Eettistä muotia alennuksessa

lifestyle, muoti, vastuullinen muoti
3 kommenttia

Tämä on siitä loistava aika vuodesta, että monet eettiset & ekologiset verkkokaupatkin tyhjentävät varastoja ja myyvät halvemmalla edellisen sesongin tuotteita – nyt jos koskaan voi tehdä loistavia ja edullisia alelöytöjä eettisyydestä tinkimättä. Alla muutamat täsmävinkit!

Terhi Pölkki ale

Olen haaveillut noista ihanista ruffle-sandaaleista siitä asti kun näin ne ekan kerran ja nyt ne olis alessa, myös korolliset versiot. Myös nämä kengät on tosi nätit, sopisivat hyvin syksyynkin.

R-Collection ale

Kurkkaa klassisen kauniit silkkitopit ja -paidat: tämä on superkaunis ja monikäyttöinen (myös Katjan suosikki!). Tämä valkoinen puuvillapaitapusero löytyy multakin ja on muuten ihan täydellinen työvaate siistimpiin tilaisuuksiin: se on siisti ja skarppi, muttei arka, eli sitä on siis helppo pestä. Myös kuvan Lucy-silkkimekko on sekin -30% alennuksessa!

Arela ale

Arelan Blanche-kimono sekä mustana että valkoisena on aivan ihana! Tässä vaiheessa vuotta neuleet ei innosta, mutta jos olis fiksu, ne ostais nyt alesta ensi talvea ajatellen. Tämä Vienna-mekko on ihan sairaan kaunis, sopiskohan tuo mulle…

Samuji ale

Samujin alet ovat aina ihan älyttömän hyvät. Monet tuotteista näyttävät olevan jo sold out, mutta helmiä on edelleen tarjolla! Tämä ihana lyhyt toppi on tehty kauniista kankaasta ja Sienna-mekko olisi täydellinen kesäreissumekko.

R/H ale

Mua niiiiin surettaa, että kuvan Shangri-mekko on myyty loppuun XS:nä… Tuo on ihan älyttömän kaunis livenä ja menis niin arkeen kuin juhlaankin. Luna-mekon selkämys viehttää myös ja Cocoa x R/H -colleget.

LUMI ale

Frida-laukku on ihana, samoin tämä multakin löytyvä Verna bucket bag.


Näiden lisäksi kannattaa kurkata myös TRE:n alet, Nudgen alet ja Weecosin alet. Ja Month of Sundaysin alessa olevat neuleet – jotka eivät helteellä tietty tunnu ajankohtaisilta, mutta syksy ja talvi on kuitenkin pitkät joten…. Ootteko bongailleet muita hyviä eettisiä/ekologisia aleja?

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihania vaatteita. Itselläni ei kuunaan olisi varaa ostaa näin tyyristä. Pakko tyytyä ei eettiseen, mutta halpaan. Tosin ei tämä halpa ole niin laadukasta. Pidän silti näitäkin vaatteita kauan, eikä ne ole vain sesonki käytössä.

    1. Mutta voihan eettistä ostaa myös käytettynä, kirppiksiltä, vintage-putiikeista ja second hand -sovelluksien kautta :)

  2. Mutta voihan eettistä ostaa myös käytettynä, kirppiksiltä, vintage-putiikeista ja second hand -sovelluksien kautta :)