365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

12

marraskuu 2010

18

COMMENTS

Because we own the sky

Written by , Posted in Lifestyle

feeeeeeling

meeeeehhh 
Mulle kuuluu hyvää, uusi asunto tuntuu kodilta ja kaiken tekemisen vuoksi olen erittäin hyvällä tuulella. Tykkään järjestellä asioita uudessa kodissa, suunnitella kaikkea, siivoilla ja jopa tiskaaminen on mukavaa (vielä…..)! On ihana käydä itse kaupassa, pestä pyykkiä ja miettiä miten tästä saisi meidän (lue: mun, mulle on annettu vapaat kädet, hurraa!) näköisen kodin pienillä valinnoilla – mihinkään ihmeelliseen sisustamiseen ei tietenkään ole varaa, mutta totta kai kaikella on pikkuisen väliä. Suurin osa tärkeimmistä tavaroista on nyt hommattu, mitä nyt olohuoneesta puuttuu kattolamppu (hyvä tekosyy siihen, että jokainen ateria on romanttinen kynttiläillallinen) ja vielä on selvittävä ainakin viikko ilman imuria – onneksi on rikkalapio ja luutu, muuten tulisin hulluksi!:– D

Nyt rentoudun viikon ainoan vapaapäivän kunniaksi glögin ja kirjeen parissa, kynttilän valossa, kuinkas muutenkaan ;- ) Ihanaa viikonloppua kivat tyypit!

Ps. Siitä lamppuasiasta sen verran vielä, että tietääkö kukaan teistä mitään kivaa & kohtuuhintaista liikettä/nettikauppaa, mistä löytäisin hienon kattolampun? Kaikki tavalliset lamput tuntuu supertylsiltä ja vähintäänkin kliinisiltä, ja tämä lamppu taasen ei sovi meidän olohuoneeseemme, vaikka siitä muuten pidänkin. Makuuhuoneessa on minikattokruunu, joten toista samanlaista en halua. Sitten ne, jotka ovat ihan kivoja (1,2), eivät todellakaan mahdu budjettiini, hoh hoi… En tiedä mitä teen! Onneksi kynttilät ovat edullisia ja ainahan voin ostaa esimerkiksi jalkalampun tuon pallopöytälampun kaveriksi.

Lisää luettavaa:

18 Comments

 1. Noora
 2. Henje
 3. anniina
 4. Anonymous
 5. Anonymous
 6. Ida
 7. Anonymous
 8. ritu
 9. Ida
 10. emilia
 11. Petra
 12. ellu
 13. Elina
 14. Roosa
 15. RIIKKA
 16. Eeva
 17. Ida
 18. katja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *