Toukokuun suosikit

lifestyle
Jätä kommentti

Apuuua, nyt on toukokuun loppupuoli jo! Ihan käsittämätöntä, mihin tää aika taas oikein katoaa? Havahduin alkuvuoden kirjanpitoa tehdessä (tein sen muuten aivan totaalisen myöhässä, äääh), että itku, helmikuusta ja maaliskuusta tuntuu jo olevan ikuisuus. Kai se on niin, että sitte kun pitkän talven jälkeen tulee vihdoin kesä, niin unohtaa nopeasti, miten hirveää selviytymistä se talvi välillä onkin.

Toukokuun lempparit on aivan sekalaiset, mutta nämä tuli nopsaa mieleen. Kun on valoa, on paljon suosikkijuttujakin, kun vihdoin voi ja jaksaa tehdä vaikka mitä.

lifestyle-blogi

Toukokuun suosikit 

  • Whim-sovellus. Maksaa kuukaudessa vähemmän kuin kuukausilataus bussikorttiin. Sisältää rajattoman määrän puhelimella tilattavia kertalippuja, joka onkin koko sovelluksen ainut huono puoli – ladattuun kuukausikorttiin verrattuna tässä on enemmän muistamista, kun lippu pitää muistaa tilata erikseen aina ennen julkiseen kulkuneuvoon nousemista. Whim-sovelluksen Urban-jäsenyyden kuukausihintaan kuuluu myös kympin taksit. Kiinteähintaiset taksit voi tilata 10 km säteelle sijoittuville matkoille ja matka maksaa vain kympin. Olen säästänyt pitkän pennin näillä Whim-takseilla, sillä tosi usein taksikyytien etäisyydet ovat lähellä, mutta matkan hinnaksi tulisi silti ilman Whimiä parikymppiä. Lämmin suositus!
  • Postin oma sovellus – ihan best, koska sen kautta voi valita omille paketeilleen suosikkinoutopisteen. Unohdin muuton jälkeen vaihtaa omani ja jouduin hakemaan pari pakettia vanhan kämpän läheltä, mutta mitä pienistä :D Lisäksi sovellus ilmoittaa kun joku tilaamasi paketti on lähtenyt tulemaan sulle ja joskus sitä kautta näkee myös tarkahkon jakeluajan. Kätsyä!
  • Vegaaninen Jänö-kioski Töölössä! Testasin ekaa kertaa, vöner-annos oli kyllä ehtaa grillisapuskaa. Sellaista syntisen hyvää, jota tekee mieli kesäöinä kotiin polkiessa. Ihana kioski.
  • Uudet kotikulmat. Eira on i h a n a. Kruna oli best ja voi olla, että haluaisin sinne joskus takas, mutta uudet hoodit on aivan ihanat! Meri ihan vieressä ja kauniita rakennuksia ja paljon puita ja puistoja. Ja lempiraflakin naapurissa.
  • Paljaat sääret -kelit. Ei paljoa haittaa vaikka kintut on ihan valkoiset, hahaa.

lifestyle-blogi

  • Relove Töölö. Saatiin Essin kanssa myytyä yhteensä monella sadalla eurolla viikossa, vaikkei kummallakaan ollut myynnissä mitään kovin ihmeellistä vaan siistejä hyviä perusjuttuja ja pari arvokkaampaa vaatetta. Töölön Relovessa oli hyvä palvelu ja pöydät pidettiin supersiisteinä koko jakson ajan. Jäi tosi positiivinen kokemus koko jutusta.
  • Reformer-pilates ja BAY Helsinki. Hei huh hhuh, miten olinkin unohtanut miten kivaa pilates on? Sitä en edes tiennyt, että miten next level laitepilates on. Ootteko testanneet? Hurahdin saman tien, oli niin kivaa ja keskittymistä vaativaa – en muista koska tunnin treeni olisi ollut yhtä hujauksessa ohi.
  • Pyöräily. Pelagon Brooklyn. Itku miten ihanaa polkeminen oikeasti onkin! Jopo palveli kyllä monta vuotta tunnollisesti, mutta Brooklynillä pääsee niiiin paljon sulavammin ja toi kori on aivan ehdoton. Tiedän että oon jauhanut pyöräilystä jo useassa välissä, mutta kun se ihan oikeasti on parasta.
  • Avomaankurkut! En osta talvella kurkkua juuri ollenkaan, koska se ei maistu miltään, mutta toista maata ovat kesän ekat avomaankurkut. Mmmh.
  • Vegaaniset jäätelöt: Oatlyn mansikkajäätelö yllätti positiivisesti (en ikinä valitsis mansikkaa mauksi, mutta tää oli hyvä ja raikas!) ja Kolmen kaverin kookos-ananas on edelleen yksi parhaista. Ingmanin Choice -tuutteja löytyy pienemmistäkin kaupoista ja muutenkin valikoima on oikeasti ihanan laaja nykyisin. Enää ei oo mitään syytä ostaa normijätskiä, kun vegaaninen valikoima on niin kattava.

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.