Kesä filmille

lifestyle
10 kommenttia

Mun ja Henriikan kesäkuvaushaaste ”Kesä filmille” muistui aika konkreettisesti mieleen kun sain kehityksestä parit filmit. Tässä on otoksia tältä keväältä ja kesältä, harmillisen rakeisina, sillä half frame -modella otetut kuvat oli kehitetty erehdyksessä jokainen omalle paperilleen, vaikka idea on, että kuvia kehittyy kaksi vierekkäin samalle paperille. Laitoin asiasta palautetta, koska mun kohdalla näin ei oo koskaan aiemmin käynyt ja sain vastaukseksi sen, että tuota kaksi kuvaa yhdelle arkille -kehitystä tulee aina pyytää erikseen ja joskus jos joukossa on paljon väärin valottuneita kuvia, ei ole järkeä tulostaa. On näissä silti hauska fiilis! 

Ihana Elisa ja Zuiin meikkikuvaukset. Ihanat sävyt tässä kuvassa!

Kevään ekat semilämpimät päivät pitää aina viettää ulkona seikkaillen – mun jokakeväinen missio: skedeily, hohoo

Kissa nimeltä Kala, supersöpö! :’—)

Helsingissä on niin nättejä rakennuksia – kukahan noissa asuu?

Paras Lotta Berliinissä!

Parit söpöt koirut Kumpulassa.

Ja hei, pakko vinkata että Plastic Camerasin varastosta löytyy nyt kunnolla tavaraa! Meillä oli hullu viive Japanista tilatun toimituksen kanssa ja varasto oli siksi kauan tyhjänä, ärsyttävää. Nyt meillä on ollut myös kivaa säätöä DHL:n kanssa, yksi osa meidän toimituksesta oli hukkunut jonnekin…. Ai vitsit tämä maahantuonti on kyllä opettavaista, ei voi muuta sanoa. :-D mutta eniveis, jos kaipaatte kesäksi filmikameraa tai polaroid-kuvia nappaavaa Instaxia, niin TÄÄLTÄ löytyy! Nauratti muuten noi Ruisrock-vinkit joissa  suositeltiin mulle kertakäyttökameraa :DD niiden kohdalla mietin, että onkohan mun Plastic Cameras -duuni mennyt joiltain ihan ohi, en kai mä nyt voisi mitenkään ostaa kertiskameraa kun koti on täynnä ihania filmikameroita jotka ovat paljon kertiksiä laadukkaampia eikä niitä tarvi heittää roskiin ekan ja ainoan käytön jälkeen ;-)

No mutta: joko olette alkaneet kuvailla?! Mä oon!!!

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mun on pitänyt muuten kysyä sulta jo jonkin aikaa filmeihin liittyen, jos osaat vastata: eli voiko filmi muuttua jotenkin kehityskelvottomaksi, jos se on ollut kamerassa liian pitkään? :-D Otin fisulla kuvia viime kesänä, mutta filmi ei oo vielä täynnä ja nyt jussinakin räpsin sinne jotain ja mietin, että onko siellä enää mitään kehitettävää tallessa?

  2. vastaan jo puolestasi,että kyllä voi muuttua kehityskelvottomaksi. ainakaan mulla ei onnistunu kuvien kehitys ku oli ollu aika kaua filmi kamerassa :(

    1. Vähän paha sanoa oikeastaan – mun kuvat on onnistuneet vaikka filmi olis ollut kamerassa vuodenkin, mutta toisaalta esim. osaan näistä kuvista ja niiden rakeisuudesta voisi olla syynä juurikin filmin vanhentuminen. Musta tuntuu että ne viime vuoden puolella otetut kuvat oli itseasiassa tän setin laadukkaimpia, niitä ei nyt ookaan tässä postauksesssa kun niitä oli niin vähän. Mutta olin siis samalle filmille kuvannut viime syksynäkin. :-) Eli paha sanoa, mutta kyllä pitkään ollut filmi voi muuttua huonommaksi. :-/

  3. Hei miten valoherkälle filmille oot kuvannut nää? Mulla on dianassani sisällä kasisatanen ja hirvittää että tuleeko kuvista näin kesällä ihan ylivalottuneita!

    1. iso800! ei varmaankaan tuu ylivaloittuneita mutta rakeisempia mitä pienemmällä valovoimalla :- )

  4. Pohdin aina samaa, kun kuljen Helsingissä ja ihastelen noita kauniita rakennuksia. :D Mietin keitä rakennuksissa asuu ja kuvittelen heitä touhuilemaan kodeissaan.

    1. Fotoyks Helsingissä (voi lähettää postilla) tai Timo Peltomaa lielahti, keskustassa a-print!

  5. Eihän näistä sen hullumpii onneks tullu, vaik oli vähän kehittämises vaikeuksia! Varsinki toi

  6. laitan tätä kommenttii nyt kolmatta kertaa, ku ipadillä on nyt suuria vaikeuksia, perkkhele :D sitä vaan olin sanomassa, et ei mun mielest yhtää hullumpii noi kuvat, vaik oliki vähän ongelmii kehityksessä! lemppareita toi toka ja kala-kissa (haha :D).

    itekki oon instaxilla kuvaillu jo aika mukavasti, näppärä vehje! saa aina aikaan kans ihasteluu ja hämmästelyy, hehe. aika söde se on kyllä.. vähän vielä pitää hioa sen valotuksen valitsemista, joko se ei ookkaa nii helppoo ku luulin tai oon uuno :D voi hyvinki olla myös molempia..