Muina somistajina – kesäinen kattauskilpailu IKEA-tavaratalossa

sisustus
Jätä kommentti

* Kaupallinen yhteistyö, IKEA

Vitsit oli hauskaa käydä pari viikkoa sitten vanhalla työpaikalla ihan eri roolissa mitä koskaan aiemmin! Pääsin suunnittelemaan kesäisen juhlakattauksen Tampereen IKEA-tavarataloon kahden tavaratalon sisustussuunnittelijan kattausten rinnalle.

Pikkuisen jännitti etukäteen, etenkin kun mulle heti kättelyssä tehtiin humoristisesti selväksi, että kattauskilpailun voitto on aina mennyt tavaratalon omille suunnittelijoille…. hahaa, en kyllä tiedä pitääkö tämä paikkansa, mutta ei se varsinaisesti vähentänytkään jännitystä. En ole koskaan aiemmin toteuttanut vastaavanlaista somistusta, joten mietin etukäteen, olisiko visioni yhtään samanlainen, mitä se oli kollaasia kootessa ja omassa mielessä.

IKEA kattauskilpailu

STORHET-samppanjalasit 1,99 €, POKAL-viinilasit 1,99 €, vaaleanpunainen maljakko GRADVIS-setistä 4,99 €

Stailauspäivä oli hauska. Oli kiva kulkea tuttuja reittejä tavaratalon puolella ja moikkailla vanhoja työkavereita. Yhtä aikaa mun IKEA-ajoista tuntuu olevan ikuisuus ja toisaalta vain pieni hetki. Itku miten lämpimästi vastaanotettu olo tuli, kun sain samantien useamman halauksen vanhoilta tutuilta työkavereilta. Että terkkuja vaan Tampereen IKEA-tavarataloon, jos luette tätä <3

Emaliset lautaset IKEA

Hennon roosan värinen INTAGANDE-kaadin 7,99 €, IKEA 365+ -vesilasit 3,99 € / 6kpl, puuvillaiset ELLY-keittiöpyyhkeet 2,50 € / 4kpl 

Valkkasin kesäjuhlakattaukseen mulle tyypillisiä elementtejä: eriparisia astioita, valkoista, vaaleanpunaista ja kauniit skumppa- ja viinilasit. Nuo uudet emaliset astiat oli pakko valita mukaan ja vaikka ne eivät itsessään olekaan mitkään juhlavimmat, istuvat ne piknik-teemaan täydellisesti. Tuoleiksi valkkasin valkoiset pinnatuolit, koska sellaiset multa löytyy kotoakin.

Oon erityisen innoissani siitä, että tajusin Pinterestiä selaillessani, että pöytäliinaa ei aina tarvita eikä tabletteja (joista en henkilökohtaisesti innostu yhtään), mutta että kattaukseen saa yhtenäisyyttä tableteiksi aseteltujen keittiöliinojen avulla! Ja piknik-tyylille sopivasti niitä voi käyttää vaikka lautasliinoina samalla. Helppoa ja superrentoa.

Ikea kattaus

Emalinen EGENDOM-lautanen 2,99 € ja –kulho 2,99 €. Vaaleanpunainen DINERA-lautanen 1,99 €,
SOMMAR 2018 -leipälautanen
2,99 €, FÖRNUFT-aterimet 9,99 € 

Tampereen IKEA kattauskilpailu 2018

NORRARYD-pinnatuolit 60 €, YPPERLIG-pöytä 199 €, GUNDSLEV-matto, INDUSTRIELL-valaisimet 29,95 € / kpl

kiitti kuvasavusta Miika!

Emaliset lautaset IKEA

Mitäs tuumitte kattauksesta!? Oon ollut liikuttuneena ja onnellisena kun oon saanut muutaman viestin ystäviltä ja tutuilta, jotka ovat käyneet Tampereen IKEA-tavaratalossa ja äänestäneet mun kattausta. Että on siellä siis ainakin muutama ääni mulle! :-D Laitan tänään Insta Storiesiin pätkän, jossa näkyy myös sisustussuunnittelijoiden loihtimat kattaukset, niin pääsette fiilistelemään niitäkin.

IKEA-kattauskilpailu 2018: 

Äänestä omaa suosikkiasi IKEA-tavaratalossa vieraillessasi. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan kolme 50 €:n lahjakorttia! Kattauksia voi äänestää 5.6. asti tavarataloissa. Kantsii kurkata myös millaiset kattaukset kolleegani Laura, Suvi ja Heini ovat tehneet!

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

Ida Hanhiniemi Iittala

Iittalan kierrätyskokoelma meillä kotona

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.