Levain Helsinki

ravintolat Helsinki, ruoka
1 kommentti

Oletteko jo ehtineet käydä Levainissa? Jos ette, niin menkää heti kun voitte! Fiilis Levainissa, punavuorelaisessa olohuoneessa, on kuin olisi ulkomailla. Levain on leipomon ja ravintolan toimiva yhdistelmä ja tarjolla on kaikkea aamupalasta lounaaseen ja viiniin. Aivan täydellinen kombo siis.

Levain Bakery Helsinki

Kerroinkin jo Instagramissa, että mun ”kesädetox” loppui lyhyeen kun tultiin käymään Sylvian kanssa after workeilla Levainissa alkuviikosta. Hahaa, oli täysin sen arvoista. Suolainen ja rasvainen parsaleivos ja kupliva rose olivat täydellinen yhdistelmä. Kuulemma myös croisantti oli taivaallinen!

Eilen käytiin Even kanssa testaamassa Levainin all day breakfast ja syötiin kumpikin briossit munalla ja pinaatilla. Ei mikään detox-herkku tämäkään, vaan ihanan mehevä ja herkullinen yhdsitelmä suolaista ja rasvaista ilman tunkkaista fiilistä. Tällaista paikkaa on kaivattu! Rakastan hyvin tehtyä leipää ja jälkiruokaa ja herkuttelen sellaisilla mielelläni, jos ne on tehty hyvin. Keskinkertaiset herkut ja leivät sen sijaan eivät jaksa innostaa. Siksi Levain onkin aivan ihana.

Hakuma Matcha Levain

Tämä Hakuma-matchajuoma oli muuten tosi hyvää! Makeutettu hedelmäsoseella ja agavesiirapilla. Jäätiin molemmat haaveilemaan herkulliselta näyttäneistä vohveleista, eli ne pitänee testata seuraavaksi. Ja lounas myös!

LEVAIN HELSINKI

Levain Bakery Eatery Helsinki

Levain
· Eatery Bakery ·

Kankurinkatu 6


Suloista viikonloppua! x 

Lisää luettavaa

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.