Kuten lupasin, niin täältä tulis ohje jämäpunajuurille! Punajuuret on mun suurinta herkkua näin syksyisin. Yksi suosikeistani on lämmin punajuuri-tofusalaatti pestolla ja pähkinöillä, mutta myös tämä uusin kokeiluni oli valloittava:
valmiita punajuuria tämän reseptin mukaan (mulla n. puolet reseptin määrästä, kylmänä)
1 dl suomalaista kvinoaa (SunSpeltin)
vuohenjuustoa (mä käytin semmoista tosi pehmeää mitä saa ainakin Stockan juustotiskistä, semmoinen pyöreä pala)
lehtipersiljaa
babypinaattia
siemeniä
Keitä 2dl vettä kiehuvaksi, kippaa joukkoon huuhdeltu kvinoa ja anna hautua n. 15min kunnes kvinoa on valmista. Sekoita kvinoan sekaan punajuuret, lehtipersilja, babypinaatti ja murennettu vuohenjuusto. Ripottele päälle siemeniä ja nauti! Huh miten hyvin punajuuret mätsää oikeastaan minkä tahansa juuston kanssa. ♡_♡
Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa
Kommentit
Näyttää niiiin herkulliselta, nyt tuli kyllä nälkä… ;-P
no tää ois aika helppo ruoka jos vaan jaksaa venaa et punajuuret kypsyy! ;-*