musakorneri (ノ> ◇ <)ノ♪ // Jessie Ware

musiikki
6 kommenttia

Taidan olla jokseenkin myöhäisherännäinen kun Jessie Ware iskee vasta nyt. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan – hitsit tää on hyvä. Koko Tough Love -albumi on. Pitäis kuunnella Devotion-albumia myös, sieltä nousi heti ekana Wildest Moments, joka on varmaan ollut kovassa radiosoitossa kun se tuntuu niin tutulta? Vaikken juuri radiota kuuntele, oon varmasti kuullu tän biisin jossain vaatekaupassa tai jossain. Ah.

Jessie Ware – Tough Love

Jessie Ware – Wildest Moments

Jessie Ware – Champagne Kisses


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oho, aika yllättävää että heräät Jessie Wareen vasta nyt. Suosittelen ehdottomasti jos on mahdollisuus nähdä nainen livenä! Aivan loistava live-esiintyjä, etenkin pienessä tunnelmallisessa keikkapaikassa ja on niin mukana yleisön kanssa. Yllättävän hyvin toimi kuitenkin myös flowssa päälavalla! Eniveis aivan ihana nainen <3

  Ja en halua kommentoida tuohon koti postaukseen erikseen hehe nii tähän sit samaan! Ihanan näköistä ja jes kun tulee taas sisustusjuttuja. Varsinkin tuollaiset yksityiskohdat on super kivaa "luettavaa" :–) Tulee yksityiskohta kateus!!

  1. No hei älä muuta sano?! :-D Multa on mennyt koko tyyppi ihan ohi ja vaikka esim. Wildest Moments on tuttu niin tää ISKI oikeesti vasta nyt. Huh. Kylmät väreet!

   Ja joo, voin vaan kuvitella millanen upeus tää olis jossain intiimimmässä tilassa, ai että.

   Ja joooooooo! Hihii kiitos, ihana kuulla! :-) Noita tulee varmasti lisää kunhan saan täällä järkkäiltyä ja semmosta, ostoksia tulee tehtyä aika hitaasti, esim. ne kattolamput puuttuu yhä :D

 2. Devotion räjäytti pään pari vuotta sitten, myös Night Light ja Running on levyn parhaimmistoa, mutta ehkä jopa tykkään jo nyt tästä uudesta enemmän.

  1. Pistimpäs samantien soimaan noi lempparisi :-) Uus levy kyllä iskee joo ihan kokonaisuutena, huh!

  1. Hei tää on kyllä hyvä tääkin! Cyril Hahnilla on pari muutakin hyvää remixiä, pitääkin ettiä ne taas, kiitos!