itellalle viestiä jos tätä vielä tapahtuu, koska supernoloa että lähettäjä luuleee etten vaan oo hakenut pakettia,vaikken koskaan oo saanut ilmoitusta niistä… puuuuuh! Kerran oli joo jonkun lehden välissä saapumisilmoitus, mutta sen jälkeen etenkin oon yrittänyt huolellisesti katsoa ettei vaan oo missään välissä mitään… Ihana kommentti asiantuntijalta, hihii!

 2. En kyllä ihmettelisi ollenkaan, vaikka joku pitkäkyntinen posti-Pate olisi pannut merkille sinun saavan paljon paketteja ja vetäisi välistä… Yhden katoamisen vielä ymmärtää, mutta että kolme!

  1. no jep, mutta siis ei noissa tapauksissa ainakaan kahden kohdalla ole noin käynyt – paketit ovat palautuneet kahdessa tapauksessa lähettäjälleen :–) enkä taas toisaalta tajua miksi joku haluaisi varastaa just printic-tulosteet, hahaa, joten en usko että siitä on kyse.

 3. Kauniita ovat,pitääpi itse kokeilla :) Onko vedenkestävää kameraa tulossa plastic camerasille ? Harmittaa kun en oo viekään kerinny ostaan :/

  1. Heeei, nyt en osaa heti suoraan sanoa! Me ollaan ottamassa kesäksi uudenlaisia kameroita joten ei vielä tiedetä otetaanko underwatereita :-) Tosi kiva tietää että niillekin olis kysyntää, infoilen kun tiedän paremmin!

 4. voi että, oon itekki hullaantunu täysin paperisiin kuviin! on se vaan niin ihanaa ja spessumpaa katella kuvia albumeista kun koneelta :-) muutenki on kiva, että jää jotain muistoja ja valokuvia talteen, jos kone sattuis jostaki syystä vaikka hajoon ja kadottaan kaikki kuvat!

  1. No älä muuta sano! :–) Ja paperinen kuva on hyvä lahjakin, ei digitaalinen ilahduta samalla tapaa.

 5. Printic on kyllä ihana. Pitäiskin tilata taas uus satsi! Mun tilaus tuli kesällä parissa päivässä. :-) Outo kyllä toi sun pakettihävikki! :-o

  1. On todellakin, ärsyttää! :—((

   Mutta joo, nää on kyllä ihania! :’–)

 6. Mulla olis postaustoive! Mielipide/Asiapostaus siitä miks haluat käyttää luomua, olet kasvissyöjä ja tykkäät luonnonkosmetiikasta jne. Olisi kiva kuulla semmosia asioita vähän enemmän pohdittuna postauksena. :) ja tietty ihan sun mielipiteinä eikä minään faktatekstinä.

  1. hmmmm! mä oon tätä välillä miettinyt, mutta mun on niin vaikee tarttuu tähän koska a) se tuntuu itsestäänselvältä b) jos alottaa ihan nollasta selityksen, tästä vois kirjoittaa kirjoja :–D mä koetan keksiä jotain kunhan ehdin ajatuksella miettiä miten tähän paneutuisin. kiitos siis vinkistä ;-)

 7. Printic on kyllä ihan huippu. Niillä on koko ajan joku tarjous menossa, niin saa usein vähän halvemmalla.

  MUTTA niiden iPhone-appi oli tosi laginen pitkään. Kaatui koko ajan. Vaihdoin puhelinta Samsungiin ja sen jälkeen ei oo ollu ongelmaa. Se oli vaan raivostuttavaa valita kaikki kuvat tarkasti ja laittaa kaikki värit jne. ja sitten kaikki vaan tuhoutui joku 5849 kertaa. ;__;

  1. totta, mullekin on tullu mailiin viikoittain jo ennen kuin ikinä tein ekaa tilausta :-D olin ladannu sovelluksen jo aiemmin kummiskin.

   MUT JOOO totta!!!! Mulla kaatu pari kertaa se ärsyttävästi mut sit alko toimia. Olin varma et se johtu mun puhelimesta koska se on vanha ja muisti on ihan täynnä, mut ei siis näköjään! :- D höh outoo

 8. Mulla on pitkään ollut kiinnostuksen kohteena tilata paperikuvia instagram-kuvista, mutta en olekaan kyseisestä firmasta kuullut. Itse törmäsin joskus tälläiseen sivustoon: http://printstagr.am/

  Mutta on kiva aina lukea muiden mielipiteita printtausfirmoista ja tietää, että kuvat on laadukkaita. Taidan todellakin nyt pistää tilauksen tulemaan – sain sen tarvitsemani rohkaisevan potkun haha :–)

  1. Nonniin! :-) ainakin mun kohdalla kaikki sujui mainiosti, vaikkakin eka paketti epäonnisesti hukkui. Kantsii tietty valkata semmoisia kuvia jotka on otettu normikameralla eikä sillä edessä olevalla, jotta saa mahdollisimman hyvää laatua. JEE! :– )

 9. Printicit on kyllä kivoja ja yllättävän laadukkaita! Tilasin niitä joskus kanssa-asukille vuosipäivälahjaksi ja harkitsin myös joululahjatilauksen tekemistä. Vois olla huippua herätä isompi satsi kuvia ja yllättää synttärisankari oranssilla kuorella. :)

  1. no jep, laadukkuus oli mulle ylläri, positiivinen sellainen tietty :-) hei ihana idea!!!

 10. Hei tuliko sieltä Printiciltä s.postiin mitään viestiä, että kuvat on lähetetty? Täällä vähän jännittää kun viime pe. tilasin ja joulu lähestyy vähän liiankin rivakasti!