Ihania putiikkeja Kööpenhaminassa

matkailu, muoti
Jätä kommentti

Aika kuluu käsittämätöntä tahtia; taannoisesta Köpiksen reissusta tuntuu olevan jo ikuisuus. Onneksi nämä vinkit eivät varsinaisesti vanhene, joten tässä tulee pienellä viiveellä kivoja putiikkeja Köpikseen.

Second Wardrobe
Egegade 2, Nørrebro

Second Wardrobe on ihana, selkeä ja siisti second hand -putiikki. Valikoima on hyvin kuratoitu ja tänne tuodaan päivittäin uutta tavaraa myyntiin. Viime syksynä Nørrebrossa avannut liike on heti löytänyt vakkariasiakkaansa. Valikoimassa on merkkejä aivan laidasta laitaan, tyyli ja laatu edelle. Ystäväni teki täältä todella hyviä löytöjä, joten vaikka en itse löytänyt mitään, suosittelen paikkaa lämpimästi.

Collective
Elmegade 21 

Collectivessa myydään mm. Stine Goyaa, Just Femalea ja Gannia jos en muista väärin sekä jotain (molekyyli)hajuvesimerkkiä jonka tuoksut muuttuvat kaikkien iholla ihan erilaiseksi (testattu, ihan totaalisen erilaisiksi!). Ei kovin erikoinen, mutta pistäytymisen arvoinen. Valikoimassa oli myös jotain yksittäisiä koruja.

Adélie
Guldbergsgade 20

Adéliessa on kiva valikoima vaatteita, asusteita (tsekkaa söpöt hiuspinnit!) ja kenkiä. Putiikki on ulkoa vaaleanpunainen – ja jo se on hyvä syy vierailla putiikissa.


Mr. Larkin
Nørre Allé 1

Mr. Larkin on hintatasoltaan (kolminumeroisia summia jotka eivät ala ykkösellä) out of my budget monen tuotteen kohdalla, mutta putiikki on niin suloinen, että siellä kannattaa käydä vaikka vain inspiroitumassa. Viime reissulla satuimme paikalle niin, että takaosa oli yhtä mallikappale-alennusmyyntiä ja ystäväni löysi silkkimekon todella edullisesti. Ei siis ihan mahdoton, vaikka putiikki yleisesti ottaen onkin tyyris ja upea.


2ND RAG
Gammel Kongevej 91A 

2ND RAG on aika täynnä kaikenlaista; spottailin viimeksi kivoja neuleita ja yksinkertaisia takkeja, vaikka valikoimassa on myös ei-niin-omantyylisiä vaatteita ja asusteita.

Won Hundred Container
Guldbergsgade 29, Nørrebro

Won Hundred on tanskalainen minimalistinen ja aavistuksen androgyyninen vaatebrändi. Nørrebrosta löytyy heidän ”outlet”-myymälä, josta voi tehdä löytöjä jopa -70% alennuksella. Kurkkaa ainakin nahkakengät, takit ja liehulahkeet – ystäväni löysi täältä ensi kesäksi upeat oranssinpunaiset liehuhousut parillakympillä!

Acne Archive
Elmegade 21, Nørrebro

Acne Archivesta voi tehdä löytöjä, sillä monet vaatteet ovat 30-50% alennuksessa. Alennusprosenteista huolimatta ei silti voi puhua edullisista löydöistä, mutta jos etsii jotain tiettyä, kannattaa tämä käydä kurkkaamassa!

Tú a tú
Jægersborggade 56, Nørrebro

Tú a tú on second hand -putiikki, joka on pieni, mutta täynnä aarteita mm. sellaisilta brändeiltä kuin Wood Wood, Acne, Stine Goya, Ganni, Cos, Nué Notes, Isabel Marant, &othersstories ja Opening Ceremony.


Mitkä ovat teidän ehdottomia Köpis-suosikkeja putiikkien osalta? 

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.