365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

24

lokakuu 2011

72

COMMENTS

Come on skinny love what happened here

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle, Musiikki, Ruoka

Heippa murut, tänne kuuluu tämmöistä:

movinggg

KAAOS alkaa pikkuhiljaa olla selätetty! Tältä täällä näytti vielä eilen kun roudattiin äidin kanssa loputkin tavarat vanhasta asunnosta uuteen. Ikea-kasseja, pahvilaatikoita, tavarat oudoilla paikoilla ja kaikki sikinsokin…… Fengshuit alkaa jo hahmottua, no worriesss siis, kyllä tämä tästä!

detox

Lempparitee tai siis lemppariyrttihauduke, Clipperin Detox Infusion. Se on luontaisesti kofeiiniton, joten sitä voi siemailla myös illalla. Tykkään tästä paljon vaikka tässä on lakritsanjuurta, josta en sellaisenaan pitänyt laisinkaan – ihan liian makeaa yksinään :- D

puistossa

Hymyilyttää tämä kaunis syksy, vaikkakin on vähän haikeaa myös. Olen kuunnellut Bloc Partya, Disco Ensembleä ja vastapainona agrekitinälle Kings of Convenienceä, M83:sta, Mumford & Sonsia sekä Bon Iveriä. Siinäpä teille bändivinkkejä syksyyn, mikäli jokin noista on tuntematon tai jäänyt unholaan.

tuoksu

AH elämänlaatu parani ainakin 270% tämän ansiosta!!!! On ihanaa tuoksua uudelle niin, että tuntuu että tuoksu on ihan ikioma siltikin!

aamupala

Tänään söin ekaa kertaa aamupuuron sopivan kokoisesta puurokulhosta – tähän asti olen syönyt sen kahvikupista (katso kuva), joten olen pakon edessä ollut dietillä! Hehee, luulisi että murokulho olisi aika perusjuttu, mutta niin.

 

Mitä teille kuuluu! Mun on ihan oikeasti ollut ikävä bloggailua, sillä en ole jotenkin ehtinyt keskittyä moiseen koko syksynä. Olen jälleen kerran vakuuttunut siitä, että siellä ruudun toisella puolella on melkoisen kivoja tyyppejä! :–)

Lisää luettavaa:

72 Comments

 1. R
 2. Anna
 3. tiiu
 4. tinkku
 5. -jenna
 6. janni
 7. tetee
 8. Eve
 9. mums
 10. riina
   • riina
 11. W
 12. Tyttönen
 13. hanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.