365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

maanantai

12

maaliskuu 2012

28

COMMENTS

kevään ensimmäinen kollaasi

Written by , Posted in Kauneus, Lifestyle, Muoti, Musiikki

ida365KEVÄTKOLLAASI

JESSSS IMMMMAAA FREEEEE

……eiku ei vaineskaan, hetkeksi vain helpotti. Sen kunniaksi väsäsin teille ennen sänkyyn kömpimistä kevätkollaasin tän hetken lempparimateriasta.

Ostin nuo Monkin nahkakäsineet kympillä nettikaupan alennusmyynneistä jokunen viikko sitten ja nyt kelien lämmettyä olen ottanut ne käyttöön. On kivaa löytää aitonahkaisia juttuja muovin hinnalla, se lienee mahdollista vain alennusmyyntien aikaan (tai no en tiedä, sovitin tänään tekonahkaisia korkkareita jotka maksoivat kuuskymppiä ja heti perään viiskymppiä maksavia nahkaloafereita……).

Jutalta tulkkareina saatu tiikeribalsami on superia, avaa tukkoisen nenun, helpottaa hartiasärkyä ja on aivan ihanassa pakkauksessa. Raikas tuoksu on vanha tuttu lapsuudesta, kylppärin ylähyllyltä löytyi silloinkin samaa salvaa. Mitä kosmetiikkaan muutoin tulee, on kuvassa mun lempparituoksu D&G:lta ja tän hetken lempparikynsilakka jonka sain Lumenelta. Sillä saa kivat mattalilat kynnet, ajattelin testata jotain kivaa kynsilakka-askartelua viime vuoden tyyliin.

Alareunan hiuspinnit ovat superhyviä H&M:n hiuspinneiksi – eivät taivu ekalla käyttökerralla kelvottomiksi ja paketti sisältää viittä eri väriä: kultaa, hopeaa, punakultaa, valkoista ja mustaa. Aurinkolasit kollaasissa ovat pikkuisen huijausta, sillä en ole vielä ottanut niitä käyttöön, mutta PIAN, ihan pian, on niidenkin aika! Silloin kuuntelen puhelimesta Reginaa ja hymyilen leveästi kävellessäni bussipysäkille.

Hyvää yötä teille jotka valvotte vielä ja aurinkoista tiistaita teille, jotka heräilitte juuri. Sovitaan että tästä viikosta tulee paras!!!

Lisää luettavaa:

28 Comments

  1. Eve
  2. marjukka
      • jooools
  3. Mia
  4. J
  5. madde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.