Kiitos ja heippa Ruisrock & Turku

lifestyle
9 kommenttia

Mikä viikonloppu! En kestä, varmasti yksi tämän kesän parhaista.

Tästä viikonlopusta jää niin hyviä tarinoita muisteltavaksi; sellaisia, jotka eivät auki kirjoitettuina kuulostaisi yhtään niin hauskalta mitä ne ovat, joten skipataan ne nyt. Kuvien kautta sen sijaan ehkä pääsee mukaan hulvattomaan festarifiilikseen?

Päällimmäinen fiilis on kiitollisuus näistä ystävistä – vitsit miten tylsää olisikaan ilman teitä. Kiitos Henna että majoitit koko meidän porukan, eihän tämä olisi ollut yhtään näin hauska reissu ilman porukalla rauhassa nautittuja aamupaloja ja yöllisiä teehetkiä, etupihan käsillä seisomisia ja jatkuvaa Spotify-diskoa.

Lady Luck! 

Pepaluikka! Meillä oli kyllä aivan timanttinen Ruisrock-tiimi tänä vuonna. 

Festareilla ei aina päädy niille keikoille, joille on etukäteen suunnitellut menevänsä ja se on täysin ok, sillä  joskus hauskimpia ovat ne keikat, joille eksyy sattumalta. En olis ikinä uskonut, että tämä menee näin, mutta yksi hauskoimmista keikoista oli Antti Tuiskun keikka :D

En oo kuunnellut Tuiskua ikinä radiosta kuultuja biisejä enempää, mutta vitsi mikä yhteishenki ja energia tuolla keikalla vallitsi. Antti oli taannoin meidän mummolan lähi-Siwassa töissä ennen uransa alkua ja koska hän on jäänyt sieltä mieleen positiivisuudellaan, tulee kyllä fiilisteltyä tyyppiä yhäkin, vaikka biisit ei mun listoilta löytyiskään.

Ja mitä keikkoihin muuten tulee, niin olihan se Ultra Bra ihan mieletön. Kuuntelin keikkaa aika kaukaa ja voin vaan kuvitella miten siistiä olis ollut olla jonkun toisen fanin kanssa jossain siellä eturivissä laulamassa. Ihan hyvä etten ollut, mun ääni on muutenkin ihan kadoksissa viime viikkoisen flunssan ja ruissipölyn ansiosta.

En usko mihinkään ihmepillereihin jotka parantaisivat darran, mutta Nordiq Nutritionin Hydration Powder ainakin auttaa nesteyttämään kroppaa, jos ei muuta. Tässä jauhesekoituksessa on kookosvettä, vesimelonimehua, acerola-kirsikkaa, hapankirsikkamehua ja punajuurta. Kookosvesi on tunnetusti hyvä nesteyttäjä ja acerola-kirsikassa on runsaasti c-vitamiinia. Sopii esim. maratonille treenajille ja heh, kaikille festarityypeille.

Hennalla on niin kaunis koti. Sinne paistaa ihanasti aurinko ja tuntuu että hänen kodistaan ei löydy nurkkaa, joka ei olisi kuvauksellinen. Tuo marmorinen pöytätasokin on aivan mieletön. Etupihalla oli ihana paistatella auringossa ja kippistää ennen festarialueelle lähtemistä.

Olispa oma piha ihan keskustassa, kelpais.

Vesibussikyyti keskustasta suoraan alueelle on kyllä täydellinen keksintö. Mulla on vieläkin muistissa kolmen vuoden takainen kävely alueelle ja takas – vesibussi on melkoista luksusta siihen verrattuna! Meillä taisi käydä tuuri kun ei jouduttu venailemaan kovin pitkiä aikoja kyytiä, ehkä lady luckin ansiota.

Ruisrock teki taas kävijäennätyksen; kolmen päivän aikana kävijöitä oli yhteensä 105 000. Siltä kyllä tuntuikin, etenkin lauantain ihmisvilinässä. Kiitos Ruisrock, ensi vuoteen?! ♡

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei osaatko sanoa, että missäpäin Turkua majoituksesi sijaitsi? Tuskin ihan ydinkeskustassa kuitenkaan? Näyttää niin kivalta! :)

    1. Heippa! En tiedä onko Henna kertonut blogissaan missä päin asuu, joten en halua vastata sen tarkemmin jos ei ole julkista tietoa :)

        1. Munkin mielestä se on ihan täysin keskustaa! :D Mutta toisaalta, Turku on soman pieni. <3

          1. Okei, no Marttia vähän epäilinkin! Se on kyllä ihan huippu asuinalue. Ja ihan riittävän keskustaa kyllä ;)

    1. Kyllä siinä oli reipas nuori mies aina auttamassa lähisiwassa! Mutta mitä, eikö sitä Siwaa enää ole?!?!