Suosikkituotteeni Jolielta alennettuun hintaan

kauneus, luonnonkosmetiikka
1 kommentti

* Yhteistyössä Jolie
Linkit affiliate-linkkejä

Hei tyypit, ihanaa marraskuuta! Mulla olis heti kuun alkuun kivoja uutisia. Mun tämän hetken suosikkituotteet ovat -20% alennuksella Jolien verkkokaupassa 1.-7.11.2018! Jolie on yksi suosikkiputiikeistani ja jos multa äkkiseltään loppuu jokin tuote, suuntaan Jolieen. Siellä on aina superystävällinen ja osaava palvelu ja muutoinkin kaikin puolin lämmin henki. Jos putiikissa ei pääse käymään, palvelevat asiantuntijat myös verkkokaupan puolella.

Sain valkata Jolien valikoimista uusimmat lempparituotteeni ja ne ovat nyt tästä päivästä eteenpäin viikon ajan tarjouksessa täällä. Tuo ale on ihan superhyvä varsinkin, kun joukossa on tuotteita jotka harvoin ovat missään alessa (esim. Esse!) sekä tuotteita, joiden alkuperäinen hinta on muutoin tyyriimpi (kotimainen Inari-luonnonkosmetiikkabrändi, josta lisää heti alla). Lisäksi lemppareistani löytyy paras ja intensiivisin luonnollinen eyeliner, jota olen testannut, uusi kulmavahaihastus, Patykan rauhoittava naamio ja epäpuhtaalle iholle sopiva seerumi. Ja lempparikynsilakkasävyt tähän syksyyn. Sekä ihana uutuustuote Zuiilta. Ja yks mun lempparinaamiosta, 100% Puren Green Tea Water Bomb -naamio. Tästä mulla ei ole kuvaa, mutta tämäkin kuuluu aletuotteisiin!

INARI Midsummer Magic Sleeping Cream -yövoide ja päivävoide

INARI Midsummer Magic Water Cream -päivävoide 119 € -> 95,20 € 

Pitkästä aikaa luonnonkosmetiikan päivävoide, joka tuntuu yhtäaikaa tosi ravitsevalta mutta imeytyy niin, ettei iholle jää yhtään öljyinen tai rasvainen tuntu! Tämä oli täydellinen loppukesän päivävoide mun helposti rasvoittuvalle iholleni.

INARI Midsummer Magic Sleeping Cream -yövoide 119 € -> 95,20 €

Kosteuttava ja ravitseva yövoide, joka imeytyy hyvin muttei imeytymisnopeudestaan huolimatta ole liian kevyt tai pliisu. Koin tämän voiteen todella ravitsevaksi ja hoitavaksi. Kermainen, muttei tunnu tukkivalta.

Tämä kaksikko on aivan älyttömän hyvä, mutta uskon ja ymmärrän, että hinta tulee varmasti monella vastaan. Kannattaa pitää mielessä luksushetkiä ajatellen tai jos haluatte ostaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa hemmottelulahjaksi läheiselle.

Absolution Le Liner -nestemäinen rajausväri 25,30 € -> 20,24 €

Ihanan tarkalla siveltimellä varustettu nestemäinen rajausväri. Absolution on sellainen brändi, että mulla ei ole suurimmasta osasta tuotteista kuin hyvää sanottavaa ja eyeliner kiilasi heti parhaimmaksi testaamakseni nestemäiseksi rajausväriksi. Väri on intensiivisen musta eikä se ainakaan mun luomillani leviä helposti.

Kure Bazaarkynsilakat sävyt Scandal & Love, 19,50 € -> 15,60 € 

Love on täydellinen kirkkaanpunainen, oikea klassikko. Oon käyttänyt monta vuotta kesäisin sävyä Juicy, Love on ihana talviversio. Scandal on suosikkisyyssävyni Kure Bazaarin tummemmista kynsilakoista – se sopii asuun kuin asuun.

(M)anasi 7huulipuna, sävy Alizarin, 45 € -> 36 € 

Todella kestävä ja korkeapigmenttinen huulipuna! Tätä ei todellakaan tarvitse olla lisäilemässä jatkuvasti. Alizarin on aavistuksen siniseen taittava punainen – ylläolevasta kuvasta näkyy, miten kirkas ja intensiivinen sävy on! Mun pikkupeili on keskeltä halki joten kuvaan taltioitui hullu tuplaleuka ja käsi, mutta ei anneta sen häiritä :-D En huomannut tuota kuvatessa, hahaha! Näistä All Over Coloureista tarjouksessa ovat nyt sävyt Sanguinelle, Ikura & Alizarin.

100% Pure kulmaväri – sävy Soft Brown 29,90 € -> 23,91 €

Superhelppokäyttöinen vahamainen kulmaväri, jolla saa tehtyä tosi pysyvät kulmat. Tämä väri meinaan pysyy ihan eri tavalla kuin puuterimaiset kulmavärit tai luomivärit. Kjaer Weisin ohuella siveltimellä levitettynä tällä saa tosi tarkkaa jälkeä aikaiseksi. Kaikki eri sävyvaihtoehdot ovat nyt tarjouksessa; Soft Brownin lisäksi valikoimaan kuuluu vaalea Blonde ja Taupe, joka on myöskin tummempi, mutta taittaa enemmän kylmään kuin Soft Brown.

Zuii Flora Luminising Creme Saturn -hohdevoide 22,90 € -> 18,32 € 

Tämä on ihana tuote!! Tätä voi laittaa kasvojen iholle ennen meikkipohjan tekoa tuomaan hehkua tai sekoittaa suoraan meikkivoiteeseen tai päivävoiteeseen. Sopii myös vartalon iholle tuomaan hehkua ja tasoittamaan ihonsävyä. Sen lisäksi, että tällä saa kauniin hehkun iholle, tämä myös samalla hoitaa ihoa. Ei tunnu ainakaan mun mielestä tukkivalta kasvojenkaan iholla.

Esse Sensitive kasvovesi ja puhdistuaine
Esse Sensitive Toner -kasvovesi 44 € -> 35,20 € 

Essen Sensitive Toner on ihoni pelastus kun mikään muu kasvovesi ei auta. Kun ihon on yhtä aikaa kuiva, tulehtunut ja ärtynyt, auttaa Essen Sensitive Toner rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. Moniin muihin rauhoittaviin hoitovesiin nähden tässä on myös hinta kohdillaan.

Esse Sensitive Cleanser -puhdistusaine 53 € -> 42,40 €

Essen Sensitive Cleanser on hellävarainen puhdistusaine herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Tämä + konjac-liina tai -sieni ovat loistava kombo, sillä putsari on hellävarainen ja mieto. Liinan tai sienen avulla saa puhdistetumman fiiliksen ilman että iho kiristelee kuivuutta. Olen kai vihdoin alkanut ymmärtää, että mun iholleni (helposti reagoiva ja ärtyvä sekaiho) ei sovi tujut putsarit. Silti helposti tukkeutuva ihoni pitää puhdistaa hyvin, joten tuplaputsaus hellällä pesuaineella ja mekaanisella mutta hellällä liinalla on toimiva kombo.

Olen ollut tässä putsariasiassa melkoinen jäärä, mutta nyt oikeasti alan tajuta tämän asian itsekin. Essen maitomainen Sensitive-linjan putsari on ihanan mieto ja rauhoittava.

Absolution La Solution Purete -seerumi 
Absolution La Solution Purete -seerumi 53,90 € -> 43,12 € 

Seerumi, joka kirkastaa, rauhoittaa ja hillitsee epäpuhtauksia. Käytän aamulla meikin ja päivävoiteen alla ja iltaisin täsmähoitona yksittäisille näpyille. Tätä ei tarvitse levittää koko kasvoille vaan nimenomaan täsmänä niille alueille, jotka kaipaavat tehohoitoa. Vaikuttaa todella riittoisalta juuri tästä syystä. Kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus.

Patyka Intensive Moisturising Mask 

Patyka Intensive Moisturising Mask 49 € -> 39,20 € 

Jätän tämän naamion vaikuttamaan iholle yön yli; se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa todella tehokkaasti. Tämä on ihan superhyvä, olen jopa vähän häkeltynyt sen tehosta. Harva naamio on yhtä hyvä kuin tämä nimenomaan sen suhteen, että iho todella tuntuu kosteutetulta aamulla. Moni muu rauhoittava naamio kyllä rauhoittaa ja pehmentää, mutta iho on tämän jälkeen todella kimmoisa ja noh, kostea. Tykkään hulluna!

♥♥♥

Toivottavasti aletuotteissa on sellaisia, joita teidänkin on tehnyt mieli testata :) Esim. Esset ovat nyt niin kivaan hintaan, että jos olet yhtään harkinnut ja ihosi on ärsyyntyneessä tilassa, suosittelen lämpimästi testaamaan. Olen tainnut käyttää neljä tuollaista putsaria loppuun ja kaksi tai kolme kasvovettä, joten nämä todellakin ovat ykkössuosikkejani. Ja tuo  Manasin huulipuna! Tekisi mieli hankkia se oranssiin taittava sävy sekin ja Patykan naamio itseasiassa  vetelee viimeisiään ja osoittautui todella hyväksi, joten voisin kyllä harkita sitä itsekin nyt.

Lisää luettavaa

HOUSE OF ORGANIC IDA365

Kevään ihanimmat luonnonkosmetiikkatuotteet

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.