365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

21

maaliskuu 2012

32

COMMENTS

ziiiiiippadaaappa diippaduuu

Written by , Posted in Lifestyle, Muoti, Ruoka

Törötitörö! Nyt seuraa semmoinen postaus, jossa ei ole kuvien puolesta mitään uutta niille, jotka seurailevat mua Instagrammissa – pahoittelen! :- D

#new #leather #loafers, i'm in love!

Minun uudet kesäkenkäni, nämä jalassa kesästä tulee takuulla kiva seikkailukesä! Pidin noita jo yhden päivän sisällä siivotessani ja viedessäni tavaroita ullakolle, tuntuvat kivoilta!! En malta odottaa sellaisia kelejä että saan kuljeskella käärityissä lahkeissa ja paljaissa nilkoissa, aiiiiii että. Romantisoin kevättä ihan hirmuisesti mielessäni!

#cafegopal #tampere herkkuhetki parhaan kaipsulin kanssa!! #itwasgood #cake #icetea

Mää yhen Kaipsulin kaa treffeillä, Kuninkaankadun Cafe Gopalissa nimittäin! Sieltä saa hyvää ruokaa ja hyviä kakkuja, testasimme sen sekä perjantaina että maanantaina, hah. Sori vaan Kaiffari, en kertonu sulle että otin susta kuvan……. Hurukuvaukseen kuuluu näet olennaisena osana salakuvailu!!! (Reppu ei oo Kaisan, aattelin vaan kertoo…..)

#shoes #legs #fromwhereimstanding #tights #vagabond #suede #flatforms

Kevät oli täällä hetken ennen kuin tiet täyttyi taas jostain kurasta……. Mutta ei siitä sen enempää, keskitytään mun hienoihin kenkiin ja siihen että kyllä se kevät sieltä kohta tulloo. Nuo läskipohjat on ihan best, mulla on nyt parit niin koolit kengät että välillä  on ongelmia päättää mitkä kolmesta kivasta kenkäparista valkkaan jalkaani.

Oopsie i totally forgot this #weekday #coat !!

Mua nauratti ihan hirveästi kun hoksasin, että mulla roikkuu eteisen naulakossa iskemätön takki :–D Olen aina ollut se, joka on puhissut päätään pudistellen niille tyypeille joilta löytyy kaapeista kasoittain korkkaamattomia vaatteita, ja nyt löysin tämän…… No, se on eka, antakaa anteeksi. Ostin sen viime syksynä (Juulian kanssa yhtä aikaa, ollaan takkisamiksia?;–D) ja se sitten aivan unohtui kovien pakkasten saapuessa. Tilanne korjattu, takki on päässyt ulkoilemaan pari kertaa! Se on mukavan suuri, näätte sen varmasti päälläkin joku kerta.

Melkein voisi kevääksi luulla!! #almost #spring #boots #fromwhereimstanding #melodica

Oioijoi, varsin kenkäpainotteista näemmä! Tässä ovat yhdet niistä kivoista kengistä, jotka sopivat tähän vuodenaikaan. Ostin nämä syksyllä Aleksi13:n muuttomyynnistä. Maksoin näistä kakskyt egee joka on mielestäni varsin oiva summa, kun kyseessä on nahkaiset maiharit. Victory!!!!!! Voisin kyllä koettaa huoltaa nuo pian, kaipaavat kenkälankkia kipeästi.

#spring #tampere #street #finland #sunny #sun

Aurinkoinen Tampere, olet joskus ihan kiva. Niin kuin vaikka nyt viime päivinä olet ollut ja veikkaan että mitä pidemmälle kevättä mennään, niin sitä enemmän pidän sinusta. Hyvinä päivinä saat anteeksi Fat Ladyn, littaan astutut feikkiuggit (joita on enemmän täällä kuin Itä-Helsinki – Espoo -akselilla, TODISTETTU JUTTU), harmaat talot, kivojen ruokapaikkojen vähäisyyden ja tylyt bussikuskit. Pus pus!

Lisää luettavaa:

32 Comments

  1. ella
  2. Marcella
  3. eeva
  4. jo
  5. ia
  6. Mia
  7. miiiira
  8. Tytteli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *