365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

20

heinäkuu 2010

9

COMMENTS

everyday mineralsit testissä

Written by , Posted in Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Muistatteko kun kerroin tilanneeni Everyday Mineralsilta parit samplet? Nyt mulla olis jo jotain oikeaa kerrottavaa niistä!Olen siis käyttänyt Bare Mineralseja tammikuusta asti ja nyt kesän ajan olen käyttänyt myös noita Everyday Mineralseja – joskus myös edellä mainittuja merkkejä sekaisin. Suurta eroa BM:n meikkipohjiin en näissä EDM:n meikkipohjissa näe pysyvyyden tai sävyjen suhteen – suurin ero on hintaero, sillä EDM:t ovat huomattavasti halvempia, etenkin jos siis ostaa BM:t Suomesta. En ainakaan tähän astisen käytön perusteella osaa sanoa kumman merkin meikkipohjista pidän enemmän, mutta kumpiinkin olen erittäin tyytyväinen. Parasta on, että niitä voi huoletta käyttää sekaisin, tällöin saa parhaan lopputuloksen sävyjen suhteen :-)

y

EDM:ltä sain tilaukseen kaupan päälle nämä neljä meikkipohja-testeriä fair-sävyperheestä. En ehkä tekisi meikkipohjaa pelkästään yhdellä sävyllä (en ole tehnyt niin BM:n pohjienkaan kanssa, aina vähintään kahta sävyä sekaisin niin lopputulos on luonnollinen), mutta useampaa sävyä käyttäessä saa kivan meikkipohjan. En juuri huomaa eroa ihon kuultavuudessa ja kiiltävyydessä semi matte basea, matte basea, original glo basea tai intensive basea käyttäessäni, mutta se johtunee siitä, että käytän useampaa pohjaa sekaisin.

edm

Parhaan lopputuloksen saan siis sekoittamalla useampaa meikkipohjaa sekaisin, esimerkiksi nyt kesällä käytän useimmiten fairly light neutralia ja fairly lightia sekaisin, sekä BM:n fairly lightia. Talvella uskoisin tuon golden fairin ja fairin sopivan vaaleampaan ihoon paremmin, kuten myös BM:n fair sopii.Yhteenvedoksi voisin sanoa, että mikäli omistaa hyvät meikkisudit (tai on valmis sijoittamaan sellaisiin), niin suosittelen mieluummin EDM:n meikkipohjien tilausta, kuin BM:n. Meikkipohjasävyjen testailu tulee halvemmaksi ja se on suhteessa helpompaa, sillä jokaisesta sävystä saa testereitä! Jos sen sijaan haluaa toimivat sudit ja pari meikkipohjasävyä sekä muuta oheismatskua kerralla, kantsii ostaa BM:n get started kit, joka on kyllä ulkomailta tilattaessa hintansa väärti – saa ainakin kaiken alkuun tarvittavan kerralla!

Mun mineral veil vetelee viimeisiään, olisko teillä suositella vastaavaaesim EDM:ltä tai Lily Lololta? Kokeilen mielelläni uusia merkkejä!

Lisää luettavaa:

9 Comments

  1. Anonymous
  2. Anonymous
  3. MiSsu_97
  4. Ida
  5. AnsQ
  6. Ida
  7. Anonymous
  8. Anonymous
  9. Ida

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *