Puurogate jatkuu

ruoka
6 kommenttia

No nyt on sitten maistettu puuroa suolalla. 

Huomasinko eron? Oliko se valtava? Mullistuiko maailmani (tai ainakin aamiaiseni) nyt ihan täysin? 

Hahaa, hyväähän se oli. Oikein keskityin maistelemaan; noniin, onkohan tämä nyt sitten suolan ansioita vai hetkonen, onko se tämä pähkinärouhe sittenkin? 

Käytän varmaan niin paljon täytteitä puuroni päällä, ettei suola tai suolattomuus paista läpi; pähkinät ja siemenet tekevät puuroannoksesta pikkuisen suolaisen kuitenkin ja hunaja ja mustikat tuovat makeutta ja raikkautta. Sanoisin siis, että ei mullistanut elämääni, mutta aion jatkaa kokeiluja. Onko pikku hyppysellinen tarpeeksi? Laitoin vain teelusikan kärjellisen, hyvin pienen ripauksen himalajan ruususuolaa. Mmh, testailu jatkukoon. 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Vastaa käyttäjälle ida365 Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. mä huomaan kyllä eron, vaikka en mä mitää hullua määrää suolaa laitakaan:D välillä jätän pois, jos laitan paljon lisukkeita ja varsinki makeita, mutta jos söisin puuron pelkällään, ni laittasin suolaa, koska puuro ilman suolaa on ihan eri makusta ku suolan kanssa t. puurolover

    ootko kokeillu soijamaitoa puuron sekaan ? mä hämmästyin miten superhyvää se on! ei siis keittämistä soijamaidossa, vaan liraus puuron päälle =D plus tietty muut lisukkeet, etenki banaani on mun yks lemppari

    pakko myös sanoo ku niin harvoin kommentoin, mutta sun blogi on huippu ja luen joka ikisen postauksen!<3

    1. Nojoo, ymmärrän että ero on varmasti huomattavampi jos ei käytä lisukkeita! Mä luulen että mulla lisukkeet peittää puuron makua sen verran ettei sillä oo väliä käytänkö suolaa vai en. Mun puuron päälle on aina kuulunut jotain ekstraa, hohoo.

      Oon kokeillu! Mä en oikein tykkää soijamaidosta, tai se makeuttamaton on mun makuun aika karseaa ja sit taas niissä makeutetuissa on sokeria ja lisäaineita… äh. Haluaisin kyllä lopettaa maidon käyttämisen puuron ja kahvin kanssa (ainoat, joihin käytän maitoa + leipominen joskus)

      Hahaa voi ihana maria, oot niin kultainen<3 :-* pusuja!!!! törmättäispä kesällä!

  2. Piti oikein mennä yytsimään vanhan postauksen kommentit tätä varten!

    Siis todellakin suolaa! Jotain hyvää suolaa ja noin puoli tai 3/4 teelusikallista. Se on välillä vähän tuuripeliä, sillä jos puurossa on liikaa suolaa niin sekin maistuu pahalta. (eli en usko että kukaan siihen suolaan jäisi koukkuun)
    Ilman suolaa mun mielestä puuro maistuu noh ei miltään. Ja pienellä hipulla suolaa se maistuu hyvältä ja tuo puuron oman maun esiin.

    Mä syön siis myös joka aamu puuroa. Ollut tapana jo muutaman vuoden eikä smoothien tai jogurttiaamupalat oo tuntunut yhtä hyvältä. Se aamupuuro on kuin lämmin syli joka syleilee sua kylmänä aamuna. Kesälläkin puuro maistuu.

    Syön mieluiten luomukauraa veteen tehtynä, tilkalla maitoa tai kasvismaitoa ja suolalla. Ei tarvitse välttämättä muuta, mutta tuoreet marjat on kesällä kiva lisä. Välillä laitan pakastemustikoita tai itsetehtyä chiahilloa joka on superiisi (muussaa tuoreita tai pakastemarjoja kuppiin ja lisää rkl chiaa niin siitä tulee ihana vähäsokerinen hillo)

    Huh, puurosta vois puhuu vaikka koko päivän.

    1. Hahaa, ihana! Hassua miten jostain jutuista vaan voi hölistä postauskaupalla; vaikka nyt puurosta. On hassua ettei kaikki syö sitä aamupalaksi, siitä tulee niin hyvä olo. Mullekin puuro maistuu myös kesällä. Viime kesänä testailin myös tuorepuuroja mutta kyllä keitetty sopii masulle paremmin ja täyttääkin enemmän.

      Mutta joo, luulen että mulle tuolla suolalla ei nii ollut väliä kun koristelen puuron niin monilla jutuilla. Jos söis pelkälteen maidon kanssa, niin sitten sillä varmaan olisikin merkitystä. Pähkinät on kiva lisä jos haluaa jaksaa aamupalalla lounaaseen asti ja mustikat tai muut marjat raikastaa ihanasti.

      Hei olipa chia-hillovinkki hyvä! Tätä aion testa, eikös chia kestä aika kauan jääkaapissa hyytelönä ilman että pilaantuu? Oi että.

      aAaah odotan jo huomista aamua että saa puuroa :—D

  3. Olen edelleen suolan kannalla! Mutta itse syön puuroni yleensä sellaisenaan, minkä vuoksi se ero suolan ja suolattomuuden välillä on iso! Ja riippuuhan se suolasta mikä on tarpeeksi. Puhdistamaton suola ei aina ole niin suolaista, joten sitä voi joutua laittamaan enemmän kuin – no – suolaisempaa suolaa :D Jos teen pienen yhden hengen annoksen, niin se teelusikan kärjellinen yleensä riittää, mutta jos tekee vaikka kahdelle kunnon aamupalan, niin sitten toki enemmän :)

    1. Noniin, uskon tämän! Mulla on niin paljon täytettä noissa puuroannoksissani ettei makuero suolalla tai ilman puske läpi; jos söisin puuroni sellaisenaan, huomaisin varmasti eron helpommin. Hahaa, en kestä miten hauska keskustelu tästä syntyi! :-D