Huhtikuun lempparibiisit

musiikki
Jätä kommentti

Vitsit oon löytänyt paljon uutta kuunneltavaa viime aikoina. Oon listannut suurimman osan uusista suosikeistani yhdelle ja samalle, tänä keväänä eniten soineelle soittolistalle. Jos siis tekee mieli kuunnella jotain muuta kuin omia listoja, niin tässä olis yksi vaihtoehto: Spring please please please.

huhtikuun soittolista – 365 days with Ida

kuvat: x x x x

Tällä listalla on 32 kappaletta, eli se riittää kahdeksi tunniksi ja 10 minuutiksi. Jos soittolistat ei kiinnosta, niin kuuntele ainakin nämä jos eivät ole tuttuja:

MMiljoonatalon lapset

Oonkohan vinkannut M:stä aiemmin? Tän haluisin nähdä livenä! Miljoonatalon lapset on hyvä, mutta jos ette oo kuunnelleet M:ää aiemmin, niin kannattaa ehdottomasti kuunnella Lampi. Se on paras.

ODESZA, Regina Spektor Just a Memory

ODESZA:n ja Regina Spektorin liitto on maaginen, mulla meni kylmät väreet kun kuulin tän ekan kerran. Toimii parhaiten illan jo pimennyttyä kovalla kuulokkeista kuunneltuna. Kun on matkalla kotiin jostain ja on pikkaisen haikee fiilis.

Paperi TKaikki on hyvin

Mulle tulee Paperi T:stä aina sopivan uhmakas olo ja sellainen, et jepjep, just niin. Paljon sielu maksaa? Paljon siit maksetaan? ja ”Mitä sä mietit?” on niin vaarallinen kysymys vähän kirpaisevat.

TOKiMONSTANO WAY (feat. Isaiah Rashad, Joey Purp, Ambré)

Uutta TOKiMONSTA:a, jes! Myös suloisen pehmoinen Don’t Call Me (Feat. Yuna) on soinut paljon viime päivinä.

VestaTurvallista sotaa

Turvallista sotaa ja uuden albumin nimikkobiisi Lohtulauseita on soineet kuluneen kuukauden aikana niiiin monta kertaa että ihmettelen, jos Vesta ei oo tällä hetkellä eniten soitetuin artisti mun Spotifyssä.

JuuliaJos voisin jättää sut kahdesti

Juulialla on ihan mieletön ääni ja tällaiset biisit, joissa sitä ei oo käsitelty hulluna, tekevät sille eniten oikeutta. Tää on mun ehdoton suosikkibiisi Juulialta.

TinasheStuck With Me (feat. Little Dragon)

Myös Tinashen uuden Joyride-albumin Faded Love on kova.

DrakeNice For What

Hups meinasin unohtaa tän, mutta tää on kyllä nyt mun tän hetken anthem, että ei tätä voi sivuuttaa, vaikkei tää mun kevätsoittolistalle kuulukaan. Että nice for what?!

Nyt kun kevätsoittolista on jaettu täällä, voinkin alkaa kuunnella jotain ei-niin-melankolista ja haikeaa hehe. Uuden soittolistan vuoro!

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.