365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

lauantai

17

joulukuu 2011

38

COMMENTS

Yksi onnistunut ruokahetki, kolme rituaalitanssia ja yks hyvä tyyppi (eli siis mä)

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti, Ruoka

AAAAAAAAA

tofusalaatti

Meillä oli eilen salaattitreffit Lindan kanssa. Linda paistoi ja maustoi tofut (en ole koskaan laittanut tofua itse, koska olen ajatellut sen olevan tylsää ja mautonta, mutta Lindan maustamana se olikin IHAN eri makuista mitä koulussa vaikkapa) ja minä keitin pastat vahingossa ylikypsiksi ja pilkoin vihanneksia ja sekoitin salaattikastikkeen. Jääkaappiin viime viikonloppuna unohtuneet omppusiiderit passasivat salaatin kaveriksi vallan mainiosti. Servetit on muuten superkivoja, ne tekevät ruokailusta hetkessä juhlavampaa!

bowwwww

Söpö rusettipää-Linda.

sydän hakkaa kovempaa

Minä viininpunaisissa huulissani. Huulitussit on maailman paras keksintö for real!!!

lindan kirppislöydöt

Linda oli tehnyt päivällä vaikka mitä kivoja kirppislöytöjä. Tyyppi kerskui, että kokonaissumma kohosi ainoastaan kuuteen euroon ja sillä sai koolit kengät ja housut, joista myöhemmin syntyy shortsit.

hardest part

Mun juurikasvu on aika messevä, mutta tavallaan tykkään siitä että hiukset näyttävät liukuvärjätyiltä. Tuo mun oma värini ei nimittäin hirveästi riitele kokonaisuuden kanssa! Eipähän tarvitse stressata siitä, mutta latvoja voisi kyllä leikkauttaa jo…..

binda

Linda suoritti jotain riittitanssia……emt kutsui ehkä jotain mystisiä voimia mun luo kylään?!? Ei oo näkyny (ainakaan vielä) eikä tartte näkyykkää!!!

Lisää luettavaa:

38 Comments

  1. lisa
  2. kerttu
  3. Riina
  4. susanna
  5. essi
  6. Niina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *