Häissä

kauneus, muoti
11 kommenttia

Instagramiani (@ida365) seurailevat ehtivätkin jo nähdä vilauksen eilisestä hääjuhla-asustani. Tässä se olis värillisenä ja kokonaisena :-) Paljon kehuja kerännyt mekko löytyi Asoksen kesäalennusmyynneiltä ja on mun silmissä aivan täydellinen juhlamekko. Paljetteja, avoin selkä, sopivan mittainen helma, vintage-henkeä… Ja mikä parasta, tämmöisen mekon kanssa ei tarvii miettiä että puristaako tai hankaako se jostain kohdasta, tämä päällä on helppo ja mukava olo. 

Superkauniin lettikruunun mulle taiteili Hair Artin ihana Milja – sama tyyppi joka taikoo myös Maj:n hiukset upeiksi. Suosittelen lämmöllä! Hair Artista saa myös paljon luonnonkosmetiikkatuotteita, esim. shampoita ja hoitoaineita, kynsilakkoja ja meikkejä. Kosmetologin hoidotkin tehdään luonnonkosmetiikalla. Mulla oli inspiskuvana kampausta varten mm. tämä kuva ja tästä tuli just sellainen, mitä toivoin.

Itku että häät on kyllä  ihania juhlia. Nämäkin kemut olivat niin hääparin näköiset ja meinasi itkettää monta kertaa. Ihanat koristelut juhlapaikalla, kivaa ohjelmaa, herkullista ruokaa, kivoja pieniä yksityiskohtia ja mukavia ihmisiä. Nyt väsyttää – tanssin aamuyöhön asti niin, että oli pakko riisua kengät. Taisin myöskin laulaa ja tanssia innoissani jotain parjaamaani suomiräp-biisiä, voi olla että sanat liittyivät häihin… HOhhoo, no, en ainakaan lainannut biisin sanoja otsikkoon!

Onpa kevee olo. Nyt teetä ja hääkuvien kimppuun!


*translation: This is what I wore yesterday at my cousin’s wedding. What a lovely day, beautiful married couple, good music & great atmosphere. The dress is from Asos, i love it. xx 

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Niin upea tuo mekko!! Rakastan tuommosia ylläreitä vaatteiden selkäpuolella kun se onkin avonainen <3

  2. voi mikä löytö tuo mekko! ja viiitsit mikä kampaus, mun mielestä 10xonnistuneempi mitä inspiskuvassa :-)

    ja siis mä en kestä kun huomaan jossain jonkun hääkuvan missä otsikkona on ”pienissä häissä” !!! :—-DD jotenkin mun alitajunta sai mut lisäämään sen etuliitteen myös sun otsikkoon heti kun huomasin tän postauksen hahaha!!