365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

29

joulukuu 2011

39

COMMENTS

Minun jouluni

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti, Ruoka

…näytti tältä!

dro sooooo

kuva: emma

Morsiusmekko on ostettu viime kesänä H&M:stä, mokkaiset korkkarit kirpparilöytö ja sädekehä kierrätetty ja vähintäänki sekond händii!!

Tänäkin vuonna noudatin pukeutumisessa enkeli-teemaa. Jos tonttulakki tuntuu tylsältä, on sädekehä ihan kelpo vaihtoehto! Sen kehittelee helposti jostain koristenauhasta ja se päässä voi nukkuakin, testattu on – simahdin tapaninpäivänä yläkertaan sillä aikaa kun meillä oli sukulaisia kylässä :- D Taisi vähän väsyttää, mun piti nimittäin vain käydä kurkkaamassa onko mulle tullut viestejä mutta jäinkin sille reissulle vähän pidemmäksi aikaa, haha.

jouluruuat

Me ei olla koskaan pidetty kovin tarkasti kiinni ruokaperinteistä, sillä kinkun tai kalkkunan sijaan meillä on ollut jouluna hirvenpaisti jo monen vuoden ajan. Tänä vuonna meillä oli tavallisten laatikoiden sijaan punajuurilaatikkoa ja valkosipuliperunoita, hah hah :- D Porkkanalaatikkoa olisin vähän kaivannut, mutta kukaan muu ei taida oikein tykätä siitä. Perinteisistä jouluruuista meidän pöydästämme löytyi oikeastaan vain  rosolli, kaloja ja herneitä…. Onko herneet joku joulujuttu? En ole ihan varma!!

ikkunassssssss

Joulu meni kyllä supernopsaa, en oikein ehtinyt odottaa sitä. En ala jos nyt alkaa sadella lunta, olen henkisesti jo ihan keväässä, eli sopisko että talvi oli tässä ja alettais valmistautua kevääseen? Anyone???? Yleensä joulun jälkeen alkaa kevään odotus, mutta kun sitä talvea ei vielä oikein ole näkynyt…

 

Nyt takki niskaan ja kaupoille! Kuinkakohan kauan jaksan ryysiksessä? :- D Tekis mieli vuokrata vika Potteri kanssa, en oo vieläkään nähnyt sitä! Meillä oli Miljan luona niin loistavat Harry Potter -keskustelut, että näin sitten viime yönä sellaista unta, että Fred oli lähettäny mulle tekstiviestin, jossa kertoi, mitä oli saanut joululahjaksi!! Oli tylsää herätä, se uni oli kiva. Ja just edellisyönä Milja näki Potter-unta ja mä olin superkade, mutta jes, nyt näin itsekin, best!

 

translation: This was my Christmas, I spend it with my lovely family.

Lisää luettavaa:

39 Comments

  1. juuuuuuli
  2. Katja
  3. I
  4. I

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *