365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

15

joulukuu 2011

41

COMMENTS

Eg var så jævla ute igår

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti, Musiikki, Ruoka

On superärsyttävää tulla kipeäksi vuoden kiireisimmällä viikolla, mutta minkäs teet – huonosti nukutut yöt ja liian lyhyet yöunet, jatkuva kiire, pikkupaniikki takaraivossa, epäsäännöllisesti syöminen, vaihteleva sää ja sen myötä epäsopiva pukeutuminen….. Kipeänä oleminen on tylsää, sillä velvoitteet eivät lakkaa olemasta, ainoastaan siirtyvät, toisin kuin ehkä  joskus yläasteella ja lukiossa. Silloin kotona kipeänä oleminen saattoi välillä tuntua ihan kivaltakin kun tiesi että tuntien missaaminen ei ollut kovin iso juttu. Yritin eilen siivoilla, mutta en voinut, kun heti tuli huono olo!!!! Onneksi on juttuja jotka eivät hirveästi rasita, mutta piristävät edes pikkuisen:

1. Lämpimät juomat. Olen juonut niin paljon teetä, että alan pian kyllästyä tän hetken lempparimakuihin. Eilen keitin kaakaota, vaikka se ei ehkä  olekaan fiksuin valinta räkätaudissa tuon limanerityksen takia, mutta ihan sama, piristi kummasti kuitenkin! Lisäksi täytyy suositella Ikean glögiä, se on ihanan voimakkaan makuista! Ja kun nyt alettiin suosituksia jakelemaan, niin napatkaa koriin samalla Ikean mustikkahilloa, tummapaahtoista kahvia (pavut saa jauhaa itse herkkutorilla, ah mikä tuoksu) ja sekä tietty niitä lihapullia. Minä en juurikaan syö muuta punaistalihaa kuin riistaa, mutta teen ison poikkeuksen noiden pullien kohdalla!:- D

kaakau

2. Vanhojen valokuvien katselu, tulostelu ja siirtäminen ulkoiselle kovalevylle. Hihii, tulee niin hyvä mieli kun löytää koneiden kätköistä kivoja vanhoja kuvia, joiden olemassaoloa ei muistanut! Sain Canonilta lainaan Selphy-kuvatulostimen ja olen tulostellut sillä joulukortteja kavereille. SIKSIKIN on tyhmää olla kipeenä että tänään tarvis lähettää nuo kortit tosiaan……!!!

me kolme ja jengi

035

Seuraavat kuvat menkööt samaan kategoriaan, eli siis kivojen kuvien katseluun haha. Tuli kamala nälkä kun katsoin kuvia Jarnon herkkupizzoista, oli ihan mielettömän hyvää, kiitos vain kovasti kyläilykutsusta ja pizzoista! Oltiin Lindan kanssa viime sunnuntaina kyläilemässä Natan ja Jarnon luona ja ensi kerralla tytöt tulevat mun luokseni brunssille. Natalla on muuten vaikka miten paljon upeita kuvia hänen yläasteajoistaan, mutta tyyppi väitti ettei aio  julkaista niitä koskaan. Ehkäpä Nata saa brunssitreffeillä nähdä meidän yläastekuvia….. Varaudu peikkotyttökuviin ja jännittäviin asuyhdistelmiin!

curious

Hei te täysi-ikäiset tyypit jotka pidätte kuivista valkkareista: Curious, hintaa muistaakseni n. 8e, maistakaa! Tätä ei enää tilata Stockan Alkoon koska kysyntää ei ole ollut, olen pettynyt!!! Onneksi ainakin Sokoksen ja Anttilan Alkosta saa. Mainostusta ihan vaan siksi että tätä sais jatkossakin, haha :- D Luokkakaverit eivät tykänneet, mutta Nata tykkäsi!

natan kaa viiintä moikkaaa

pizzatreffit natan luona

3. Musiikki! Sängyssä makoiluun ja musiikin kuunteluun ei suuria ponnisteluja vaadita. Kiitän teitä SUPERpaljon hyvistä biisi- ja artistisuosituksista, olen löytänyt ihan mielettömät määrät uutta hyvää musiikkia. Kokosin tämän hetken lemppareistani listaa ja hups, kolme tuntia musiikkia kasassa. Spotify-listan löydätte täältä ja kaikki musiikkiehdotuksenne tämän postauksen kommenteista. Ehdotuksia saa yhä jättää, vaikken ole vieläkään ehtinyt perehtyä kaikkiin ehdotuksiin.

spotify playlist

kuvat: x x x x x x x

Lisää luettavaa:

41 Comments

  1. hannn
  2. -jenna
  3. annika
  4. :)
  5. K
  6. Amppeli
  7. santtu
  8. sofiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *