Pikkujoulut INCH”:ssä

lifestyle
Jätä kommentti

Kun multa kysytään, mikä bloggaamisessa on parasta tai miksi sitä jaksaa 11 vuodenkin jälkeen, niin on helppo vastata sen kummempia pohtimatta, että te. Te, jotka seuraatte, luette, kommentoitte, kerrotte mielipiteitänne. Tarjoatte uuden näkökulman, keskustelette, autatte toisiannekin. Mun kommenttiboksi blogissa ja instassa on parhaimmillaan tuntunut omalta ihanalta yhteisöltä. Jos en ikinä saisi yhtäkään kommenttia, yksityisviestiä tai mailia, en varmasti jaksaisi kirjoitella omaksi ilokseni.

Siksi me järkättiin nuo viime viikonlopun pikkujoulutkin Marin kanssa. Oltiin mietitty yhdessä, että olis niin kiva saada kasvoja niille, jotka käy lueskelemassa meidän juttuja ja mietittiin myös, että olispa ihan parasta hemmotella omia lukijoita pikkuisen.

Meitä oli lauantaina viitisenkymmentä INCH”:ssä – osa etäisesti tuttuja Instagramista tai Tampereelta, osa ihan uusia tyyppejä ja pari ystävää. Aivan superkiva kombo ja meille merkkas tosi paljon, että tulitte paikalle ja että teitä ilmoittautuneita olisi riittänyt toiseenkin tilaisuuteen. Niin kivaa, ettei blogi ole pelkkä blogi, vaan että siihen liittyy kiinnostavat tyypit sen ympärillä. ♥

INCH Store pikkujoulut

Inch Store Ida ja Maj

Ida x Maj

mun asu: kimonojakku – Stylein, housut – Samsøe&Samsøe (INCH”), kengät – & Other Stories

Dr Martens

Viinilinna

Lämmin kiitos ihanista vegetarjottavista Olympiakorttelin Muusa, huulipunabaarista Keidas by Lumo ja hyvistä viineistä ja loistavasta tarjoilusta Kim ja Viinilinna! Tarjolla oli hummusta ja chianäkkäriä, kvinoaa, punajuurta ja vuohenjuustomoussea sekä suklaisia raakakakkupaloja. Viinilinna tarjoili monia erilaisia viinejä, mmm. Hardy’siltä sekä pienemmiltä tuottajilta. Lakalla maustettu prosecco oli ihanaa.

Haluan vielä kiittää lämpimästi meidän ihania yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistivat ihanan pikkujoululauantain yhdessä INCH” Storen kanssa. Lämmin kiitos arvontapalkinnoista Dr. Martens, NEUW Denim, Samsøe&Samsøe ja Swell Bottle. Kiitos ihanista goodie bag -ylläreistä House of Organic, Tony’s Chocolonely ja Organic Shop.


kuvat: Milja Laakso

Ens vuonna uusiksi sitten?🍾✨

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.