365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

6

kesäkuu 2010

27

COMMENTS

yo!

Written by , Posted in Lifestyle

Image and video hosting by TinyPic
Iiks, ihan mahdottoman ihana yo-juhlapäivä takana, väsyttää aivan hirvittävästi, mutta hymyilyttää sitäkin enemmän. Nyt musta ei juuri mitään irtoa, mutta ajattelin laittaa kuvan tuosta mun ihanasta ja paljon kysellystä yo-mekosta ;–) Mun makuun mekko on aivan täydellinen: se istuu hyvin, pysyy päällä ilman jatkuvaa nostelua ja imartelee mua mallinsa ansiosta. Parempaa mekkoa en olis voinut toivoa!

Tämä täydellinen mekkohan on kokonaan Kertun käsialaa, joten tamperelaiset huomio, tiedätte keneen voitte ottaa yhteyden jos haluatte ihanan ja itselle sopivan mekon! Tein Kertulle aluksi pari kollaasia, jotta hän hahmottaisi millainen mekko on toiveissani. Kankaan väritoive muuttui kun löysin tuon kyseisen kankaan eräällä Helsinki-reissulla, ja hyvä niin – mekko on tehty laadukkaasta dupion silkistä, jonka tilasin Helsingin Villisilkistä jälkikäteen kun Eurokankaan valikoima ei värien ja kankaiden laatujen vuoksi miellyttänyt. Tämä on kaikista omistamistani mekoista istuvin ja hienoin, olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Jalassa oli kiiltonahkaiset kiilakorot jotka sopivat täydellisesti edellisessä postauksessa näkyneeseen kiiltonahkaclutchiin ja tuohon lakkiinkin itseasiassa. Lakki taisi olla vähän vinossa koko päivän, mutta mitäs pienistä ;-)

Ps. TERKKUJA eräälle söpölle Johannalle, joka tulit jubaileen yo-talolla!♥ Tein mitä lupasin, hehehhe ;-D

Lisää luettavaa:

27 Comments

 1. Josefin
 2. Sanni
 3. kkiira
 4. Mariia
 5. r-ii
 6. Anonymous
 7. Milja
 8. Kiira
 9. Ida
 10. Elina
 11. Anonymous
 12. Anonymous
 13. Ida
 14. Ida
 15. Joa
 16. Minna Cest
 17. Anonymous
 18. kattry
 19. Anonymous
 20. Lotta
 21. laura
 22. Johanna
 23. Viltsu
 24. Anonymous
 25. Ida

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *