Valkoinen keittiö ja värikkäät yksityiskohdat

sisustus
339 kommenttia

*yhteistyössä Moccamaster

Tervetuloa kurkkaamaan keittiööni, kamut!

Mun keittiö, kuten koko koti oikeastaan (kylppäriä lukuunottamatta), on rempattu aikalailla tasan vuosi sitten. Kaikki pinnat ovat siis uusia ja siistejä. Keittiö on raikkaan valkoinen ja olenkin huomaamattani sisustanut sitä kaikilla kirkkailla sävyillä. Puunvärinen parkettilattia ja pöytä tuovat vähän lämpöä ja kodikkuutta muuten kirkkaanvalkoiseen keittiöön. On muuten ihan parasta, että keittiöön mahtuu pieni ruokapöytä! Syön usein aamupalani tuossa, mutta jos kutsun vieraita luokseni, istumme usein olohuoneen puolella pidemmän ruokapöydän ääressä.

Supersöpö ruokapöytä on äidin vanha ja äiti taasen on ostanut tuon kaveriltaan. Käteviin pikkulaatikoihin olen säilönyt osan mausteista. Pinnatuolit olen ostanut alunperin Ylioppilasteatterin kirpparilta ja maalannut valkoiseksi. Yksinkertaisen, mutta nätin lampun löytäminen ei ollut helppoa, mutta onneksi Ikean uutuuksista löytyi miellyttävä kattolamppu.

Hahaa, keittiöni väripilkku, vaaleanpunainen Moccamaster! Mulla on myös vaaleanpunainen teevedenkeitin, joten mietin, olisiko kaksi vaaleanpunaista keittökonetta too much, mutta höpsis. Yleisilme on niin vaalea ja kirkas, ettei pari vaaleanpunaista juttua ole liikaa. En säilytä niitä vierekkäin, joten pieni sävyerokaan ei haittaa.

Kodinkoneiden väreillä on itseasiassa aika suuri merkitys keittiön värimaailman kannalta, sillä mulla ainakin kahvinkeitin ja vedenkeitin ovat aina esillä. Blenderin, sauvasekoittimen ja vatkaimen sen sijaan pakkaan piiloon keittiönlaatikohin kun en käytä niitä. Yleisilme on silloin rauhallisempi ja pöytätilaa enemmän, kun osa vempaimista on piilossa.

Kahvinkeitto-nurkkauksessa on myös mun vitamiinivarasto ja kaksi ihanaa leikkuulautaa: Emmi-Liian ja Minni Havaksen yhteistyössä syntynyt leikkuulauta sekä marmorinen leikkuulauta (saatu Indiskasta), joka toimittaa usein juusto- ja hedelmätarjottimen virkaa. Ylläolevilla hyllyillä säilytän keittokirjoja.

Tuo pitkä kaappi kahvinkeittonurkkauksen vieressä on siivouskomero. Ihanaa kun esim. imurille ja muille ei-niin-kauniille-mutta-tärkeille-tavaroille on oma paikkansa. Yhdessä kämpässä säilytin imuria vaatekaapissani säilytystilan puutteen vuoksi…

Mun keittiössä on ihanan isot vetolaatikot noiden työtasojen alla. Niihin mahtuu paljon tavaraa ja ne on helppo pitää siistinä ja järjestyksessä, ainakin kaappeihin verrattuna.

Mun muuten valkoisesta keittiöstäni löytyy Moccamasterin ja vedenkeittimen lisäksi mutamia muitakin kirkkaita yksityiskohtia; keittiöpyyhkeet saavat mun puolesta olla kirkkaat ja söpöimmät teepaketit on nekin pöydällä tuomassa väriä.

Jääkaapin ovessa on kuvia rakkaista tyypeistä ja kivoimmat postikortit.

Hay:n keittiöpyyhkeet ovat niin nättejä! Ostin omani Design Boulevardista, paketissa tuli kaksi pyyhettä, tämä oranssiin taittava ja alemman kuvan pinkimpi pyyhe.

Oma keittiöni on siis melko pirtsakka tapaus. Veikkaan, että jossain vaiheessa tekee mieli vaihtaa keittiöpyyhkeet vaaleampiin ja karsia jääkaapin ovesta rauhallisemman sävyinen. Nuo tupareistani asti koristeena roikkuneet paperipallot saatan myöskin heittää menemään ja siirtää ikkunalaudalle pari tuikkukippoa. Tämä on keittiöni kesäversio siis ihan selkeästi; onneksi pienillä muutoksilla saa ison eron aikaan yleisilmeessä. Tyypit, kuulisin mielelläni minkälaiset keittiöt teillä on, onko siellä jokin tietty sävymaailma? Entä millainen on unelmiesi keittiö?


♥ Moccamaster-kilpailu:

Entä minkä värisen Moccamasterin SINÄ haluaisit keittiöösi? Kurkkaa värivaihtoehdot TÄÄLTÄ, kommentoi suosikkisi kommenttiboksiin ja voit voittaa unelmiesi Moccamasterin! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 13.9. klo 23.59 asti. Muista jättää tietoihin toimiva sähköpostiosoite, sillä otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse! LYCKA TILL x

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Voi tuo vaaleanpunainen on kyllä niin söpö, että katselisin mielelläni omassa keittiössäkin !

 2. Ei miten ihana keittiö! Jotain tollaista haluaisin itsellenikin, ehkä sitten ensi kodissa – nyt tyydyttävä yksiön jokaiseen 22 neliöön. Mun minikeittiön tasoilla väriä tuo juurikin myös teepaketit sekä pinkki espressokannu :) Blenderi ja vedenkeitin ovat kromisia, sain ne lahjaksi, joten en voinut niihin vaikuttaa. Sais olla pinkkiä muuten hehe tästä syystä just toi vaaleanpunainen moccamaster olis mulle se oikea <3

 3. Ooh tuo vaaleanpunainen olisi todella söpö! Kahvinkeitin olisi kyllä todella ihana.. Olen nyt pitkään elänyt murukahvilla, joten Moccamaster pelastaisi aamut. :)

 4. onpa nätti ja siisti keittiö :-) säilytystila on kyllä tärkeä asia, meillä kun sitä ei juuri ole… keittokirjat, blenderi, mehulinko, yleiskeittiökone, mikro, teet yms on erillisessä avohyllyssä, josta mielelläni luopuisin :-( tulee rauhaton fiilis, varsinkin kaikista noista kapistuksista

  meidän keittiö on super pieni ja vanha keittokomeron ja avokeittiön välimuoto, joten se saa pysyä valkoisena ja kaikki kapistukset on tylsästi metallinväriä/valkoista. ei yhtään enempää huomiota sille asunnon nurkalle kiitos! silloin kun muutettiin tähän, sen seinät ja kaapit oli keltaset, nooouu :-D

 5. Vaaleanpunainen moccamasteri on pitkäaikainen haave! Tosin aika nam tuo turkoosikin :—)

 6. Hopeanvärinen Moccamaster sopisi väriltään hyvin yhteen muiden keittiökoneiden kanssa :)

 7. Ehdottomasti sininen! Lempiväri ei petä! Olisi mahtavaa jos ihka ensimmäinen oma kahvinkeitin olisi tuota väriä.

 8. Vaaleanpunainen ehdottomasti tulisi koristamaan muuten mustavalkoista keittiötämme! Löytyy kyseisen värinen keitin häälahjalistaltakin, niin sehän olisi mahdollista saada jo tästä♡

 9. Ehdottomasti vaaleanpunainen! Kyseinen väri piristää aina, niin sateella kuin auringonpaisteellakin!

 10. Siniseen talon keittiöön tietysti sininen mocciskin olis ihan söpö <3

 11. Sulla on kyllä mielettömän ihanan näköinen keittiö!
  Moccamasterilla on huikean hienoja värivaihtoehtoja, mut mun sydän taitaa kyllä sykkiä tuolle turkoosille versiolle. :)

 12. Oon niin tylsä, että valitsisin kuitenkin ton mattamustan vaikka noi värikkäät on kyllä aivan ihania, mutta mustaan ei kyllästy ja se sopii kaikkialle :D

 13. Mun keittiöstä löytyy jo väripilkkuna keltainen Sodastream, joten kahvinkeittimessä päätyisin ehkä ajattomaan valkoiseen :)

 14. oranssinpunainen olisi täydellinen piristys pimeneviin aamuihin:)

 15. Vitsi ku vaikee valinta! Mattamusta houkuttelis, toisaalta toi antrasiitin värinenki olis kiva, perus hopee harjattuna… omg en osaa päättää. Ehkä se mattamusta!

 16. Pinkki ois aivan täydellinen, kun kahvinkeittimet muuten osaa olla niin tylsiä! :-)

 17. Vaikea valinta matta mustan ja keltaisen välillä, mutta kyllä tuo keltainen olisi ihana väripilkku jo muutenkin musta/valkoisessa keittiössä! <3_<3

 18. Kova taisto mattamustan ja tuon ihanan vaaleanpunaisen välillä päättyy kuitenkin mattamustaan, väriallergisen keittiö on musta-valkoinen.

 19. Tykkäsin retrohenkisestä turkoosista MoccaMasterista, mutta koska keittiömme on jo muutenkin aika riemunkirjava, ottaisin käytännön syistä mattamustan keittimen. Plus olisihan se tyylikäs :)

 20. Voi kun voittaisin tuon turkoosin värisen keittimen itselleni!! ❤️ Erosin keväällä pienen lapseni isästä, ja lähes kaikki huonekalut ja kodinkoneet on pitänyt hankkia uuteen kotiimme. Kahvinkeitin vielä uupuu! :) Olen koettanut etsiä kivan näköistä, mutta sopivan hintaista keitintä (ja himoinnut juuri moccamasterin keitintä)..vielä ei ole löytynyt joten tämä olisi NIIIIN täydellistä!! Sormet ja varpaat ristissä toivon että onni osuisi meille tällä kertaa!
  Ihana blogi, olen jo seuraillut jonkin aikaa (myös instan puolella). Hauskaa syksyä! :)

 21. vaaleanpunainen keitin on paras, tietty.
  haaveilen jättisuuresta teräksisestä tiskialtaasta. koko pöytä saisi olla yhtä allasta ja teräksistä tasoa. sitä saisi rauhassa sotkea. äiti ei oikein ole lämmenny tälle idealle. omaan kotiin sitten =–D

 22. Ihana keittiö! Samaa linjaa noudatan, raikasta valkoista piristää pienin väriläiskin. Turkoosi masteri olis kyllä nappi mulle! :D

 23. Keltainen moccamasteri on mun lemppari! Voi että kun sopisi täydellisesti mini keittiööni jossa on samanväriset kaapinovet!

 24. Valkoinen. Edellinen on miehen vanha, ehkä jostain 90-luvulta ja ois aika kyllä päivittää :D

 25. kaikki haluaisin ;) ihanan pirteitä värejä , jos joku pitäisi valita, niin lime tai turkoosi , niistä sitten entten tentten <3

 26. Oi, Moccamaster! Siinä ikuisuushaave, johon ei kuitenkaan koskaan raaski laittaa rahaa. :-D Tuo vaaleanturkoosi sopisi keittiööni kuin nenä päähän samanväristen astioiden keskelle!

 27. Mulla on tämänhetkisessä opiskelijakämpässä puiset ja vaaleanpunaiset keittiönkaapit, mutta ottaisin silti vaaleanpunaisen keittimenkin! :D ei tässä enää kumminkaan kauan asu.

 28. keltainen moccamaster huokuu ihanaa retrohenkeä, se on kyllä mun ehdoton lemppari!

 29. Meille ehdottomasti valkoinen! On alkanut vaalea sisustus kiehtomaan ja kahvinkeitintäkään ei ole niin tämä kyllä toimisi loistavasti! <3

 30. Söpö keittiö! Mulla oli ennen sellaista vaaleansinistä valkoisen ja harmaan parina keittiössä, kunnes jouduin luopumaan ihanasta vaaleansinisestä jääkaapistani. Nykyinen keittiö on tylsän valko-ruskea, joten tuo turkoosi keitin olisi mieleeni ja toisi piristystä. Talousvaaka on ainoa värikäs esineemme keittiössä vaaleansinisenä, sävyn olisi kiva matchata tai muuten ehkä kaunis valkoinen sitten sopisikin paremmin. Miksi oi miksi kaikkien vempaimien täytyykin olla niin rumia? Tuokin on heti niin paljon kauniimpi värikkäänä!

 31. Ehdoton lemppari on klassinen metalliharmaa. Sopii meidän keittön ”marmori”tasoon ja muihin harmaisiin tai muuten aika huomaamattomiin ja luonnollisiin sävyihin. Pidän itse klassisissa tuotteissa perusväreistä.

 32. Vaaleanpunainen!! Ehdottomasti. Tykkään kans kun keittiö on muuten simppeli, mutta tuollaiset väripilkut piristää kummasti :-)

 33. Jännä, näistä kuvista mulle välittyi enemmänkin tosi pelkistetty ja selkeä keittiön ilme :) Ehkäpä sen tekee se, että tekstiileitä on aika vähän ilmettä pehmentämässä. Mutta sievä keittiö joka tapauksessa!

  Meidän keittiössä ikkunalaudatkin rönsyilevät tavaroita, yrttejä ja keittiötarpeita, mutta kyllä sinne silti sopisi yksi turkoosi mokkamasteri söpöilemään muuten melko vaaleaan värimaailmaan :D

 34. tuon ihanan ihanan ihanan vaaleanpunaisen! Poikaystävä on jyrännyt meillä pienkodinkonepäätöksissä, joten keittiö on täynnä metallia ja mustaa. Vaaleanpunainen piristäisi ihanasti yleistä ankeutta

  ps. söpö keittiö :))

 35. Ihana ja söpö keittiö! Haaveilen itsekin valkoisista kaapeista ja pinnoista, jotka toimis pohjana pienille väripilkuille fiiliksen mukaan. Joskus vielä!
  Kyllä se vaan täytyy sanoa että tuo vaaleanpunainen on IHANA ja miellyttää mun silmää kaikkein eniten, vaikka asuinkumppanilta tulisikin varmaan noottia ;)

 36. Kyllä se on klassinen kerman valkoinen. Sopii kaiken kanssa ja on niin lempeän värinen <3

 37. Söpö ja raikas keittiö sulla :-)

  Moccamasterini saisi olla mieluiten turkoosi, olisi upea uuteen kotiin!

 38. mun keittiö on aika vaaleasävyinen mikä vähän harmittaa, kämppis nimittäin halus värjätä keltasen seinän valkoseks, ite tykkäsin siitä mutta ei se ollu mikään maata kaatava asia mulle, joten kokonaan valkosilla seinillä nyt mennään. onneks tosiaan pienilläkin värikkäillä jutuilla voi piristää yleisilmettä, ja oonkin yrittäny kerätä pieniä väripilkkuja tuon keltasen seinän korvaajaks.

  mutta asiaan! oon haaveillu tuosta turkoosin värisestä keittimestä jo vuosia, joten toivotaan et onni suosis! :D

 39. Minunkin lempparini on ehdottomasti tuo vaaleanpunainen, voiko enää söpömpää (ja parampaa) kahvinkeitintä olla! :´—–)Olisi juuri täydellinen hymyntuoja keittiöön ja tekisi kahvihetkistä vielä ihanempia.

 40. Ottaisin omaan keittiöön ehdottomasti tuon vaaleanpunaisen keittimen! Niin söpö että ♥

 41. Ehdottomasti keltaisen, se sopisi meidän keittiöön niin hyvin!

 42. Ihana keittiö! :) Tuo kerman tai kiillotelun hopean värinen oli huippu!

 43. Turkoosi tai vaaleanpunainen, en pysty päättämään niiden väliltä!

 44. Kyllä se hopeinen on vaan niin ylellisen näköinen. Niinkuin moccamasteri onkin! Kahvinkeitin puuttuu taloudesta kokonaan vielä (mummun vanha kahvipannu käytössä…hehe). Tokana tulis se punainen. Koska retrot punaiset purkit on vaan niin namnam!

 45. Oi miten suloinen keittiö sinulla!

  Itse olen haaveillut turkoosista Moccamasterista jo ennen kuin sitä väriä edes julkaistiin, joten se olisi ehdottomasti minun valinta :)

 46. Aivan ihana väripilkku vaaleassa keittiössä! Jos minkä vaan saisin valita, ottaisin turkoosin. Niin söpö! Moccamaster keittää kyllä maailman parhaat kahvit, olen tutuilla ja kavereilla kahvitellessani todennut :)

 47. tuo retroa huutava oranssi ois kiva piriste muuten vaaleaan keittiööni!

 48. Ehdottomasti valkoinen meidän mustavalkoiseen keittiöön! Pitkään haaveiltu, mutta ei vaan jostain syystä olla hommattu.

 49. Meillä on juuri rempattu kämppä ja keittiö. Säästettiin vähän rahaa ja rempattiin keittiö vain osittain, eli lähinnä freesattiin. Aika mustavalkoista, muttei tyyliltään niin modernia kuitenkaan.. Ehkä jotakin modernin ja maalaisromanttisen välimaastossa, höystettynä mustalla ja rosterilla haha! Ja mielelläni osallistun kilpailuun, tuo turkoosi keitin olisi aivan upea! :)

 50. Hopea. Sopisi muiden kodinkoneiden kanssa sitten hyvin yhteen :)

 51. Ihastuttava keittiö! Mun pieneen keittonurkkaukseen valitsisin kaikkeen sopivan ja tyylikkään mattamustan keittimen.

 52. ihanan värinen kahvinkeitin sulla mutta itse haluaisin anthracite värisen :)

 53. Noi sun kuvat nähtyäni ehdottomasti vaaleanpunainen! Söpöin ikinä!

 54. onpa söpö keittiö :) valkoisesta moccamasterista olen haaveillut jo pitkään <3

 55. Rakastan omassa sisustuksessani murrettuja, syksyisiä sävyjä. Edellisessä kodissa maalasin koko eteisen oranssiksi, mutta nykyisessä kodissa avokki on kieltänyt minulta moisen hullun luovuuden toteuttamisen. :(((

  Olen jo pitkään kuolannut vaaleanpunaisen mocciksen perään, joten pliispliis suosi minua arpaonni!

 56. uulalaa, looking good! itseä erityisesti houkuttelisi tuo metallisen punainen kahvinkeitin! :-)

 57. Oman keittiöni väripilkuksi valitsisin turkoosin kaffekoneen :)

 58. Tuo sun vaaleanpunainen on niin cute! sellaisen haluaisin itsellenikin :)

 59. Valkoinen olis paras väri! Uusi, laadukas kahvinkeitin olisikin tarpeen :)

 60. Ihana keittiö sinulla!

  Kiillotettu hopea on moccamastereista suosikkini, toisi vaaleaan keittiööni rosoisuutta.

 61. pinkki! Pinkki on paras :), sitä ei voisi hymyilemättä katsella. Ehkä ei poikaystävän lemppari väri, mutta minusta niin iloinen ja söpö.

 62. Ehdottomasti turkoosi! Sitä löytyy jo muutenkin keittiöstä. :)

 63. Apua miten paljon kauniita ja söpöjä värejä tuolta löytyykään! Meidän keittiöön sopis kyllä vaan tuo musta, joten se olis mun valinta. :-D

 64. Ihana keittiö! Omassa keittiössä on tummanharmaat seinät, mustat tasot ja valkoiset kaapit. Sinne sopisi kyllä toi mattamusta :D

 65. Tuo turkoosi moccamaster ois ihana! En ole onnistunut vieläkään hankkimaan itselleni kahvinkeitintä, vaan keittelen kahvit aina vedenkeittimen ja pressopannun avulla. Hieman hankalaa tosin jos tulee kylään vieraita..

 66. Turkoosi koska se on vaan niin söpö :D Järki tosin sanoo että pitkällä tähtäimellä joku hillitympi väri olisi kannattavampi mutta mutta..

 67. Ihanaa nähdä taloasi enemmän! Keittiösi on todella söpö (:

  Vaaleanpunaista olen aina ihaillut ja se näyttää sun keittiössä niin ihanalta, mutta nykyään sydämeni sykkii tolle turkoosille! :D

 68. Ainoa oikea väri ja malli ; KBGC982 AO Red Metallic vaika pinkki olikin sit seuraavana

 69. Turkoosi moccamaster on i-h-a-n-a! Sopisi kuin nakutettu meidän mintunväirisiä yksityiskohtia sisältävään keittiöön. :–)

 70. Vaaleanpunaisen, ehdottomasti! Siitä olen haaveillut niin kauan kuin niitä olen nähnyt kaupassa. Ahh, ihana!

 71. Onpa ihanan pirtsakka keittiö! Itse olen melko tylsä ja sanon että tuo valkoinen on suosikki :)

 72. Mulla on oikeastaan tasan yksi kriteeri keittiölle: sen pitää olla iso! kunnolla työtilaa ja kunnolla tilaa pyöriä ympäriinsä niin olen tyytyväinen. kaappien ja kaiken muunkin väriä pystyy vaihtamaan kohtuu helposti, mutta pieni keittiö pysyy pienenä vaikka mitä tekisi. Onneksi uudessa kämpässä tämä kriteeri toteutuu oikein hyvin, mutta valkoinen moccis kyllä kruunaisi!

 73. Voi miten vaikea valinta! Mattamusta tai harjattu teräs olisivat klassisia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja, mutta tuo ihana turkoosi olisi myös kiva piristys keittiöön. En osaa millään valita näiden kolmen välillä! Jos arpaonni osuisi kohdalle, niin valinta tapahtuisi mutu-tuntumalla :)

 74. Matta musta sen olla pitää, niin kuin aamukahvinkin :D Moccamaster on ollut jo vuosia ostoslistalla, mutta pieni pressopannu on näin opiskelijabudjetilla elettäessä korvannut ”kunnon” keittiminen – vielä toistaiseksi…

 75. Mattamusta on mun ehdoton lemppari! Vaaleanpunainen ja turkoosikin on hurjan nättejä mutta mua pelottaa että kyllästyn niihin väreihin, ja voi toki olla ettei poikaystäväkään oikein lämpene noille mun ”kakkosvaihtoehdoille” :) Mattamusta it is!

 76. Tosi vaikee valinta, apua! Harjattu hopea olis varma valinta, mutta turkoosi houkuttais myös, koska kaikki muut kodinkoneet on hopeisia/teräksisiä. Taidan taipua tohon turkoosiin, vähän väriä elämään!:D

 77. Olisi mahtavaa saada itselle tuo vaaleanpunainen moccamaster :) Asun vielä vanhemmillani, mutta lähitulevaisuudessa kun muutan omaan kämppään niin olisikin hienoa jo omistaa kahvinkeitin !

 78. Aah miten silmä lepää tossa väriharmoniassa. Itsekin liputan värikkäiden yksityiskohtien puolesta ja siksi mun valinta ois toi herkullisen mojovanvioletti grape.

 79. Aivan ihana keittiö!! Tulin ehkä hieman kateelliseksi, kun oma on vielä muuton jäljiltä keskeneräinen ja levällään :-D Noista Moccamastereistä turkoosi on kyllä eniten mieleen ja sopisi kyllä hienosti uuteen keittiöön (tai ainakin sitten kun se on valmis) …

 80. Ihanan pirtsakka keittiö :) mun valinta moccamasterin väriksi olis ehkäpä tylsä hopeinen, toisaalta kyllä pinkkikin houkuttais :P

 81. Kiillotettu hopea,vitsi miten tyylikäs. Ja sopis uuden mehulingon kaveriks!

 82. Olen jo pitkään ihastellut tuota valkoista moccamasteria. Sellainen olisi kyllä kätevä vaihtoehto nykyisen pressopannun tilalle.

 83. Tässä nähdään selkeä ero meidän mauissamme: sä kaipaat enemmän seesteisyyttä ja vaaleutta, mutta mä pidän väriloistosta. Mutta nätti keittiö sulla on ja ihania väripilkkuja.

  Moccamastereista kyllä fresh green on lemppari :)

 84. Söpö keittiö <3 Punaisen moccamasterin ottaisin, sopisi punaiseen blenderiini.

 85. Sulla on kyllä ihanan raikas ja kaunis keittiö! :) Meidän keittiön värimaailma pyörii turkoosin, harmaan, valkoisen ja vaaleansinisen ymprillä, pieniä yksityiskohtia vaihtamalla saa aina mukavasti uutta ilmettä. Unelmien keittiöni olisi juurikin suht vaalea värikkäillä kivoilla elementeillä, ja kooltaan tietty iso että mahtuu sotkemaan :D Sellaisesta vielä haaveillessa huolisin mielelläni ton ihanan turkoosin moccamasterin nykyistä keittiötä piristämään! :)

 86. Ihastuin kyllä aivan tuohon vaaleanpunaiseen keittimeen. Todella suloinen. Hyvää kahvin kanssa on alpro soyan kookosjuoma, joka on kehitetty nimenomaan kahviin.

 87. No onhan toi vaaleanpunainen niin söpö tapaus, eli se mulle kiitos!

 88. Omaan keittiöön ottaisin tylsästi mattamustan :) Mutta jos voitan, menee keitin mammalle joten värivalinta on silloin punainen :)

 89. Jee juodaan samaa kahvia! Keittimen väriksi valkkaisin ehdottomasti turkoosin. :-)

 90. Vaaleanpunainen Moccamaster olisi miulle ihan täydellinen! En hirveästi värejä käytä sisustuksessa mustan ja valkoisen lisäksi, mutta vaaleanpunaisia väripilkkuja löytyy, joten tuo sopisi miulle mainiosti!:)

 91. No vaaleanpunainen!!! Mulla on mintunvihreä leivänpaahdin, ne olis maailman söpöin yhdistelmä yhyy.

  Tuo keittiönpöytä on kyllä ihana, samoin nuo jutut sen päällä. <3_<3

 92. Ihana tuo vaaleanpunainen! Itse kuitenkin valkkaisin varmaan Royal Bluen, kun keittiöön muutti just kirkkaanpunainen leivänpaahdin. Ne sopis varmasti ihanasti yhteen :) Toisaalta voisi lähteä myös hillitymmälle linjalle ja valkata kermanvärisen, joka on aika klassikko.

 93. Musta kahvinkeitin ois kiva! Mulla on samanlainen vedenkeitin kuin sinulla, sopisi varmaan hyvin yhteen sen kanssa.

 94. Kyllä osuisi valinta minunkin kohdalla vaaleanpunaiseen prinsessa-keittimeen! :)

 95. Vaaleanpunainen!! Harvemmin tulee sitä valittua, mutta tällä kertaa se on söpöin.

 96. Vaikka pinkki onkin aika ihana, niin oma suosikkini on tyylikäs harjattu teräs (Brushed). Sopisi hyvin muiden kodinkoneidemme seuraan :)

 97. Sattuikin! Suunnittelin juuri viikonloppuna oman Moccamasterin hankintaa. Brushed silver on suosikkini. Mukavia kahvihetkiä sinulle!

 98. Vaihtaisin nykyisen keittimen valkoiseen, vaikka oranssikin on houkutteleva!

 99. Ihanan valoisa ja raikas asunto! Toi valaisinongelma on mullekin tuttu, oma asunto on ollut haussa jo pitkään ja oon tässä aikani kuluksi keräillyt kattolamppuja sieltä sun täältä :D Aina joskus harvoin löytyy joku kiva ja nappaan sen pikapikaa kainaloon.

  Sun takias oon nyt sitten koukuttunut Iisaan. Ikinä en oo hirveesti artistista tykännyt, mutta kun sä aina vaan sitä hehkutat niin oon kokeillut aina vaan uudestaan ja uudestaan. Ja nyt mä sitten ihmeekseni huomaan tykkääväni. Kasvoi muhun kiinni? :D

  P.S. Moccamastereista paras on se turkoosi.

 100. Mun vaaleanpunainen Kenwoodin kahvinkeitin jonka sain 18-vuotis synttärilahjaks vetelee jo viimesiään niin olis kyllä ihana korvaaja tuo vaaleenpunanen Moccamaster :)

 101. Turkoosi keitin sopisi paremmin kuin hyvin meidän keittiöön ja uudelle keittimelle olisi kyllä muutenkin tarvetta! :)

 102. Olen aina halunnut kermanvalkoisen Moccamasterin. Minun piti saada se äidiltä lahjaksi kandidaatintutkielman valmistumisesta, mutta sain jotakin muuta. Vieläköhän niitä edes tehdään? Noilla nettisivuilla oli valkoisena vaihtoehtona vain cup one.

 103. Brushed elikkäs harjattu hopea olisi juuri passeli omaan keittiöön! Ai että :)

 104. Valitsisin varmaankin kermanvalkoisen mokkamasterin. Sillä tulisi hyvää kahvia :)

 105. Sulla on kyllä suloinen keittiö ♡ valitsen vaalenpunaisen keittimen :)

 106. Brushed, eli perinteinen teräksinen, on kyllä suosikkini, vaikka muutkin värit ovat superherkullisia!

 107. Oma keittiö koostuu myös valkoisesta/vaaleasta puusta ja niinpä olen myös keräillyt pieniä iloisen värisiä esineitä sinne tänne esille. Kahvinkeitin valitettavasti on vielä perusmusta ja sen tilalle mielellään ottaisinkin piristävän keltaisen moccamasterin!

 108. Oijoi mulla on käytössä mun isomummun vanha kahvinkeitin ainakin 15 vuoden takaa, jolloin mummu kuoli. Luoja tietää milloin hän on sen hankkinut.. Alkaa olla jo melko pinttynyt masiina, ja pannussakin on komea halkeama. Mattamusta peruskeitin olisi sopiva hyppäämään näihin isoihin saappaisiin!

 109. Oooi kyllä toi vaaleanpunainen ois täydellinen, alkais aina hymyilyttämään kun keittää kaffet.

 110. Sulla on ihana keittiö! Raikas, mutta sopivan ”vekkulimainen” :) Itse olen juuri muuttanut ja uuden kodin keittiö on ihanan suuri verrattuna entisen (yksiön) keittokomeroon! Ja mun keittiöön sopisi ihan täydellisesti toi violetti moccamaster eli lemppariväri noista on toi grape :)

 111. Voi miten söps keittiö! Vitsit miten raikkaan ilmeen tekee nuo kasvit pöydällä, tähän pitäs ite panostaa enemmän…. Mut keitin: vaaleenpunainen!! ^__^

 112. Toi turkoosi olisi kyllä ihanan piristävä meidän muuten valkoisen harmaaseen keittiöön. Ja tuosta väristä saattaisi myös poikaystävä tykätä :)

 113. Vaaleanpunainen on mielestäni kaunein ja sopivasti vähän erikoisenkin värinen. Yleensä kodinkoneisiin valitsen mustaa tai valkoista, joten vaaleanpunainen toisi ihanaa tyttömäisyyttä keittiöön!

 114. Ehkä jonkun mielestä tylsä, mutta minusta niin ihana valkoinen :-) <3

 115. Vaaleanpunainenkin on todella kaunis, mutta menetinpä nyt sydämeni tuolle turkoosille kun huomasin että sellainenkin on. Kyllä alkaisi aamut pirteästi.

 116. En oo kerrassaan yhtään sellanen hempeilijätyyppi, mutta onhan toi vaaleenpunainen nyt siisti. Vaihtarina katselen vaan kaiholla kuvia omasta pikkukeittiöstäni. Onpahan edes jotain mitä oottaa kotimaaltakin!

 117. Tuo liila <3_<3 Oon ollut lapsena vaaleanpunaisen ja violetin inhoaja mutta iän myötä oon alkanut jopa vähän lämpiämään niihin juurikin pienissä kodintekstiileissä ja -koneissa. :-)

 118. Kova taisto käytiin turkoosin, pinkin ja violetin keittimen välillä, mutta lopulta turkoo si vei voiton. sointuu niin kivasti keittiön kaakeleihin :)

 119. Olen hyvin ihastunut tuohon vaaleanpunaiseen ka turkoosiin Moccamasteriin, etten oikein tiedä kumman haluaisin enemmän. Turkoosia en ole nähnyt luonnossa, joten päätyneen siinä tapauksessa vaaleanpunaiseen. :)

  1. Nyt huomasinkin turkoosin vaihtoehdon, se olisi vieläkin enemmän mieleen! Minttu on pop!

 120. Olen sen verran arka väreille, että musta olisi minun valintani. MUTTA koska jotain särmää olisi kiva saada, valitsisin mattaisen version;)

 121. Hopeinen hivelee silmiä jotenkin erityisen paljon! *_*

  p.s sun keittiö on söpö

 122. No jumantsuikka tuon vaaleanpunaisen tietty! Ihan överisöpö!

 123. Fiilaan tätä sun ideaa väripilkuista keittiössä, mutta kahvinkeitin pitää olla musta. Värit tulee muualta. Se on fakta. Musta moccamaster onki sitte jo aika täydellistä.

 124. Mattamusta vaiko vaaleanpunainen, ei osaa päättää!! Mutta voi vitsit on sulla kyllä söpö ja siisti keittiö :–) varmaan mukavaa kun kaikki pinnat on oikeesti uusia ja vielä niin siistissä kunnossa!

 125. Olen aina pitänyt mustista esineistä, keittiössäkin. Tummat värit ja siistit tasot, mutta kuoseja löytyy tummana keittiötekstiileistä. Haluaisinkin Moccamasterin turkoosina jatkamaan suosikkiväriäni astiakaappien ulkopuolella :) Sisustuspostaukset ovat kivoja, näitä lisää!

 126. Moccamasterini olisi ehdottomasti ihanan hillitty, mutta raikkaan ilmeen tuova valkoinen. <3

 127. Ah tuo turkoosi keitin sopisi niin ihanasti meidän tummemmanturkooseihin keittiön tuoleihin <3!

 128. Ihana keittiö!
  Meilläkin keittiö on pääasiassa valkoinen ja olen kanssa ottanut tehostevärit käyttöön mm keittiön pyyhkeissä ja hedelmäkorissa. Meillä tehosteväri on vaaleanpunaisen sijaan keltainen, juuri samansävyinen kuin moccamasterin yellow pepper :-)

 129. Oi valkoinen tai punainen vois täydentää puna-valkoista teemaa.

 130. Royal Blue olisi hieeeno. Olen nyt vuoden keitellyt kahvia pelkästään Aeropressillä ja lahjoitin vanhan suodatinkeittimeni äidille. Aeropress on edelleen ihan mainio, mutta pakko myöntää, että joskus laiskottaa ja olisi kiva vain painaa nappia :)

 131. Oi mitä ihania värejä! En ees tiennyt että niitä on noin kivoja!! Vaikka noi värikkäät ja räikeet houkuttelis kovasti, niin luulenpa että päädyn silti valkoiseen :)

 132. Kyllä se on tuo vaaleanpunainen, ei voi mitään!!! :D <3 Eiköhän poikaystäväkin sille lämpeäisi :D

 133. Valkoinen värikkäät ovat hienoja mutta kun muutkin pienkoneet ovat valkoisia niin siksi.

 134. Tykkään jotenkin hassusti, että kupit ja kipot ois eriparia. Ja keltaista mulla ei vielä ole keittiössä. Moccamasterin keitin värillä Yellow pepper olisi siis ihan miun lemppari. Pomppasi silmään heti ^_^

 135. oih kyllä nimenomaan toi vaaleanpunainen ois ihana ja tois piristystä keittiöön! :)

 136. Ei epäilystäkään, vaaleanpunainen keitin olisi juuri täydellinen keittiötäni kaunistamaan ja aamujani piristämään.

 137. Olen aivan rakastunut väriin yellow pepper<3 Minulla on siihen upeasti mätsäävät vanhat keittiön tuolit, jotka entisöin uuteen uskoon. Ne näyttäisivät ihanalta yhdessä :))

 138. vaaleanpunainenvaaleanpunainen!! sain kaveriltani tuparilahjaksi vedenkeittimen, ja hän kertoi sen antaessaan säästäneensä kuitin mikäli tahtoisin vaihtaa valkoisen keittimen vaaleanpunaiseen :-D vedenkeitin pysyi vaaleanpunaisena, mutta keittiöni tarvitsisi ehdottomasti jotain vaaleanpunaista mätsäämään hello kitty -jääkaappimagneettien seuraksi.

 139. Oi tuo vaaleanpunainen näyttää kivalta, mutta myös liila olisi passeli :)

 140. siis tuo sun keittiönpöytä on täydellinen!

  valkonen keitin sopis kaiken muun mun keittiöroinan kans, mutta kyllä koittaisin olla rohkee ja ottaisin pinkin! sen verran söpö :-)

 141. Aivan ehdottomasti vaaleanpunainen Moccamaster, oon haaveillut sellaisesta jo siitä asti, kun muutin pois kotoa (7 vuotta sitten) :-)

 142. Kaunis keittiö sinulla! :)
  Mutta aijai, kun tuo punainen, Red metallic, moccamaster himottelis.. ja mätsäis hyvin punaisen leivänpaahtimen kanssa yhteen ^^

 143. Oi miten herkullisen värisiä nuo kaikki värikkäät onkaan, mutta silti omimmaksi koen neutraalit keittimet. Siksipä mun valinta olisi matta musta. :-)

 144. Lempparini olisi:

  CD AO Metallic White

  Kahvinkeitin uudessa kodissa kaipaa päivitystä, joten tuossapa potentiaalinen tulokas meille. :)

 145. Kun kahvinkeittimistä on kyse niin se saa jopa minutkin kommentoimaan =)!! Pinkki yksilö nimittäin sopisi tänne opiskelija-asuntoon täydellisesti <3

 146. Upea upea keittiö sinulla! :)
  Moccamastereista omakseni haluaisin Red Metallicin, ihanan lämpöinen väritykseltään muttei kuitenkaan mikään ihan tavallinen.

 147. Turkoosi keitin vei sydämeni. En ole yleensä sinisten sävyjen rakastaja, mutta jokin tuossa juuri sopivan retrossa ja hempeässä turkoosissa tuntuu vain ihanalta. :)

 148. Ihana keittiö siulla! :) Voi kun oisi itselläkin valkoinen tai edes vaalea keittiö, ehkä sitten seuraavassa asunnossa.. Nykyinen on kyllä kiva sekin, mutta pähkinä ja tummanharmaa eivät ole lempivärejäni keittiössä! :D Siksi ottaisin kerman värisen Moccamasterin, valoa ja vaaleutta tuomaan :)

 149. Oranssin, for sure! Lempiväriä piristämään aamua, en voi keksiä mitään mahtavampaa! ps. Top of the lake mistä puhut toisessa postauksessa on kans mun yks lemppareita, katoin keväällä ja hitsit kun oli hyvä kyllä.

 150. Oi kyl mä taidan valkoiseen kallistua! Sun keittiö on kul ihanan näköinen, kävis mullekkin! Mä just tänään muutin uuteen (taas) väliaikaiseen kämppään, joten mun keittiö ei oo kyllä sellainen jollaisen mä valitsisin haha :–D Unelmien keittiössä ois valoista ja vaaleat pinnat, haaveilen avokaapeista ja vanhasta puupöydästä!

 151. Turkoosi olisi kyllä aivan ihana! Sellainen raikas, merellinen sävy ja sopisi ihanasti vähän kaikkien värien kanssa. Pieni oma laguuni, joka onkin kahvinkeitin. Oi että tekee mieli kahvia! Itselläni ei ole omaa kahvinkeitintä opiskelijabudjetin takia, joten käytän kämppisten vanhempaa yksilöä…

 152. Sanoisin että toi vaaleenpunanen on kaikista ihanin :) Pähkäilin punasen ja vaaleenpunasen välillä ja vaaleenpunanen vei voiton :)

 153. Red metallicin värinen Moccamaster on tullut mulle ihan pakkomielteeksi, niin hieno! :D

 154. Vaikea valinta, sillä vaaleanpunainen tai vaalean sinertävä ois ihanat. Mut taidan olla hieman tylsä ja valita valkoisen sillä oma vedenkeitin on hopeanhohtavan valkoinen. Toisaalta tollaset ihanat vaaleat värit kiinnostaisi, ja vaaleansininen ois ylinätti.

 155. Ah olipa ihana keittiöihmisenä päästä kurkkaamaan sun keittiöön, ihana! <3 Mulle cream-värinen Moccamaster olisi paras, koska omassa keittiössäni on jo tarpeeksi (liikaa) väripilkkuja.

 156. Mattamusta tälle mörököllille, ehdottomasti. Mutta kelpaa mulle metallic red myös, metalli ei ole ikinä pahasta :D Tämä uusi keitinhän olis täydellinen, vasta olen alkanut juomaan kahvia vaikka työelämässäkin ollut jo vuosia.

 157. kyllä se on tuo pinkki, vaikka keltainenkin kyllä houkuttelisi. pinkki kuitenki sopis paremmin tyttöystävän valitsemien pinkkien verhojen kanssa ja hän on meillä enemmän se sisustuksesta innostuva :)

 158. Oi,että ompa sulla ihana keittiö! Omaan pikku kämppään piristystä toisi parhaiten turquoise

 159. Kaikki värit näyttävät kivoilta, mutta ehdottomasti pinkki vie voiton!

 160. teräs/hopeasävy sopisi meidän keittiöön. Sulla on kaunis keittiö :) Valkoinen on niin raikas!

 161. Oi mikä arvonta! Mä oon nimittäin jo aiemmin harkinnut tämän ostoa, mutta nyt taas opiskelut aloitettuani en oikein raaski panostaa. Vaaleanpunainen myös mulle :)

 162. Mulla on ihan samanlainen Kenwoodin vaaleanpunainen vedenkeitin kuin sulla! Ja sille kaveriksi olen haaveillut jo muutaman vuoden juurkin tuollaista vaaleanpunaista Moccamasteria. Mätsäisivät niin hyvin yhteen. ^_^ Esteenä ihanuuden kotiuttamiseen on ollut hinta.

 163. Haaveilen maalaisromanttisesta keittiöstä, johon sopis hyvin tuo vaaleanpunainen moccamaster! <3 :D

 164. Valkoinen oli oma suosikkini! Värikkäät keittiöntuolit saavat loistaa kun on muuten aika hillitty värimaailma.

 165. Vaikea valinta keltaisen ja vaaleanpunaisen välillä, mutta kyllä se keltainen ehkä vie voiton!

 166. Turkoosi kahvinkeitin olis just mun värinen! ja ihana väripilkku keittiössä! Oma keittiö on aika harmaa (kaakelien väri), mutta onneksi juuri yksittäiset tavarat (keittiöpyyhe, tiskiharjat, leikkuulaudat) tuovat lisäväriä ja pirteämpää ilmettä :)

 167. Mä jotenkin (syksystä johtuen varmaan) lämpenivät tuolle keltaiselle, mutta valintani taitaisi sittenkin olla pinkki! Tuntuu että kahvi maistuisi ihan erityiselle tästä keittimestä

 168. Tuo keltainen kahvinkeitin olisi kyllä kiva väripilkku muuten niin neutraalin sävyisessä keittiössä :)

 169. Ihana vaaleanpunainen kahvinkeittimeni juuri irtisanoi itsensä ja tilalle etsitään korvaajaa! Vähän olen haaveillu klassisesta Polished Silver Moccamasterista <3______<3

 170. Hitsi, onpa vaikea valinta! Toisaalta houkuttelisi nuo ihanan värikkäät Moccamasterit, mutta luulen, että valitsisin kuitenkin turvallisemman värin, eli tuon teräksen värisen.

 171. Kyllä keltainen on paras. Tiesin tämän heti, mutta kävin vielä sivulla varmistamassa että eihän keltainen ole kadonnut valikoimista :D Ei ollut kadonnut, onneksi.

 172. Mulla ei ole koskaan mitään vaaleanpunaista, joten söpö pinkki kahvinkeitin olisi poikkeus, joka vahvistaa säännön :)

 173. Sulla on ihana raikas ja simppeli keittiö. Meillä on tämmöinen perus avokeittiö valkoisilla kaapeilla ja puun värisillä tasoilla. Aika massaa, mutta 2000-luvun alun kerrostaloille kovin yleinen.

  Moccamasterin voisin kotiuttaa minkä värisenä tahansa, mutta päädyin kuitenkin metallipunaiseen, sillä vedenkeittimeni ja leivänpaahtimeni ovat samaa väriä.

 174. Tuo oranssi moccamaster olisi syksyn piristys ja pelastus mun keittiööni vanhan mustan keittimen tilalle!

 175. Moccamaster on jokaisen opehuoneen, kuten kodinkin, klassikko, joten ammatin puolesta kahden open keittiöön passaisi mainiosti matta musta tai freesi valkoinen. Heräisimme koulupäiväänkin paremmin. :)

 176. Meidän keittiö on hyvin musta-valkoinen. Yritän murtaa liikaa kliinisyyttä erilaisilla tekstiileillä kuten pellavalla ja vohvelikankailla, itse tuunatuilla tarjottimilla ja yrteillä ja kukilla :) Valkea moccamaster on ollut haaveena jo mooonta vuotta mutta noista väreistä valitsisin tietysti mustan (helppo pitää siistinä ;)

 177. Oi jummi sulla on kyllä nätti keittiö ja kaiken lisäks vielä tosi tilavan oloinen! Mun keittiökoppia kaunistaan sopis valkoinen kahvinkeitin :)

 178. Ehdottomasti cream, eli valkoinen. Olen samaa mieltä että kodinkoneiden väri vaikuttaa todella paljon siihenkeittiön sävymaailmaan ja valkoinen sopisi aivan täydellisesti meille :)

 179. Minä ottaisin valkoisen – ja semmonen mulla olikin vielä viime viikkoon kunnes sisko haki pysyväislainassa olleen kahvinkeittimensä takasin itelleen. Eli tälle olis tarvetta. :D

 180. Omaan sisustukseen sopisi ehdottomasti parhaiten tuo valkoinen yksilö! Tällaiselle kahvin suurkuluttajalle Moccamaster olisi kyllä tosi tarpeellinen lisä keittiön varustukseen :-)

 181. Kyllä se tuo oranssi Moccamaster olisi niin ihana!! :) (ja kahvihirmu poikaystäväkin tykkäisi tuosta väristä paljon :D)

 182. Turkoosi! En ole tiennytkään sen värisistä Moccamastereista ennen tätä. HALUAN! *_*

 183. Hirveä valinnan vaikeus kyllä iskee kun yrittää lemppariväriä valita! Mutta kyllä ehkä klassinen Cream olisi mun valintani. :)

 184. Onpas söpö keittiö! Itselleni tahtoisen hopeanvärisen Moccamasterin, se olisi sopivan neutraali ja sopisi keittiöni värimaailmaan :)

 185. ehdottomasti vaaleenpunanen!

  pieni ja kaino keittiöhaaveeni ois saada isompi keittiö! tähän mennessä tämä on jo kolmas minimini keittiöni jonne mahtuu juuri ja juuri yksi ihminen hyörimään. en ole mikään kokkikolmonen mutta lisä laskutila ja avarampi ratkaisu varmana innostais kokkailemaan lisää. kahvinkeittimestä sen verran että tällä hetkellä sen virkaa toimittaa _oriflamen_ (tiedän, kosmetiikkayritys:-DDDDD joten voit varmaan päätellä laadukkuuden kahvinkeittimien suhteen hahaha) kirkkaan limenvihreä muovinen kapistus jolla saa keitettyä 2 kuppia puruista kahvia……

 186. Minä kotiuttaisin tuon turkoosin Moccamasterin milloin vain <3 Se on aivan käsittämättömän suloinen! Nykyisen opiskelijaluukkunu keittiön on todella kliininen (täysin harmaa-valkoinen) mutta Marimekon verhoilla, keittiötekstiileillä ja muilla se on herännyt henkiin! Parhaat löydöt kirppareilta.
  Haaveissani on joskus isot käsitellyt tammitasot molemmilla puolilla keittiötä. Mahtuu kokkaamaan ja kaikki purnukat esille. Puinen väri tuo kaikkeen mielestäni sitä kotoisuutta ja lämpöä.

 187. Oon varmaan ihan sika tylsä, mutta tuo mattamusta kyllä olisi eniten mieleen ja passaisi varmasti tähän ja tuleviinkin keittiöihin :-D (tavoite ei ole jäädä tähän kolmen hengen opiskelijasoluun loppuelämäksi hahaha, moccamaster sen sijaan kyllä kestänee aikaa ja käyttöä!)

 188. Voi apua, jäi melkein osallistumatta! Meillä on kahvikoneita enemmän kuin kukaan tarvitsee kiitos poikaystävän työn, mutta pikkusiskoni täytti eilen 18 v ja muutto on edessä, joten hänen puolestaan osallistun arvontaan ja veikkaan, että monen muunkin suosikki turkoosi olisi hänen mieleensä :)

 189. Yllätän itseni omalla värivalinnallani, mutta turkoosi olisi se jota mieluiten keittiössäni katselisin.

 190. Turquoise! Ja uusi kahvinkeitin tulisi just tarpeeseen, kun nykyinen mokkamasteri vetelee viimeisiään ;)

 191. Vautsit miten upea keittiö! Noi pinkit yksityiskohdat sopii ihanasti, mutta omaan keittiöön valitsisin kuitenkin perinteisemmän hopeanvärisen keittimen, jos onni osuis omalle kohdalle tän skaban suhteen :)!

 192. Red Metallic-moccis olis meikän valinta meidän keittiöön – ja tietty kovaan jokapäiväiseen käyttöön! :-)

 193. Toi vihree! Ihanan raikas väri, tollanen omppu! En kyllä tiiä oisko sille kahvin kofeiinille ees tarvetta ku ois noin piristävän värinen keitin! :D

 194. Kyllä se vaaleanpunainen keitin, eli Pink, olisi unelmien täyttymys *_* Voiko suloisemmaksi enää kahvinkeitin mennä! <33

 195. Ihanan minimalistinen ja valoisa keittiö! :) Omaa keittiötäni sopisi somistamaan tuo limenvihreä eli Fresh Green värin omaava keitin. Iteltä löytyy kaikenlaista vihreää keittiövälinettä, joten tuo sopisi kuin nenä päähän!

 196. Tuo vaaleanpunainen plisi kyllä <3 Avokki ei kuitenkaan sitä hyväksyisi, joten turkoosi voisi olla kiva väriläikkä.

 197. Turkoosi kävisi kivasti yhteen meiän mintunvihreiden seinien kanssa :)

 198. Oi kuinka hieno tuo oranssi oisi mun pinkin vedenkeittimen ja keltasten keittiön kaappien kanssa! :—–D

 199. Red metallic sopisi minulle, tykästyin aikoinaan obh-nordican chili sarjaan ja minulta löytyykin jo pari punaista kodinkonetta!

 200. Voi kun on suloinen ja pirtsakka keittiö! Ja itsellenikin tuommoinen kahvinkeitin kelpaisi, vaaleanpunainen siis :-)

 201. Tuo metallinpunainen kävisi hienosti yhteen nykyisin vedenkeittimen kans. Muutoin toi pinkki on paras! :)
  PS: Ihana keittiö sulla!

 202. Vaaleanpunainen piristäisi kyllä kivasti mun pikkukeittiötä! :)

 203. Mun rolloon keittiö niin tarvitsee tuon söpön vaaleanpunaisen! :*

 204. KBGC982 AO Red Metallic !
  Olen suunnitellut ostavani punaisia kodinlaitteita ja tämä olisi täydellisen värinen tulevaisuuden keittiööni. Vaikka itse en kahvia juo :”D

 205. Kyllähän nyt jokainen tarvitsee keittiöönsä vaaleanpunaisen Moccamasterin! Ehdottomasti mun valinta :)

 206. Väripilkku on ihana, mutta valitettavasti keittiön huomion vie jo tarpeeksi sininen keittiötaso, joten Antracite -värinen Masteri olisi aivan unelma! On muuten pirun hyvät kahvit mitä moccamasterilla saa :)

 207. just pari päivää sitten hajosi kahvinkeitin, joten turkoosi olis kiva!!:)

 208. Onpa ihanan näköistä! Moccamasterilla vaan ne parhaat kahvit tulee ja metallinpunainen olisi ihanan pirteä lisä muuten niin harmaaseen keittiöön :)

 209. Ehdottomasti keltainen! On ollut lempiväri ainakin viimeiset kymmenen vuotta.