365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

28

kesäkuu 2011

23

COMMENTS

Uutta kotona

Written by , Posted in Lifestyle, Ruoka, Sisustus

söpöt lautasliinat
Oi miten kiva yhdistelmä – Marimekon kupistakin löytyy pikkuisen pinkkiä!

jasmin collection

Jokin aika sitten tekemäni H&M-tilaus saapui viime viikolla ja eilen ehdin noutamaan sen kotiin. Paketti sisälsi supersöpöjä servettejä, astiapyyhkeitä sekä boater-mallisen hatun, viimeisestä lisää myöhemmin. Uudet astiapyyhkeet tuovat eloa keittiöön ja toivon, että niistä ei näy lika yhtä hyvin kuin edeltävistä pyyhkeistä, jotka olivat pohjaväriltään valkoiset, sittemmin haalean ruskeat. :- D

uutta kotiin

kenwood vaaleanpunainen

Kotiin löytyi myös jotain muuta vaaleanpunaista, nimittäin Kenwoodin superihana vedenkeitin, ahh<3! Olen huokaillut tämän perään ties kuinka kauan, mutta koska teeveden tarve on akuuteimmillaan vasta syksyllä, olen siirtänyt sen ostamista. Äiti kuitenkin päätti yllättää ja ostaa tuo minulle palkkana siitä, että toimin hänen vakikampaajanaan. Käy minulle, sillä olen päättänyt (ehhe, tokan kerran tosin….) etten enää tarvitse vastapalveluksena omien hiusteni värjäämistä, koetan taas aloittaa oman hiusvärin kasvatus -operaation. Kiitos vielä äiti, tee maistui superhyvältä kun veden keitti vaaleanpunaisella keittimellä!

pyttipannu

pullapitkomagneetti

Nämä magneetit ostin joskus lopputalvesta bongattuani ne Stockan yläkerrasta – en ikinä tee pyttipannua, mutta pinkki magneetti oli söpöin värillisistä magneeteista. Olenko ainut, joka havaitsee jotain vaaleanpunainen-innostusta ilmassa?!

kukkia

Äiti katkaisi komeasta hortensiastaan yhden oksan minulle – voi miten somalta se näyttääkään tuossa juomakannussa! On se jännä, miten kukat piristävät koko kodin ilmettä. Tosin osasyynä kodin ilmeen piristymiseen saattoi olla se, että kannoin kuivaustelineen takaisin vessaan (se oli taas hengaillut pari viikkoa yhteen menoon meidän olohuoneessa), imuroin, pyyhin pölyt ja järjestelin kaikki lojumaan jääneet tavarat omille paikoilleen.

Mitäs pidätte uutukaisista? :- )

translation: Something new in home. Tea towels and serviettes are from H&M HOME, waterheater is Kenwood’s and the recipe magnets from Stockmann. Do you like them? :- )

Lisää luettavaa:

23 Comments

  1. ee
  2. Sariliini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.