Syyskengät TOP 5 -äänestys

muoti
208 kommenttia

Mulla on täällä Tampereella yksi tosi kiva yhteistyökumppani josta oon teille aiemminkin kertonut: Vamos-kenkäkauppa! Tampereeltahan ei tunnetusti kenkiä löydy, mutta onneksi meillä on jo jonkin aikaa ollut Vamos. Sieltä nimittäin löytyy kauniita nahkabootseja ja -nilkkureita moneen makuun. Varsinkin klassisia nahkakenkiä löytyy nyt paljon: erilaisia nauhakenkiä, ratsastuskenkiä, ylipolvensaappaita, ”timberlandeja” . Useat Vamoksen kengistä valmistetaan Euroopassa ja valikoimaan otetaan aina kolmevitosia kun se vain on mahdollista, jee!

Syksyn kunniaksi päätettiin järkätä teille arvonta: yksi teistä voittaa 50€ edestä shoppailurahaa Vamokselle! Osallistut lahjakortin arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen mitkä seuraavista kengistä on suosikkisi ja jos löytyy perusteluja, niin vielä parempi. Nää on siis mun omat suosikit, joten voitte myös pohtia mitkä näistä kengistä mahtaakaan löytyä multa… Tässä tulee vaihtoehdot, jotka valkkasin Vamoksen valikoimasta:  

Kommentoi kommenttiboksiin lempikenkäparisi ja muistathan käyttää toimivaa sähköpostiosoitetta kommentoidessa, jotta tavoitan voittajan arvonnan päätyttyä. Osallistumisaikaa on 20.10. klo 23:59 asti. LYCKA TILL! xx

Ja hei, jos ette malta odottaa voittajan julkaisemista, niin saatte Vamoksella kaikista normaalihintaisista kengistä -20% lokakuun loppuun saakka,  kun vain mainitsette että luitte alennuksesta mun blogista :-* Ja hei, kantsii seuraa Vamosta Facebookissa, sieltä spottaa tarjoukset ja uutuudet. 


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Vamoksella on kyllä niin ihania kenkiä. Tarvinnee hyödyntää tuo antamasi koodi kun aleen en ”ehtinyt”. Ja näistä kyllä voiton vie nro 5.

 2. Kaikki on ihanina, mutta jos noista valitsen niin 2. Niin yksinkertainen ja pelkistetty malli, jotka voi pukea lähes asun kuin asun kanssa eli todella käytännölliset.

 3. No numero viisi! Ihana konjakin väri, kaunis siro kenkä, iso korko, hauska solki vetoketjun päällä, täydellinen <3

 4. Ääh noi kaikki on niiiin kauniita! Kävin just Vamoksella vähä hiplailemassa ihanaa valikoimaa <3 mutta näistä 1 & 5 on parhaat, jaetusti! =)

 5. ööh, tykkään kaikista??!?! ykkösten ja kakkosten kaltaisia oon kyllä tosiaan itellenikin havitellut, en vaan kehtaa mennä enää vamosille ihailemaan ja hipelöimään niitä hehhe.. :–D

 6. Tällä hetkellä numero 4 näyttää kaikkein kivoimmalta! Oon koittanu ettiä kivoja, mustia, pitempivartisia saappaita ja toi kenkäpari näyttäs kyl aika passelilta :)

 7. Kengät nro 4! Ihanat kultaiset yksityiskohdat! Mustakulta toimii aina :)

 8. Voi ei! Tähän skabaan on pakko osallistua :D Mun suokkarikengät on valkoset kolmoset tai sitten nelossaappaat! Apua, en osaa päättää… Mut sanotaan nyt vaikka villisti noi kolmoset juurikin valkoisina :D

 9. Kolmoset on näistä mun lempparit! Oon katellu juurikin tällaisia kenkiä ja liian pitkään, talveksi iha täydelliet. Juurikin valkoset ja vaaleanruskeat houkuttaa eniten, luultavasti kuitenki valitsisin ruskeat, niillä ois varmaan enemmän käyttökertoja! :—)

 10. Ei hitsit, ”timberlandien” kohalla aattelin että juku, nää ne mun lempparit on mutta enpäs tiennykkään että kaks viimeistä paria ovat ihan yhtä mieleen – apua! Ehkä pitää ajatella järkevästi ja sanoa että 4 saappaat ovat mun lempparit. En omista yhtiäkään saappaita ja vieköön kuinka nätit nuo ovat! Ei noin nättejä kenkiä yksinkertaisesti vain voisi jättää pölyttymään nurkkiin.

 11. Kengät nro 5 saavat ääneni, koska voisin ottaa ne vaikka heti jalkaani! :)

 12. Kivoja kaikki, lemppareimmat ehkä nro.2:) ton tyyppisiä oon harkinnut ostavani, joko korolla tai ilman.

 13. Kakkosey on lempparit! Kauniit peruskengät jotka menee arjessa ja skarpaa asua kuin asua :) semmonen kenkämalli mikä on jatkuvassa käytössä.
  [email protected]

 14. Yhyyy ei oo verkkokauppaa? :( No, tulispahan syy lähtee Tampereelle! <3 Haluan äänestää kaikkia!! Okei, mut kolmosta, nelosta ja vitosta ainaki. En osaa pääättää, onko pakko? Neloset ehkä tarttisin just nyt.

  [email protected]

 15. Numero 4. kengät on aivan ihanat!!! Trendikkäät, kivoja yksityiskohtia, etenkin tuo takavetoketju. Näyttäis olevan pohkeesta säädettävät, mikä aina plussaa istuvuuden kannalta :)

 16. Mun lempparit on ehdottomasti nro. 4. Sopivan korkuinen varsi ja tyylikäs ilme, vieläpä matala pohjaisissa kengissä.Pitkä vetoketju takana on näyttävä ja soljet söpöjä. Kerrassaan valloittavat.

 17. Mun lempparit on nro.4 mustat saappaat missä on kultaset yksityiskohdat mitkä sopis mun kultasiin koruihin ja kelloon. Haluun ne☺

 18. Kolmoskengät on ehdottomat suosikit, sillä tuollaiset rennot ja ronskimmat kengät olisi kiva omistaa kaikkien nahkanilkkureiden rinnalle!

 19. Ehdottomasti numero kolmoset mun lempparit, loput on niin siroja, ettei sopisi mulle! Vaikka ovatkin upeita kenkiä!

 20. Nro 2 <3 Olen etsinyt tuon tyylisiä mustia nilkkureita vaikka kuinka kauan, mutta edes Oulun kokoisesta kaupungista ei moisia ole löytynyt koossa 35. Harmillista, että Vamoksella ei ole verkkokauppaa, sillä täältä löytyisi heti yksi innokas uusi asiakas.

 21. instagram-stalkkerina epäilisin että sulla on kolmoset! mun lempparit on ehkä noi ykköset, siistit mutta kuitenki päheet ja näyttää just siltä että käy kaiken kanssa ja varttakin löytyy lumikeleille.

 22. Kaikki näyttää kyllä upeilta, mutta parhaiksi valitsen kolmosparin :)

 23. Oi, nuo ykköset on niin somat, koska niistä tulee mielen Pikku Myy! Pikku Myyhän nyt vaan on huikee tyyppi, pieni ja pippurinen.

 24. Kengät nro 5 ovat lempparini! Kivan väriset ja naiselliset kengät.

 25. Nyt on kyllä oikeesti vaikee valinta, koska kolmoset ois erittäin käytännölliset suomen säässä, nelosen tyyppisiä kenkiä en ole ikinä omistanut ja noi varmasti sopis todella moneen asuun ja ykköset ois ehkä itselläni käytännöllisimmät! Kallistun ehkäpä noihin ykkösiin kuitenkin, koska tän hetkiset maiharit ei ole enää niin priima kunnossa, mutta ne tuntuu sopivan ihan minkä tahansa vaatteiden kanssa. Ja noi ois vähän sirommat!

 26. Viimeiset eli 5 on ehdottomasti noista upeimmat kengät, vaikka kaikki hienoja ovatkin! Nuo ottaisin mieluusti myös itselleni.. :)

 27. Nro. 2! Ihanat! Minulla on olemattomat pohkeet, joten olen aikalailla luovuttanut sopivien saappaiden löytymisen suhteen ja vähänkään korkeammat korot on tällä hetkellä pannassa rikkinäisen nilkan vuoksi. Siistit citykengät on siis hankintalistalla, mustana nimenomaan. :)

 28. Kengät nro. 2 on suosikkini, sillä oon yrittänyt löytää juurikin tuollaisia kenkiä jo hetken aikaa! :)

 29. Lempipopot ovat kyllä nuo valkoiset/(hopeiset?) timberlandit nro 3! Käyttäisin kenkiä heti mustan hameen kanssa, tomii varmasti :)

 30. Noi mustat saappaat on just sellaiset mitä olen etsinyt itselleni. Sopisivat mun arkikengiksi todella hyvin.

 31. Hitsi, en osaa päättää!! Ekat on nimittäin ihan upeet, mutta mulla on jo vähän tuonlaiset ja kakkosentyyliset taas ois ostoslistalla :-D ja myös noi kolmoset on aika sympaattiset! No joo. valitsisin ehkä sit kuitenkin loppujen lopuks noi kakkoset!

 32. 3 tai 4. Vaikea valinta… päädyin kuitenkin nro 4:seen. Käytännölliset ja söpöt.

 33. Noi ekat on NIIIN hienot. Eilen just kokeilin ja ihailin niitä. Niin nätit ja sirot ja maailman parhaimmat jalkaan!

 34. Kakkoset!! Multa löytyy vähän ton tyyliset kirpparilöydöt, mut ne ei oo kuitenkaan noin sirot ja vaatii villasukan (niin ja on mulla ratsastuskengätkin jotka on kyllä ihan saman näköset :D). Taidan olla aika mieltyny tohon malliin, toimii housujen tai helman kanssa ja näyttää siistiltä ja asialliselta jos niin on tarve!

  (ihanat on kyllä ykköskengätkin *_*)

 35. Kolmas kenkäpari on mun lemppari. Mietin niiden ja ensimmäisten välillä, mutta joku tossa kolmannen parin rouheudessa miellyttää. :)

 36. Suosikkini on noi ekat popot, periaatteessa ihan perus, mutta toi nauhotus ja korot tekee niihin mukavaa särmää. Sopii niin farkkujen kuin mekkojen/hameitten kans.

 37. Kakkoset on mun lempparit. Olis tarve just tollasille matalille ja siisteille basic-kengille :)

 38. Voi eikä! Jokaisen parin kohdalla koin suuria rakkaudentunteita mutta voih, numero 3 vei sydämen kyllä täydellisesti. Miksi? Ne vaan toimii. Ei pitkiä varsia tai korkeita korkoja, vaan kätevän mutta silti äärettömän tyylikkään näköiset. Noi on myös vähän sellaiset ei voi mennä vikaan-tapaukset: sopii varmasti moneen tilanteeseen! Tiivistettynä: rennon tyylikkäät. :–)

 39. Kengät numero 2 miellyttävät eniten! Kauniit, klassiset, sopivat mun tyyliin.. :-)

 40. Kauhean vaikea valinta ykkösten ja kakkosten väliltä, mutta kai minä nuo nauhattomat tahtoisin, jos voisin saada. Kaikki muut talvikengät, kun on nauhallisia nilkkureita mulla ja nuo tokat näyttää just sopivin varmaan hyvin hameidenkin kanssa.

 41. ykköset on ehdottomasti mun suosikit! on jo pidemmän aikaa ollut hakusessa nilkoista tarpeeksi kapeat kengät, joissa olisi juurikin ton pituinen varsi ja ei liikaa korkoa (ei kiitos enempää pituutta) :-) muutenkin ihanan yksinkertaiset, mutta silti kauniit kengät! ja musta on aina musta ;-)

 42. huippuihanat nuo kakkoset! varmaan pakko mennä heti huomenna kattoon…

 43. Mun suosikit on ihan ehdottomasti noi ensimmäiset! Oon ihan rakastunut tollasiin nauhanilkkureihin. :)

 44. Ykköset on mun lempparit. Ostoslistalla on ollut niin pitkään jo mustat maiharit, etten voi ymmärtää, miksen ole jo niitä ostanut.

 45. onpa kauniit nuo kakkoset (2) !!
  tarvisin jotkut kauniit sievät nilkkurit juhlakäyttöön, kun aina ei jaksa kantaa vaihtokenkiä mukana :- ) nuo voisi olla aikas ihanat sellaiseen oih.
  täytyykin käydä katsomassa noita hihii

 46. Noista on kyllä’ vaikea valita suosikkia, kun noi kaikki kengät on niin kivoja! Mutta pakko sanoa numero 4, koska noi kultaset yksityiskohdat on niin upeet! :)

 47. Oih, nuo numero kakkoset ovat juuri sellaiset mitä olen pohtinut jo vuoden ostavani mutten ole raaskinut!

 48. 3 on ehdottomat suosikit, sillä timberlandit ovat olleet ostoslistallani jo pitkään, mutta nuo valkoiset ovat niin paljon ihanammat!! :)

 49. Super vaikee valinta! voiton vie kyllä noi nahkasaappaat eli numero 4! Hyvänä kakkosena tulee kyllä kenkäpari 3 :)

 50. Ehdottomasti numero kolmoset valkoisina! Olen jo pidemmän aikaa himoinnut kyseisiä yksilöitä :))

 51. 3. ja vielä kerran 3.! Ihan sairaaaaan hienot. Harmittaa, etten ole koskaan vielä päässyt käymään Vamoksella, sillä olen useimmiten kaupungissa liikkeellä rattaiden kanssa ja näin ollen käynti kyseiseen liikkeeseen on vähän hankalaa. Mää en kestä noi kolmoset on hienot ja kuinka vaikee olis päättää kummat ottaa?

 52. Noi numero kolmoset on superihanat! Mulla on samantyyliset kengät, mutta noissa on erityisen kivaa tuo istuva varsi ja korko. Jos mietin, mitkä itse valitsisin tällä hetkellä, niin varmaankin nuo neloset. En omista saapastyylisiä kenkiä ollenkaan ja ratsastusvibat miellyttää. Talvella on aina ongelmana se, ettei ole siroja matalia kenkiä kevyiden yläosien pariksi, koska itse ainakin fiilaan eniten maihareita, bikereita yms. yms. bootsiprätkägirlhommia.

  Täällä odotetaan muuten kovasti kämppä-/sisustuspostauksia!!!

 53. ihanatihanatihanat nuo ykköskengät! asenteen ja skarpin yhdistelmä toimii ja viehättää meikää aina kovin ja suuresti :-)

 54. Oon aina ollut enemmän saapas- kuin nilkkuri-ihminen, joten neljäntenä oleva pari miellyttää mun silmää eniten. Jotenkin syksyyn kuuluu saappaat, jotka voi sitten yhdistää niin hameiden ja paksujen neuleiden kanssa. Mutta pitää tosiaan piipahtaa Vamoksessa vilkuilemassa syysbootseja.

 55. Kaikki nuo kengät ovat ihania, mutta mielestäni voiton vievät kengät nro 4. Pohkeeseen saakka yltävät saappaat sopivat sekä housujen että hameiden kanssa mainiosti. Noissa kengissä on mielestäni juuri sopivasti korkoa, sillä en osaa kunnolla kävellä koroilla, eivätkä lättäpohjakengätkään houkuttele selkäni vuoksi. Ja tuo vetoketjujen hieman erikoisempi paikka on myös mielenkiintoinen yksityiskohta kengissä! :)

 56. Kengät numerolla kaksi saavat multa pisteet! Ajattomat ja siistit peruskengät :)

 57. Oi, tällä hetkellä iskee noi tokat kengät! Jotenkin klassiset. Multa puuttuu tuollaiset matalat nilkkurimalliset kengät tällä hetkellä kokonaan.

 58. Oijoijoi miten nätit noi kakkospopot! Olis niin ihanat sekä hameen että housujen kamuna :) Mutta pakko kyllä myöntää että rakastuin just noihin kuvan pilkkusukkiksiin, vitsit kun tarkenis vielä käyttää noin ohuita!

 59. Mä ihastuin 4. saappaisiin. Käytännöllisen näköiset, mutta silti kivoja yksityiskohtia, kuten vetoketju takana. Luulen, että näitä voisi käyttää vaikka joka päivä! :)

 60. No noi kolmoset! Ärsyttää vieläkin kun heitin yläasteella mun tollaset pois ku ne oli muka nii läääääst! :(

 61. Moikka! Verkkokauppaa meillä tosiaan ei ole, mutta ota meihin yhteyttä facebookissa yksityisellä viestillä. Siellä voimme sopia lähetyksestä, jos haluat tilata jotain :-) Mutta olet myös erittäin tervetullut vierailemaan liikkeessämme :-)

  /Vamos

 62. Hei! Tuolla vastasin aiempaankin viestiin, että verkkokauppaa meillä ei ole, mutta kenkien lähetys onnistuu siitä huolimatta :-) Jos joku kenkä kiinnostaa, kannattaa laittaa facebookissa meille yksityistä viestiä niin voimme sopia lähetyksestä paremmin.
  Mukavaa syksyä!

  /Vamos

 63. Nro 1. Ihanan simppeli ja siro malli! Näitä voisi käyttää lähes minkä tahansa asun kanssa.

 64. Suosikkini on nuo saappaat (nro 4), ihanat nuo vetuketjut tuolla takana!

 65. Noi kakkoset ois ihan ykkössuosikit, itellä on samantapaiset kyllä jo kaapissa. Mutta niistä on tullu mun suosikeimmat kengät ja odotinkin kesällä vaan, että tulis syksy ja sais laittaa taas jalkaan! Toinen tuleva suosikkini olis noi kolmosen timberlandit beigenä mmmm!!!

 66. Kakkoset! Oih ja voih, tuollaisia olen halunnut niin pitkään mutta tuntuu että missään ei ole tarpeeksi kapeaa lestiä ja tukevaa vartta.. Ei se kuitenkaan taida estää kuolaamasta :D

 67. Kaikki on kyllä ihania, varsinkin kolmet ekat! Mutta kyllä noi 2. viehättää eniten :) Oikein kivan ja käytännöllisen näköiset.

 68. Voi miten ihania kenkiä! Mutta numero 2 on kyllä ehdoton lemppari, ihan älyttömän siistit!

 69. Kengät numerolla 4. ovat upeat! Kävisivät täydellisesti farkkujen ja hameiden kanssa. Ne ovat sopivat pitkät ihanilla yksityiskohdilla. <3 Saappaat olisivat myös käytännölliset, koska ne ovat ilman korkoa. Toivon voittavani jotta jalkani eivät palelisi enää! :) Kiitos vielä kauniista blogista.

 70. Kolmoset jotenkin sykähdytti ensinäkemältä, jotenkin ihanan elegantit kengät vaikka onkin aika kolhot. Kuitenkin ostaisin näistä viidestä parin numero 2. Lempparit, koska monikäyttöset ja kivannäköset, ei tylsä ulkonäkö vaikka ovatkin mustat.

 71. Numero 4 eli noi mustat saappaat on just sellaset mitä tarvisin mun kaappiin, mulla on vähän samantyyliset harmaana, mutta noi mustat ois just eikä melkein. Vaikka teini-ikä on jäänyt taakse jo (liian) monta vuotta sitten, mulla on edelleen paha tapa tallustella läpi lätäköiden ja hankien consseissa, eli noi ehkä pelastais mun varpaat hehe :))

 72. Nro 4! Kivat yksityiskohdat ja malli on hyvännäköinen. Saappaille olisi käyttöä,kun sellaisia en tällä hetkellä omista johtuen kapeista pohkeista ja isoista jalkapöydistä, joiden kanssa sopivien saappaiden löytäminen on erittäin hankalaa. Jospa Vamoksella tärppäis? :)

 73. Kengät numero 4 olisi aivan täydelliset tulevalle talvelle, ihanat kultayksityiskohdat!! :)

 74. Aah, noi 5. kengät on juuri sellaiset, mitä oon etsinyt nyt tänä syksynä!! Kiitos siis vinkistä. Toivottavasti shoppailuraha nasahtaa kohdille ja jos ei, niin taitaa joka tapauksessa kilahtaa kassan kautta kotiin!

 75. Numero 5 on suosikkini johon lopulta päädyin. Kivan väriset kauniit kengät, joissa on vielä ihanat yksityiskohdat. :)

 76. WAAAAAHHH… <3__<3 kakkoset on ihan ehdottomat lempparit. Mulla on samanlaiset korollisina, mutta läskipohjakenkien jälkeen niillä on niin tuskallista tepastella.

 77. voi että! tollaset 2 – kengät on ollu ostoslistalla jo pitkään, rahaa oottelemassa!
  ne on vaan niin hienot.

 78. Numero kakkoset on söpöt :) Parin vuoden mustat maiharit talvella / tennarit kesällä -kauden jälkeen kaipaan jotain klassisempaa, siispä nämä nilkkurit on valintani!

 79. Vitoset on kivoimmat! Tykkään siitä, ettei varsi oo ”löysä”. Ps. Oot jotenki tosi sulonen.

 80. hmmm ehkäpä 2, 3 tai 4! Kaikki on kyllä tosi nättejä :)) jos on pakko valita niin ehkä kivoimmat on kuitenkin 2, koska ne ovat kohtalaisen neutraalit ja sopivat joka asuun, mutta ovat silti tosi söpöt <3

 81. Kaikki näytti kivoilta, etenkin 1 ja 2, mutta ehdoton suosikki on numero 5! Ihana väri ja muotoilu, sekä korko :) 152-senttinen varteni kaipaa usein kaverikseen korkoja, ja mulla ois just korolliset, laadukkaan nahkanilkkurit hakusessa! Yhdet kivat korolliset kyllä omistan, mutta niillä ei ihan koko iltaa jaksa… :)

 82. 2 ehdottomasti! Hitsit, noi on just semmoset mitä oon jo pitkään etsinyt…! :)

 83. Kulutin kahdet mun Pikku Myy -maiharit puhki viime syksynä ja olen sivusilmällä etsinyt niille seuraajia mutta en ole löytänyt. Kaipaan sitä tunnetta kun saa kopsutella kaupungilla menemään kauniissa siroissa mustissa maihareissa ja ensimmäisen kuvan kengät sopisivat tehtävään täydellisesti. Eli numero yksi.

 84. Kengät numero 4 on upeat! Tuollaiset matalat saappaat puuttuvat mun eteisestä.

 85. Numero 5! Ah niin ihanat, täydelline väri. Myös sopiva kontrasti koron ja itse kengän välillä :) simppeleitä yksityiskohtia unohtamatta. Noi on kuin tehty hivelemään mun esteettistä silmää – ja toivottavasti myös jalkoja ;P

 86. No nro 4 tottakai mulle!
  Rennot ja tyylikkäät!

  Myös ykköset hienot mutta ne jää kakkoseks.. Veikkaan että sinulta ne löytyy jalasta ;)

 87. Mulle kelpais noista kyllä kaikki, mutta tähän hätään ottaisin nelosen saappaat, koska en omista yksiäkään saappaita (?!) :D etsinnässä kyllä on, ja taidan tietää mihin kauppaan eksyn seuraavaks niitä metsästään…… kiitti!!

 88. Kenkäparia 5. on kyllä nätein, mutta kenkiä nro 4. niin tarvisin kylmien ilmojen tullen (ja. Katoavan tasapainon ja pallomahan vuoksi) ;)

 89. Hmm..varmaan 3. ja väriltään toi kellertävänruskee, jotenki niin söpöt ja varmasti käytännölliset!ü

 90. Numero3. Valkoisena! Superihanat ja menee myös miehen vaatekapissa ilman sen ihmeellisempiä kikkailuja. Noi on melkein pakko saada <3

 91. Kolmoset! Just tollasia kenkiä mun kaappi kaipais jotka ois cityoloissa tyyöikkään rouheat ja samalla mätsäis myös niihin duunipäiviin jolloin juostaan metsässä ja pihanurmella (terveisin päiväkodin täti)

 92. Ehdottomasti nro 1! Nuo näyttäisi niin hyvältä farkkujen kanssa ja ovat tarpeeksi tyylikkäät jokapaikan-kengät.

 93. Oih kolmoset on aikas täydelliset, traktoripohjat on just sitä mitä tarvii Suomen talvessa… :-D

 94. Kyllä tulee ihan ala-aste meiningit mieleen nuisto nro 1:stä, kun äiti osti kunnolliset kengät ja itse pidin niitä rumina. MUTTA, nyt kyllä iskee ja kovaa, tahtoisin juuri tuollaiset! <3

 95. Tosi vaikea valita, kakkoset ja neloset on molemmat ihania! Mutta 4. eli saappaat vie kuitenkin voiton, juuri tuollaiset kengät ottaisin mielelläni itselle paikkaamaan saappaiden puutetta. Ja veikkaan, että ainakin ykköset löytyy sulta. :)

 96. 1 ja 3 kolahti kovaa. Vaikea valita kummat olis paremmat, kun molemmat on niin kivat. 1 kengät menis moneen eri tilaisuuteen ja 3 olisivat taas tosi käytännölliset.

 97. Pitkän pohdinnan jälkeen valitsen lemppareiksi ykköset! Ne näyttää rennoilta, mutta samalla myös tyylikkäiltä.

 98. Ehdottomasti nro 4: ihanat saappaat! Juuri tuollaisia olen etsinyt, varmasti muakvat jalassa kun ei ole liikaa korkoa, mutta kuitenkin naiselliset!

 99. Ottaisin ykköset.

  Ei voi mitään, koitin pitää mielen avoinna, mutta ei ne muut sanoneet enää mitään :). Plus hajosi joku aika sitten melko samankaltaisista lempparikengistä vetoketjut…

 100. Numero 4! Aivan täydelliset, rakastan noita kultaisia yksityiskohtia ja kengät näyttävät muutenkin olevan jykevää tekoa. : )

 101. Ihana Vamos! : Vitoset on musta ihanimmat! Niitä oonkin käynyt jo liikkeessä aiemmin ihailemassa!

 102. Kengät nro 4. on ihanat! Viime aikoina juuri tuollaiset saappaat kivoilla yksityiskohdilla on miellyttäneet silmääni :)

 103. 3! Juuri eilen mietin tuolla metsässä poluilla samoillessa, että jotkut tukevammat syykengät olisivat peruslenkkareita paremmat. Noi toki ovat sellaiset, joita voisi myös ihmisten ilmoilla käyttää mielellään.

 104. 2, 4 ja 5 kaikki tosi kivan näköisiä! Ehkä kuitenkin nro5:set olisi eniten mieleen :)

 105. Ensin meinasin sanoa, että kakkoset on suosikit kun sellaisia olen jonkin aikaa vähän salaa haaveillut itselleni, mutta VOI JÖSSES kun nuo neloskengät pamahti näkökenttään! Ihan mahtavan näköiset saappaat! Just oikeen mittainen varsi (en tykkää yhtään liian pitkistä – varsinkaan ylipolven menevistä) ja vielä pyöreä kärki!! <3 Tuo ihana pitkä vetoketjukin takana mikä on niin hieno yksityiskohta noissa, ja mikä parasta antaa pientä helpotusta kenkien jalkaan laittamiseen. 8)Nyt melkein tuntuu siltä kun nuo näki, että olisi kuollut ja päässyt kenkätaivaaseen.
  En tiennyt miulla olevan tarve tuollaisille kengille, mutta niin vain se hirveä hinku noille löytyi!
  Taisin just rakastua kenkiin <3

 106. Ehdottomasti noi nro 3 valkoset kengät <33 Vaikka mulla onkin samanlaiset kengät jo ruskeana niin noi valkosetkin ois ihana saada ;)

 107. Mielettömän tyylikkäitä ja ajattoman kauniita kenkäpareja kaikki, mutta omaa silmääni eniten miellyttivät nuo ensimmäiset sekä viimeiset!

 108. Numero 4, saappaat on jo pari talvea puuttunut kenkäkaapista, koska sopivia ei vain tunnu löytyvän.

 109. Ekakskin ihan superia et kerrot kaikkia Tamperejuttuja, koska oon just muuttanut ja oon ihan pihalla täällä hehe… Mutta niin numero 1 on mun lemppari, oon yrittäny metsästää ton tyylisiä jo jonkin aikaa ja nyt viimeviikolla Puolassa eteen tuli täydelliset mustat nilkkurit kultaisilla yksityiskohdilla ja kokoa ei sitten tietenkään löytynyt. Olen katkera mutta meen ehkä hoitamaan sitä sovittamalla tuommoisia yksilöitä!

 110. Ihan ehdottomasti 5 on kauneimmat – itselle tuo värin on monesti sopivin, ja mallikin on tosi kiva :-) Sulle veikkaan ekan tai tokan kuvan kenkiä!

 111. tykkään kaikista noista kengistä, mutta työkengiksi olisi oivalliset nuo viimeiset, eli numero viisi on suosikkini :) Kerrankin jonkun muun väriset kengät kuin mustat.

 112. ai vitsit noi vitoset olis kyllä täydellinen jatke mun lyhkäsiin koipiin! <3

 113. Sun blogiasi on aina niin kiva lukea, koska kirjoitat niin positiivisesti ja jalat maassa kaiken hurmaavan keskellä :) Suosikkia noista kengistä oli vaikea valita, tykkäsin vaihtoehdoista 1, 2 ja 4. Syksyllä on kiva pukea kengät, jotka suojaavat vähintään nilkkoja ja sopivat monien asujen kanssa, joten siksi ehkä 2 olisi paras!

 114. Vaikka kolmoset olis varmasti supermukavat, niin pakko sanoa nyt, että numero 1! Kovin nätit ja sirot, varmasti olis monipuolinen kenkäpari :)

 115. Moikka! Verkkokauppaa meillä tosiaan ei ole, mutta ota meihin yhteyttä facebookissa yksityisellä viestillä. Siellä voimme sopia lähetyksestä, jos haluat tilata jotain :-) Mutta olet myös erittäin tervetullut vierailemaan liikkeessämme :-)
  /Vamos

 116. Kauniita kaikki, mutta lemppareiksi nousi ykköset! Ehkä siks että kaipailisin maiharityyppisiä kenkiä loppusyksyksi omaankin kaappiin :)

 117. super kivoja kaikki! itseltäni löytyykin jo paljon samankaltaisia kenkiä, mutta tollaiset nelosen kaltaiset saappaat puuttuvat. ne ovat lempparini näistä :–)

 118. Ah! Oon ettiny koko syksyn täydellisiä nilkkureita ja noi kakkoset taitaa olla sellaset :)

 119. Mun suosikit on nro. 3 ! Samalla käytännölliset ja tyylikkäät . Noilla saattais talvella pysyä pystyssäkin ;)

 120. Kolmoset! Paksut pohjat pitää varpaat lämpösenä talvella, ja uskon että noi pystyis yhdistämään myös hameeseen <3__<3

 121. Kakkospopot on parhaat! Simppelit, naiselliset, helppo laittaa jalkaan!

 122. Oi vitsit, vaikea! Voisin ottaa kaikki :D
  No mut eniten lemppari noista on 4, kerta yks vaan pitää valita! Saappaat on hakusessa talvea varten ja nuo kyllä miellyttää silmää todella paljon. Noista vaihtoehdoista kun miettii niin noille saappaille mulla olis eniten käyttöä :)

 123. Oijoi, Vamos on kyllä niin suloinen putiikki että tuitui vaan! ♡♡ Harmi ettei löydy verkkokauppaa, sillä muuten nro kakkoset olisi niin matkalla minun kotiini :’-( Toivottavasti arpaonni kuitenkin suosisi! :-*

 124. Ihania kaikki! Kolmoset valkoisina sopisi tämän hetkiseen tyyliin täydellisesti!

 125. Ääh miten ihania kenkiä! Vaikea valinta. Ykköset on nyöreineen ihan täydelliset. Mutta kallistun kuitenkin kakkosiin, koska olisivat niin monikäyttöiset just hameidenkin kanssa. Vitsit ku oliskin rahaa sijoittaa uusiin syyskenkiin.

 126. Nro. 5 nousi suosikiksi. Ehkä. Kaikki kyllä kelpuuttaisin! Oon maiharityttö, mutta sirot ja korkeat kengät menis niin juhlissa kuin upeina kops-kops-lisäpituuden tuojana 150 cm tapille arjessakin. Ja konjakinväri nahassa on aivan niin syksyn väri kuin voi olla!

 127. neloset on siisteimmäääääät ! huomasin että tässä saa kodatakki :- D

 128. Numero 2, ihanat ja sopivat aina kaikkiin menoihin mekon ja housejen kera.

 129. Kengät nro 4 ovat aivan upeat! Kauniit, tyylikkäät ja niissä on sitä jotain <3

 130. Ehdottomasti valkoiset maiharit , eli nro 3. Sopivat minkä kanssa vaan. Ajattoman tyylikkäät .